Setari Cookie-uri

Marte Cazimi în Scorpion. Este momentul să acționăm! Fenomenul nu a mai avut loc din 1991! Horoscop Special

Marte Cazimi în semnul de apă al Scorpionului are loc pe 17 noiembrie 2023. Ultima dată când Marte s-a aflat în inima Soarelui în sezonul zodiei Scorpion a fost în anul 1991. Energiile devin intense și este momentul să luăm acțiune!

Marte, planeta acțiunii, agresiunii și a sexului, se află la ea acasă în zodia Scorpion. Tranzitul acestei planetei în acest semn de apă ne face să ne bazăm mult mai mult pe intuiția noastră și să ne folosim instinctul ca un ghid. Suntem, de asemenea, mai răzbunători și impulsivi. Încrederea în forțele proprii atinge cote maxime. Acest tranzit este oricum intens, dar va culmina în data de 17 noiembrie 2023. Vom putea să ne atingem fiecare obiectiv la care ne-am gândit dacă doar îi oferim doza corespunzătoare de dedicare și atenție. Este un moment oportun în care putem să dăm startul planurilor de a ne face orice vis realitate.

Marte în Scorpion este insistent, iar unirea energiei sale cu cea a Soarelui în una dintre cele mai puternice tipuri de conjuncție îl va face aproape de nestăpânit. Nevoia pentru succes se va intensifica, dar, de asemenea, poate induce și gelozie, manipulare sau să ne facă să acționăm diferit față de modul nostru obișnuit de a fi. Vom simți nevoia de a câștiga cu orice preț. De aceea, anumite decizii sau conflicte ar trebui evitate în zilele din jurul datei de 17 noiembrie, chiar până la ieșirea planetei pe data de 24 noiembrie.

Citește și:

Tot în această săptămână este foarte posibil să simțim că războinicul nostru interior este activat și vom simți dorința și datoria să luptăm pentru ceea ce credem sau iubim. Vom putea să vedem prin decepțiile celor din jur extrem de ușor, iar sentimentele neîmpărtășite de supărare sau iubire, micile lucruri pe care le-am lăsat să treacă de la noi, se vor acumula rapid și vom răbufni. Avariile vor varia în cazul fiecărei persoane, dar toți cei din jurul nostru vor părea că mai au puțin până li se umple paharul. Cu Marte Cazimi în Scorpion vom face declarații mari și curajoase, iar apoi acțiunile le vor urma, fără prea multe explicații. Deciziile impulsive s-ar putea să aibă consecințe majore.

Fanteziile se trezesc la viață. Pasiunea, curiozitatea și experimentarea în dormitor cresc brusc. Pentru unii apetitul sexual va deveni de neoprit, iar cei născuți în zodiile Pești, Scorpion, Rac, Berbec, Taur și Gemeni vor trebuie să fie mult mai atenți dacă nu-și doresc să-și extindă familia, deoarece acest Marte Cazimi le va dubla fertilitatea. Acest lucru se aplică și celor născuți cu Ascendent, Lună sau Marte în zodiile menționate.

Citește și:

Energia acestor zile poate fi asociată cu energia cărții a Cincea de Cupe din pachetele de tarot. Ne va avertiza să nu ne considerăm darurile și binecuvântările garantate. Dar chiar dacă anumite situații vor părea cu adevărat provocatoare, va exista o lumină la capătul tunelului. Perseverența și răbdarea vor fi cheile noastre spre succes și va trebui să ne forțăm să vedem partea plină a paharului.

HOROSCOP BERBEC

Până pe 24 noiembrie, vei căuta să te ridici la suprafață și să-ți asculți inima în ceea ce privește dorințele, nevoile și obiectivele tale, în special în colaborări și parteneriate. O restructurare a balanței între ceea ce primești și ceea ce dai la schimb este foarte posibilă. Folosește această săptămână să identifici ceea ce te atrage cu adevărat și să-ți faci un plan. Pasiunea și precizia merg mână-n mână și este un joc cu durată lungă.

Citește și:

HOROSCOP TAUR

Marte te va face să te concentrezi pe angajamentele tale. După ce ți-ai petrecut ultimele săptămâni să-ți organizezi agenda, să ai un management al timpului mai bun sau să te simți mai bine din punct de vedere fizic, acum dinamica 1:1 din relațiile tale va primi mai multă atenție. Te vei concentra pe așteptările și dorințele tale într-o relație. Va trebui să urmezi drumul pe care ți-l dictează instinctul și să pregătești următorii pași.

HOROSCOP GEMENI

Dacă te-ai concentrat pe creativitatea și modul în care ți-o exprimi, acum planeta războinică te va face să-ți sincronizezi munca și sănătatea. Caută motivația să te simți mai bine, să te apuci de sport sau să mănânci mai sănătos. Acordă-ți timp de repaus și odihnă și nu încerca să-ți depășești limitele la muncă. Stresul este inamicul tău.

Citește și:

HOROSCOP RAC

Marte îți va oferi surse de inspirație nebănuite. Vei căuta lucrurile care-ți aduc bucurie și plăcere cu adevărat. Vei părăsi puțin zona de confort a căminului sau a lucrurilor familiare și vei testa apele necunoscutului. Ascultă-ți instinctul, dacă ești pasionată și concentrată în legătură cu o nouă activitate înseamnă că ești pe drumul cel bun.

HOROSCOP LEU

Te vei concentra pe dorințele și nevoile tale în tot ceea ce privește căminul, casa și atmosfera de familie. Vei căuta să-ți faci o plasă de siguranță și să te conectezi cu rădăcinile tale. Folosește următoarea perioadă pentru a îmbunătăți relațiile cu familia și petrece timp cu cei dragi. Vei găsi cele necesare în interiorul tău pentru a-ți îndeplini obiectivele în această perspectivă.

Citește și:

HOROSCOP FECIOARĂ

Vei căuta să te adâncești în lucrurile care țin de viața ta de zi cu zi și le vei analiza mai mult. Rutina ta va suferi mai multe schimbări sau vei descoperi o soluție în ceea ce privește o problemă organizatorică. Îți vei adapta mai bine programul nevoilor tale. Vei analiza mai bine cum îți petreci orele libere în fiecare zi și cum comunici cu cei apropiați ție.

HOROSCOP BALANȚĂ

Te vei concentra mai mult pe resursele pe care le ai la îndemână, în special din punct de vedere financiar. Vei analiza fiecare cheltuială în parte. De asemenea, cumpărăturile impulsive nu sunt recomandate în această perioadă. Vei căuta să sincronizezi așteptările tale financiare cu realitatea, fie prin căutarea unui nou loc de muncă, fie printr-un plan antreprenorial sau chiar prin revânzarea unor lucruri pe care nu le mai folosești.

Citește și:

HOROSCOP SCORPION

Lumea ta personală devine foarte importantă pentru tine. Te vei concentra pe ceea ce te motivează cu adevărat și pentru micile plăceri egoiste. Iei atitudine în îndeplinirea propriilor dorințe și pofte. Este o perioadă bună să te realiniezi cu instinctul tău. Dacă un proiect, persoana sau loc îți atrage busola interioară, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Reconectează-te cu tine prin practici de grijă de sine, reflecție în jurnal sau meditație.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Concentrează-te pe viața ta privată în următoarele zile. Este un loc pe care l-ai ignorat destul de mult în favoarea vieții sociale. Caută puterea interioară și descoperă cu exactitatea ceea ce-ți motivează cu adevărat sufletul. Poți încerca o rutină nouă de îngrijire sau mai mult timp cu tine însăți pentru a te îngriji de sănătatea ta mentală.

HOROSCOP CAPRICORN

Viața ta socială, cercul de prieteni și evenimentele se află în centrul atenției tale. Descoperi micile plăceri care vin din interacțiunile sociale. Vei acorda mai mult timp prietenelor tale și chiar veți plănui o excursie sau o revedere cât de curând posibil. Vei dori să petreci timp de oamenii apropiați sufletului tău și vei face eforturi majore să le aloci timp în programul tău încărcat.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Planeta războinică te face să te uiți cu atenție către obiectivele tale de carieră și să te conectezi cu drumul vocației tale. Îți dorești mai mult ca niciodată să simți că munca ta contează și că are un impact semnificativ. Vei dori o schimbare de job sau o reorientare profesională și vei căuta o activitate care te va face remarcată, un fel de moștenire profesională. Îți vei plănui următorii pași în carieră cu atenție.

HOROSCOP PEȘTI

Te vei avânta fără probleme către învățare, interese spirituale sau planurile de lungă durată. Călătoriile nu sunt nici ele excluse. Vei căuta orice modalitate prin care-ți poți extinde orizonturile și prin care poți să descoperi mai mult lumea care te înconjoară. Interesul în alte culturi va fi și el prezent. Vei crea itinerarii și vei profita de cât mai multe oportunități în această direcție. Nu grăbi procesul și planifică totul din timp.

foto:pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc