Setari Cookie-uri

28 octombrie: Eclipsă de Lună Plină în Taur. Ne eliberăm de karma trecutului, ne vindecăm de durere și începem un nou capitol

Eclipsa de Lună Plină în Taur marchează punctul culminant al unor cicluri semnificative din trecut, inclusiv cele din 2004, 2014-2015 și 2020. Acesta este un moment extrem de important, o finală a tiparelor și temelor pe termen lung din viața noastră, aducând încheierea unor capitole semnificative și deschizând calea pentru noi începuturi. 

Universul aliniază astrele pentru ca toate drumurile să ducă către fericire

Luna octombrie se încheie cum nu se poate mai bine, și anume cu o eclipsă de lună plină puternică ce are loc în zodia Taur. Acest spectacol incredibil servește ca o invitație cosmică de a îmbrățișa schimbarea în toate formele ei, chiar și atunci când sosește pe neașteptate. Suntem chemați la maturizare, eliberare și transformare.

Pe cerul incredibil al lunii octombrie, la ora 23:24 răsare o Lună Plină magică și strălucitoare ce ne transformă viețile. Și asta nu este tot - tot în această seară are loc și Eclipsa de Lună în zodia Taur. Universul ne îndeamnă să lăsăm totul în spate și să preluăm controlul asupra vieții noastre fără a mai aștepta validarea externă sau permisiunea altora pentru a pune în aplicare schimbările. Viața aduce tot ce este mai frumos pentru cei care au curaj pe calea lor.

Citește și:

Ușile Cosmosului se deschid pentru a începe un nou capitol; suntem chemați să lăsăm trecutul în spate și să ne concentrăm pe momentul prezent. Sentimentele și gândurile noastre sunt mai puternice decât de obicei, așa că trebuie să profităm de ele în favoarea noastră și să schimbăm ceea ce ne dorim de atât de mult timp.

Eclipsa de Lună Plină în Taur: Avem puterea de a transforma visurile noastre în realitate chiar în mijlocul schimbării

Octombrie se încheie cu o eclipsă de lună puternică ce are loc în Taur, o zodie foarte directă, atentă la detalii, încăpățânată și dornică de o viață frumoasă. Acest spectacol lunar servește ca o invitație cosmică de a îmbrățișa schimbarea chiar și atunci când sosește pe neașteptate, de a ieși din zona de confort și de a lua viața în piept.

Citește și:

Tranformarea nu mai așteaptă, așa că este timpul să ne punem centurile și să ne bucurăm de călătorie pentru că va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Eclipsele de Lună sunt puteri cerești care au loc atunci când Soarele și Luna sunt în strânsă opoziție în apropierea Axei Nodale. Când lunile pline coincid cu eclipsele de lună, ele semnifică momente esențiale de maturizare, transformare și eliberare.

Aceste momente aduc întâmplări noi ce ne ajută să evoluăm și, de asemenea, ne oferă claritate în situații care până acum erau ambigue și incerte, cu multe semne de întrebare.

Această eclipsă ne permite să culegem roadele eforturilor sarguincioase, dezvăluind puterea interioară a sufletelor noastre.

Eclipsa de Lună Plină în Taur și alte evenimente în Cosmos

În timpul acestei Eclipse de Lună Plină în Taur, Luna se opune lui Mercur și Marte în timp ce este în conjuncție cu marele Jupiter și puternicul Uranus. În plus, ea formează și un aspect sextil armonios cu Saturn. Combinația acestor energii incredibile necesită o comunicare atentă și multă cumpătare în acțiunile noastre.

Citește și:

Universul ne îndeamnă să luăm în considerare potențialele consecințe ale cuvintelor și faptelor noastre în această perioadă. Conjuncția lui Jupiter cu Luna amplifică creșterea, abundența și optimismul, încurajându-ne să țintim cât mai sus și să îmbrățișăm oportunitățile pe care divinitatea ni le scoate în cale. De asemenea, Uranus aduce imprevizibilitate și inovație, determinându-ne să fim cu sufletele deschise la schimbările bruște ce pot apărea în viața noastră.

Sextilul dintre Lună și Saturn oferă stabilitate și împământare în mijlocul schimbărilor. Ni se oferă oportunitatea de a crea o structură clară a viitorului nostru și de a ne consolida obiectivele pe termen lung.

Citește și:

În total, aceste influențe cerești sugerează descoperiri semnificative și întorsături neașteptate.

Mai mult, este esențial să știm că această eclipsă marchează punctul culminant al unor cicluri semnificative din trecut, inclusiv cele din 2004, 214-2015 și 2020. Acesta este un moment extrem de important, o finală a tiparelor și temelor pe termen lung din viața noastră, aducând încheierea unor capitole semnificative și deschizând calea pentru noi începuturi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc