Setari Cookie-uri

Pe 3 septembrie Venus iese din retrograd. Dispar atașamentele nesănătoase pentru a face loc șanselor noi în iubire 

Pe măsură ce Venus își reia mișcarea directă, în inimile noastre se instalează un sentiment de claritate sci scop. Această fază simbolizează o oportunitate puternică de a ne îndrepta atenția asupra vieții personale și de a lucra mai mult cu oamenii din jurul nostru astfel încât să avem relații sănătoase, autentice, care ne hrănesc emoțional și ne oferă ceea ce avem nevoie.

Toamna începe cum nu se poate mai bine. Ziua de 3 septembrie aduce un eveniment astrologic extrem de important: Venus iese din retrograd și își reia cursul direct în zodia Leu, aducând cu el surprize incredibile. Dispar atașamentele nesănătoase pentru a face loc șanselor noi în iubire, trăirilor profunde și fericirii adevărate. Totul se aranjează în viața sentimentală în favoarea noastră.

Venus are nevoie de aproximativ 225 de zile pentru a finaliza un cerc complet prin zodiac - petrece aproximativ 20 de zile în fiecare semn zodiacal și nu se află niciodată la mai mult de două semne distanță față de Soare. Acest lucru înseamnă că în fiecare an avem oportunități nelimitate de a revizui, reevalua și reînnoi relațiile noastre în diferitele moduri pe care ni le pune la dispoziție astrologia.

Citește și:

Venus direct în Leul îndrăzneț aduce în tot Cosmosul pasiune pură, revigorantă și dorință de exprimare de sine. Leul, asociat cu creativitatea, încrederea incredibilă în propria persoană și dorința de afirmare amplifică influența lui Venus, încurajându-ne să ieșim din zona de confort și să ne proiectăm în mod autentic cele mai profunde dorințe și visuri în lumea exterioară.

Acest mix de energii ne dă putere să ne concentrăm pe pasiuni unice, să ne bucurăm de ceea ce suntem cu un entuziasm reînnoit și să ne sărbătorim viețile incredibile, bucurându-ne cu tot sufletul de ceea ce trăim în clipa prezentă.

Ce înseamnă Venus în mișcare directă?

Pe măsură ce Venus își reia mișcarea directă, în inimile noastre se instalează un sentiment de claritate sci scop. Această fază simbolizează o oportunitate puternică de a ne îndrepta atenția asupra vieții personale și de a lucra mai mult cu oamenii din jurul nostru astfel încât să avem relații sănătoase, autentice, care ne hrănesc emoțional și ne oferă ceea ce avem nevoie.

Citește și:

Renunțăm la tot ce este toxic pentru a face loc iubirii adevărate să pătrundă în viața noastră. Așa cum Venus, steaua strălucitoare a serii, reapare pe cerul înstelat, și noi putem străluci prin dragoste. Ne concentrăm pe angajamente frumoase și conexiuni care rezonează cu esența noastră interioară.

Este posibil ca în timpul perioadei retrograde să ne fi confruntat cu răni vechi, comunicare încordată și dificilă și neînțelegeri pe plan personal. Însă acum, pe măsură ce Venus se întoarce pe drumul sau direct, putem remedia aceste rupturi, vindeca răni și reconstrui poduri care ar fi putut fi dărâmate.

Relațiile romantice au și ele o nuanță vibrantă pe măsură ce luna progresează. Aceasta este o perioadă bună pentru conversații deschise și schimb de emoții autentice. Renunțăm la măști și ne punem sufletele pe tavă, arătăm cine suntem cu adevărat și oferim iubire pură și sinceră fără să cerem nimic la schimb. Universul ne îndeamnă să îmbrățișăm iubirea pentru că ea ne luminează calea către fericire.

Citește și:

Sfatul Universului pentru noi toți:

Este timpul să învățăm tot ce ne-a oferit Venus retrograd și trebuie să fim pregătiți pentru un nou capitol. Acceptăm lecțiile și mergem mai departe pentru că viața nu se încheie aici. Dăm pagina și ne continuăm călătoria, fiind totodată recunoscători pentru tot ce ni s-a întâmplat.

Este timpul să avem încredere în noi și ne arătăm sufletele pure pentru că doar așa putem crea relații sincere, autentice și sănătoase. Să nu uităm, totuși, de stabilirea limitelor pentru că ele ne protejează bunăstarea emoțională.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc