Setari Cookie-uri

Top 3 semne zodiacale cărora le este incredibil de greu să spună 'Te iubesc' (chiar dacă simt asta cu tot sufletul lor)

Ești curioasă dacă te numeri printre ele? Acestea sunt cele 3 semne zodiacale cărora le este foarte greu să își pună sufletul pe tavă și să rostească cuvintele magice "Te iubesc".

Înainte de a începe acest articol, să ne reamintim că acțiunile valorează de o mie de ori mai mult decât cuvintele. Așadar, chiar dacă nu îți spune că te iubește însă îți arată non stop prin tot ceea ce face, consideră-te o norocoasă și păstrează-l aproape de sufletul tău. În timp, va învăța să renunțe la măști, să fie vulnerabil în fața ta și să îți spună ce simte pentru tine mult mai des.

Același lucru putem spune și dacă situația este inversă - și anume tu ești persoana care încă nu poate spune "Te iubesc". Sunt mii de motive pentru care nu poți rosti aceste cuvinte. Poate există o traumă puternică din trecut pe care încă nu ai vindecat-o, poate că îți este greu să fii atât de vulnerabilă în fața unei persoane, poate că ai câteva reguli și simți că încă nu este momentul potrivit. Motivele sunt nenumărate. Important este, totuși, să îi arăți că ții la persoana cu care ești și să nu pui presiune pe tine. Va veni și acel moment când vei rosti cuvintele magice.

Citește și:

Iată care sunt cele 3 semne zodiacale cărora le este incredibil de greu să spună 'Te iubesc' (chiar dacă simt asta cu tot sufletul lor)

Capricorn

Ești o fire foarte matură, cu picioarele pe pământ și vrei mereu să deții controlul (chiar și în viața personală sau chiar sentimentală). Mai mult, îți este greu să crezi că dragostea durează o viață întreagă, motiv pentru care ești destul de reticentă când vine vorba de exprimat cuvinte cu o încărcătură emoțională foarte mare.

Nu spui "Te iubesc" nu pentru că nu ai simți asta, ci pentru că nu îți place să spui decât în momentul în care ești sigură că nu îți vei pierde timpul cu persoana cu care ești. Aproape întotdeauna te aștepți ca lucrurile să se destrame, așa că nu știi dacă ar trebui să te deranjezi și să fii atât de vulnerabilă în fața unei persoane care poate fi pentru o perioadă mult prea scurtă de timp în viața ta.

Citește și:

Fecioară

Te cunoști foarte bine și știi atunci când te îndrăgostești de cineva. Nu ești o persoană care să mai creadă în povești incredibile de dragoste și basme cu final fericit și ai o imagine clară cu privire la cum vrei să fie persoana pe care să o numești "partener de viață".

De ce nu spui "Te iubesc"? Pentru că nu îți place să grăbești lucrurile. Nu te arunci cu toată inima într-o relație, nu îți dezvălui sufletul în fața unei persoane pe care nici nu o cunoști și nu accepți să fii vulnerabilă și să spui două cuvinte cu o însemnătate atât de mare pentru tine. Nu te grăbești în viață, motiv pentru care nici nu vrei să impresionezi pe nimeni. Tu ești bine cu tine și doar aștepți persoana potrivită. Iar, în momentul în care aceasta va ajunge în viața ta, îți va fi mult mai simplu să îi spui ce simți.

Citește și:

Scorpion

Mulți ar presupune că natura ta pasională și romantică și pofta de viață și de iubire nu ți-ar crea deloc probleme în a fi deschisă cu privire la ceea ce simți, însă întotdeauna există mult mai mult decât văd oamenii.

Deși s-ar putea să simți că iubești, ai tendința de a ține garda ridicată în viața personală (și da, aici ne referim și la planul sentimental). Îți dorești foarte mult să înveți totul despre persoană cu care ești, să o descoperi, să afli care sunt planurile sale de viitor și să îți dai seama cum este cu adevărat... și totuși să spui prea puține despre tine. Din punctul tău de vedere, să spui că iubești pe cineva este că și cum ti-ai arată cele mai mari vulnerabilități, motiv pentru care tot încerci să amâni acest moment. Chiar și atunci când întâlnești persoana potrivită și vrei să îi spui, te trezești că nu poți, că lupți cu tine însăți și că îți este greu să îți deschizi sufletul în fața ei.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc