Setari Cookie-uri

15 Septembrie, zi magică în Cosmos: Prima Lună Nouă a toamnei și Mercur iese din retrograd

La ce să ne așteptăm în următoarea perioadă aflăm în cele ce urmează. 

Ceva bun am făcut noi de ne pregătește Universul așa surprize. Ziua de 15 septembrie este una incredibil de puternică din punct de vedere astrologic și vine nu cu una, ci două evenimente minunate: prima Lună Nouă a toamnei 2023 și ieșirea lui Mercur din retrograd.

La ce să ne așteptăm în următoarea perioadă aflăm în cele ce urmează.

Suntem deja la jumătatea lunii septembrie și Universul ne face un cadou incredibil de frumos: două evenimente magice ce au loc în aceeași zi. Pe 15 septembrie se întâmplă prima Lună Nouă a toamnei anului 2023 și, în același timp, Mercur își încheie parcursul retrograd în zodia Fecioară.

Despre prima Lună Nouă a toamnei... numai de bine

Pe 15 septembrie, la 4:40, ora României, pe cerul ușor rece de toamnă va răsări prima Lună Nouă a acestui anotimp, dând astfel startul unei perioade de începuturi proaspete, visuri noi și intenții puternice.

Citește și:

Luna Nouă va avea loc în zodia Fecioară, un semn de pământ renumit pentru atenția sa meticuloasă la detalii și abordările practice pe care le are. Fecioara își împrumută energia incredibilă acestei faze lunare, oferindu-ne tuturor toate darurile sale. Pe măsură ce Luna se aliniază cu Soarele, se deschide o fereastră de oportunități frumoase pentru a stabili intenții clare pentru viitor și pentru a porni într-o călătorie de creștere și chiar transformare.

Ce ne sfătuiește Universul:

Este momentul să stabilim intenții foarte clare și practice pentru creșterea de care avem nevoie. Fie că este vorba despre atenția în relații, activități în carieră sau chiar dezvoltare personală, Cosmosul vrea să vadă de la noi eforturi creative pentru că doar așa va amplifică forța sa și ne va trimite ajutorul de care avem nevoie. Ziua de 15 septembrie este un moment pentru a planta semințele schimbării cu precizie și scop.

Citește și:

15 septembrie: ziua în care Mercur iese din retrograd și își reia mersul direct în Cosmos

Al doilea eveniment major al lunii și al zilei de 15 septembrie este ieșirea lui Mercur din retrograd. Suntem încântați de fluxurile schimbătoare ale acestei planete. Mercur își reia mersul direct în Cosmos tot în Fecioară - zodia în care a fost retrograd și, bineînțeles, semnul sau preferat, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă accentul va fi pus pe precizie, organizare și gândire analitică.

Această aliniere oferă o oportunitate de a integra lecțiile învățate în perioada retrogradă și, cel mai important, de a le pune în practică în momentul prezent.

Natura analitică a Fecioarei funcționează armonios cu natură curioasă a lui Mercur, ajutându-ne să evaluăm situațiile în care ne aflăm cu claritate sporită și atenție la fiecare detaliu care chiar contează.

Citește și:

Ce ne sfătuiește Universul:

Suntem îndemnați să ne adâncim în adâncurile minții noastre, să reevaluăm tiparele de gândire, credințele și obiceiurile care ar fi putut să ne întunece judecata sau chiar să ne împiedice creșterea pe care ne-o dorim de atât de mult timp. Acum avem șansa de a ne reconecta la puterea Universului și de a profita de toate darurile pe care ni le oferă divinitatea: liniște, pace, curaj, încredere în propria persoană, dorință de împlinire a visurilor, dezvoltare.

Cu toate acestea, este crucial să nu uităm de potențialele capcane. Natura foarte precisă a Fecioarei poate duce uneori la supraanalizare, făcându-ne să ne pierdem în detalii și să ratăm oportunitățile frumoase pe care le avem.

Citește și:

În relațiile cu oamenii din jurul nostru putem crea conexiuni sincere și sănătoase dacă acordăm atenție emoțiilor și suntem receptivi la sentimentelor celor la care ținem.

foto main YoanChss, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc