Setari Cookie-uri

Juno, asteroidul relațiilor, a intrat în Fecioară pe 17 octombrie. Relațiile capătă un aer serios și practic

Juno este asteroidul relațiilor și al căsătoriei, denumit astfel după soția lui Jupiter (Zeus), în mitologia romană. Se mută la fel ca Lilith din Leu în Fecioară, energiile lor definind împreună următorul an. Juno va sta în Fecioară până pe 9 august 2024, având chiar și o perioadă de retrograd la începutul lui Ianuarie 2024.

Deși există sute, poate mii de asteroizi în astrologie, Juno este unul dintre cei mai importanți, alături de Ceres, Vesta și Pallas, fiind asociat unei energii și arii din viața noastră specifice.

Juno este asteroidul relațiilor, al căsniciei și al modului în care ne raportăm la angajamente. Ne afectează foarte mult modul în care ne exprimăm atitudinea față de angajamente. Juno a fost până acum în Leu, ceea ce ne-a făcut să privim totul printr-o lentilă pasională, jucăușă și mult mai relaxată. Acum cu această mutare, toate angajamentele noastre existente, dar și angajamentele care vor lua naștere în următoarele luni, vor căpăta un aer mai serios și mai practic. Vom avea un aer mai modest și privat, majoritatea ne vom simți mai atrași de stabilitate și siguranță.

Citește și:

Juno în Fecioară ne poate ajuta să ne găsim devotamentul făcând schimbări mici, gesturi subtile care nu sunt o declarație de dragoste răsunătoare, dar care adunate ne pot îmbunătăți relațiile. Gesturile dramatice nu-și vor avea locul. Cu atenția la detaliu a zodiei de pământ, vom dori să ne concentrăm să rezolvăm micile probleme din relație sau cu care se confruntă partenerul. Actul de a cere și de a oferi ajutor în mod deschis va fi foarte important în următoarele 10 luni. Vom învăța să fim puțin mai indulgenți și iertători cu micile defecte.

Fecioara este și semnul care guvernează domeniile muncii și ale sănătății, așa că vom acorda mai multă atenție locurilor noastre de muncă sau vom căuta să ne îmbunătățim stilul de viață pentru a ne menține sănătatea. Mulți vom găsi puterea să ne ținem de o rutină de sport și de obiceiuri sănătoase, în timp ce alții vor găsi un proiect profesional la care vor lucra cu drag și multă pasiune.

Citește și:

Acest tranzit al lui Juno în Fecioară este foarte lung și se va complica puțin în perioada retrogradului (12 ianuarie- 21 aprilie 2024), iar anumite aspecte și suprapuneri de energii cu alte corpuri cerești ne vor face să simțim unele zile mult mai intens decât pe altele. Singura conjuncție pe care o va face în timpul traseului la un unghi exact va fi cu Luna Neagră Lilith în Fecioară pe data de 22 octombrie 2023. Atât de aproape de intrarea lui Juno în Fecioară, unirea energetică cu Lilith, care e puternică și pasională în ceea ce crede, ne va face să devenim mult mai devotați unei idei, valori sau opinii. Aceasta fixație ne va influența și defini viața până la ieșirea celor două din Fecioară în vara lui 2024.

Alte aspecte ale asteroidului Juno cu planetele majore sunt prezentate la finalul articolului, după horoscop.

Citește și:

HOROSCOP BERBEC

Asteroidul Juno te va face să devii mult mai responsabilă și devotată muncii pe care o depui. Întocmai ca într-o căsnicie, va fi foarte important să-ți placă munca pe care o faci. Vei deveni mult mai productivă. În relație te vei concentra pe lucrurile mici și vei deveni o parteneră mult mai atentă la nevoile bărbatului de lângă tine. Vei căuta să vă echilibrați rutina zilnică, iar cele care sunt la începutul relației acum, până la finalul acestui tranzit, s-ar putea să se mute împreună cu partenerul.

HOROSCOP TAUR

Vei deveni mai relaxată și te vei distra mai mult în ceea ce privește capitolul relațiilor romantice. Vei găsi formula perfectă de echilibru între loialitate și distracție. Dacă ești singură, angajamentele de lungă durată și găsirea unui bărbat cu care să-ți întemeiezi un cămin te vor interesa mai mult. Vei căuta să construiești o bază solidă din primele săptămâni ale relației și nu vei mai accepta jumătăți de măsură. De asemenea, n e exclus să cunoști pe cineva la un eveniment care are legătură cu locul tău de muncă.

Citește și:

HOROSCOP GEMENI

Juno în Fecioară îți va oferi puterea să-ți construiești o plasă de siguranță în jurul tău și să faci mai puternice legăturile emoționale pe care le ai deja cu oamenii din viața ta. Își vei arunca un ochi spre trecut pentru a descoperi ce nu a mers atunci și care sunt lucrurile și comportamentele pe care le poți îmbunătăți. Unele relații vor decurge mai ușor decât altele. Vei avea nevoie să te înarmezi cu răbdare și înțelegere, deoarece oamenii din jurul tău vor fi altfel afectați de acest tranzit.

HOROSCOP RAC

Juno în Fecioară te face să-ți mărești angajamentul și loialitatea față de ideile cu care vii și planurile pe care le creezi. Vei învăța ce înseamnă consistența și vei lucra să-ți îmbunătățești comunicarea cu ceilalți, în special cu frații sau colegii de la locul de muncă. Vei avea de lucrat prin câteva blocaje mintale și te vei simți uneori neinspirată. Dacă ești singură, s-ar putea ca soarta să-ți aducă în cale un tip cu care împărtășești aceleași valori și perspective.

Citește și:

HOROSCOP LEU

Te vei simți mai încrezătoare în relațiile din jurul tău. Interacțiunea cu ceilalți va părea mai ușoară, iar relațiile tale vor putea evolua într-un ritm destul de alert. Angajamentul tău va fi o alegere, una cărei te vei dedica complet în momentul în care îți vei seta gândurile în aceea direcție. Tocmai datorită acestei tendințe de dedicare completă, este foarte posibil să-ți rezervi mai mult timp înainte de a face o alegere pentru a analiza toate aspectele situației.

HOROSCOP FECIOARĂ

Cu Juno în zodia proprie, vei deveni imaginea seriozității și angajamentului. În același timp, vei dori să te implici și să te dedici cât mai multor proiecte, idei și planuri în toate modurile posibile. În relații, vei dori să fii prietena ideală mereu acolo pentru toate prietenele tale, dar și partenera perfectă a iubitului tău. Ceea ce va fi extrem de obositor și aproape imposibil. Rezervă-ți timp pentru tine și dedică timp doar proiectelor sau oamenilor în care crezi cu adevărat.

Citește și:

HOROSCOP BALANȚĂ

Juno în acest tranzit prin Fecioară, te va face să abordezi orice angajament în liniște și secret, nu vei anunța pe nimeni de planurile tale sau de noua ta relație. De asemenea, îți vei îndrepta atenția și asupra karmei sau bagajului emoțional pe care l-ai cărat de foarte mult timp. Vei găsi moduri în care să te eliberezi de aceste greutăți care te țin pe loc pentru a te bucura de relațiile cu noile persoane din viața ta. Trecutul nu te va mai afecta și vei privi spre viitor.

HOROSCOP SCORPION

Asteroidul Juno în Fecioară te va face să abordezi ideea unui angajament într-un mod neconvențional și vei dori o schimbare destul de mare în viața și relațiile tale. Oamenii din jurul tău s-ar putea să rămână uimiți de noul drum pe care dorești să apuci și este posibil să nu te susțină în totalitate. Totuși, este ceva de care ai nevoie și care îți va aduce îmbunătățiri semnificative ale stilului de viață. Aceste schimbări s-ar putea să includă relocarea într-un alt oraș, începerea unei relații cu o persoană neconvențională sau o reorientare profesională.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Juno te va ajuta să-ți îmbunătățești fidelitatea față de anumite idei și responsabilități. Cu un anumit proiect vei atinge potențialul maxim, datorită noii atitudinii pe care o ai față de devotament și consistență. În relație te vei gândi foarte des că a venit vremea să treceți la un nivel mai serios și vei aduce în discuție planuri de nuntă. Dacă partenerul nu va fi pe aceeași lungime de undă cu tine în ceea ce privește relația, chiar te vei gândi să îi pui capăt.

HOROSCOP CAPRICORN

Traseul asteroidului Juno în Fecioară te va face mai optimistă în ceea ce privește relațiile serioase în viața ta. Vei ceda puțin controlul și vei avea o atitudine mai relaxată în ceea ce privește ideea unui angajament. Vei căuta ceva ce îți oferă spațiul necesar să poți crește și să-ți atingi adevăratul potențial. Nu vei dori să încerci să rămâi într-un rol sau într-o relație care ți-a rămas mică de ceva vreme. Va fi o perioadă în care îți vei schimba așteptările de la un potențial partener.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Juno te va face să privești legăturile emoționale cu alți ochi și vei dori să le faci mult mai puternice. Vei descoperi că o conexiune solidă te face să te simți mult mai încrezătoare. De asemenea, vei deveni mult mai dedicată relațiilor romantice și intimității. Vei căuta să lucrezi la blocajele sau concepțiilor greșite pe care le aveai în ceea ce privește vulnerabilitatea și intimitatea. Uneori va fi foarte frustrant să exprimi în cuvinte ceea ce simți în adâncul sufletului tău.

HOROSCOP PEȘTI

Cu Juno în Fecioară, te vei dedica parteneriatelor și oamenilor apropiați pe care îi ai deja în viață. Numărul de parteneriate de toate felurile va crește în această perioadă. Unii nativi ai zodiei Pești vor semna un contract important sau vor fi promovați. În timp ce alții vor găsi partenerul cu care-și vor petrece restul vieții, se vor logodi sau chiar se vor căsători până în August 2024. Femeile din zodia Pești vor avea o aură a soției ideale pentru bărbații din jurul lor. Suișurile și coborâșurile vor fi destul de frecvente.

ASPECTE IMPORTANTE ALE TRANZITULUI LUI JUNO ÎN FECIOARĂ

Juno în opoziție cu Saturn în Pești – 19 octombrie 2023: Angajamentele și devotamentul se vor simți mult mai dificile. S-ar putea să ne lovim de dificultăți în ceea ce privește responsabilitățile pe care le avem deja în relațiile noastre. Vom avea nevoie de spațiu să ne tragem sufletul, să le analizăm cum trebuie și să ne asigurăm că facem decizia corectă. O ocazie bună pentru a aduce schimbări.

Această opoziție exactă se va repeta pe 12 Martie și 6 Iulie 2024, la 11 și, respectiv, 19 grade.

Juno în conjuncție cu Lilith în Fecioară – 22 octombrie 2023: Devenim pasionali și mult mai devotați unui set de idei, opinii și valori. Valorile pe care le alegem și ideile pe care le avem în această toamnă ne vor influența viață până la finalul verii anului următor.

Juno în trigon cu Jupiter în Taur – 10 noiembrie 2023: Este un aspect benefic pentru relații și angajament, dar și pentru deciziile importante. Acest aspect ne ușurează cu mult munca și ne poate aduce cele mai bune rezultate în problemele pe care dorim să le rezolvăm. Angajamentele capătă aer de optimism, belșug și expansiune specifice lui Jupiter. Această energie se va repeta și pe 7 Martie 2024.

Juno în trigon cu Uranus în Taur – 19 decembrie 2023: Efectul acestui tranzit se va simți câteva luni bune, amplificate de intrarea lui Juno în retrograd pe 12 ianuarie și ieșirea lui Uranus din retrograd în aceeași lună. Uranus este planeta schimbării, a inovației și a lucrurilor neașteptate, deci relațiile noastre vor suferi surprize sau schimbări drastice. Nașterea unor parteneriate neconvenționale sau schimbările bruște în cele existente nu vor putea fi evitate. Trigonul este un aspect benefic, așa că multe dintre aceste schimbări vor aduce progres și energia lui Uranus ne va ajuta să trecem peste provocările pe care ni le aruncă în cale Saturn. Perioada Decembrie-Februarie va fi cea mai încărcată energetic în acest tranzit, iar pe 9 februarie și 30 iulie 2024 energia va atinge cote maxime.

Juno în opoziție cu Neptun în Pești – 8 August 2023: Înainte să iasă din Fecioară, la fel ca Lilith, Juno se asigură că-și face prezența simțită. În jurul acestei date vom avea dificultăți MAJORE cu relațiile și angajamentele din viața noastră. S-ar putea chiar să fie un eveniment mondial din politică, sănătate sau divertisment. Neptun ne va aduce un nor al iluziei ți va trebui să reușim să vedem prin el, să rămânem realiști și să ne deschidem cu adevărat ochii către ceea ce trebuie să vedem. Nu va fi un timp bun pentru decizii permanente.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc