Setari Cookie-uri

Soarele se mută în Fecioară pentru a sărbători ultimele zile de vară. Inimile noastre sunt pline de recunoștință

Ce ne rezervă sezonul Fecioarei în funcție de zodia în care ne-am născut? Aflăm în cele ce urmează: 

Magia se întâmplă aici și acum. Soarele iese din impulsivul și cuceritorul Leu și se mută în minunata Fecioară, ultima zodie a verii. Această schimbare semnalează o perioadă de precizie și eficiență, îndemnându-ne pe noi toți, de la mic la mare, să ne îmbrățișăm calitățile practice, atenția la detalii și dorința de ordine în viața noastră.

Soarele în Fecioară ne luminează calea cu claritate, îndemnându-ne să facem ordine în rutina noastră de zi cu zi și să învățăm să avem răbdare, să ne concentrăm asupra pașilor mici pe care îi facem și care ne conduc către obiectivele mari și, cel mai important, să nu mai alergăm prin viață și să ne bucurăm de călătorie fără să ne mai focusăm atât de mult asupra destinației finale. Sărbătorim ultimele zile de vară cu recunoștință în suflet și fericire adevărată în inimă.

Citește și:

Ce ne rezervă sezonul Fecioarei în funcție de zodia în care ne-am născut? Aflăm în cele ce urmează:

Horoscop Berbec

Impulsurile creative sunt la ele acasă în acest sezon. Universul îți spune că este momentul să îți îmbrățișezi creativitatea și să îți urmezi aceste impulsuri; lasă-ți inima să te ghideze către visuri mărețe și folosește-ți intuiția în tot ce faci.

Horoscop Taur

Este posibil ca în această perioada să simți nevoia să te concentrezi asupra lucrurilor care te ajută să te simți în siguranță. Nu vrei să faci foarte multe schimbări, din contră - încetinești și alegi să te bucuri de viață și să profiți de ultimele zile de vară și de începutul toamnei.

Horoscop Gemeni

Această perioadă te încurajează să arunci o privire asupra relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Este timpul să te eliberezi de tot ce este toxic și negativ astfel încât să poți face loc sufletelor bune în viața ta.

Citește și:

Horoscop Rac

Universul îți trimite cadouri frumoase pentru această perioadă. Sfârșitul verii este unul magic pentru ține deoarece reușești să trăiești în prezent și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. Inima ta este plină de recunoștință, în timp ce sufletul este liniștit.

Horoscop Leu

În următoarele săptămâni te vei concentra mai mult asupra carierei. Vrei să faci câteva schimbări importante care să te ajute să evoluezi pe plan profesional și să te bucuri de beneficii financiare. Fă o listă cu tot ce vrei să realizezi și apucă-te de treabă.

Horoscop Fecioară

Acesta este momentul să strălucești, dragă Fecioară! Ești pregătită pentru un sezon de poveste? Astrele te sfătuiesc să îți pui centura pentru că urmează o călătorie cu adevărat specială pentru tine. Tot ce ți se întâmplă acum este magic. Nu dezvăluim nimic, surprizele vor veni pe parcurs.

Citește și:

Horoscop Balanță

Această perioadă aduce la suprafață gânduri sau sentimente ascunse pentru tine. Este timpul să te confrunți cu aceste emoții și să nu le mai ascunzi sub preș pentru că ele vor apărea atunci când nici nu te vei aștepta. Ai răbdare și vindecă-ți traumele pentru a putea merge mai departe.

Horoscop Scorpion

Fă-ți ordine pe plan personal. Ce te face fericită? Care sunt visurile tale pentru următoarea perioadă? Unde vrei să fii în câteva luni? Răspunde-ți la aceste întrebări, fă-ți planuri și apucă-te de treabă. Nu uita că timpul nu stă în loc.

Horoscop Săgetător

Energia acestei perioade te face să te simți și mai conectată cu oamenii pe care îi iubești. Conversațiile capătă un ton serios și semnificativ, iar conexiunile devin tot mai profunde. Te simți înțeleasă și știi că ai în jurul tău suflete frumoase.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Trăiești cu recunoștință aceste zile minunate. Finalul de vară și începutul toamnei par să te găsească mai liniștită ca niciodată. În sfârșit, ai înțeles și tu că nu trebuie să alergi prin viață, ci din contră - cel mai bine este să te bucuri de călătorie și de momentul prezent.

Horoscop Vărsător

Concentrează-te asupra clipei prezente fără să te mai gândești la ce a fost sau să îți faci prea multe griji cu privire la trecut. Singurul moment care contează este cel de acum - iar tu îl pierzi focusându-te pe ceva ce nu poți controla.

Horoscop Pești

Universul te sfătuiește să fii mai atentă la relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Nu uita că nu contează cantitatea, ci calitatea. Cei cu care îți petreci timpul îți aduc bucurie sau te epuizează? Nu îți fie teamă să reevaluezi conexiunile cu ceilalți și să faci schimbări.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc