Setari Cookie-uri

Venus se întoarce în Balanță și vindecă toată durerea sufletelor rănite. Dragostea adevarată începe cu noi înșine

Acum avem ocazia să îmbunătățim fiecare relație și fiecare aspect al vieții noastre... și totul începe cu dragostea pe care o avem pentru noi înșine. 

Această săptămână este încărcată de evenimente magice pe care Universul ni le trimite ca pe niște cadouri spirituale de care ar fi bine să profităm. Venus se întoarce acasă, în zodia sa preferată, și anume Balanță, aducând un impact pozitiv în inimile noastre și ajutându-ne să navigăm mai bine prin relații.

Venus în Balanță ne cere să ne folosim puterea sufletului în conexiunile cu cei din jurul nostru. Perioada în care Venus este în acest semn zodiacal este ca o oglindă ce reflectă inimile noastre prin relații. Acesta este un moment pentru ca noi să învățăm să renunțăm la trecut, să deținem cu adevărat puterea, să îmbrățișăm iubirea de sine necondiționată indiferent de ce spun sau fac oamenii din jurul nostru.

Citește și:

Acum avem ocazia să îmbunătățim fiecare relație și fiecare aspect al vieții noastre... și totul începe cu dragostea pe care o avem pentru noi înșine.

Inimile noastre dețin puterea de a transforma lumea. Dragostea pe care o avem poate vindeca, schimba și influența în mod pozitiv acest prezent în care trăim... însă această transformare are loc la nivel mondial atunci când cu toții înțelegem faptul că totul în această lume face parte dintr-un plan cosmic.

Venus în Balanță: Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Ești sfătuită să te concentrezi mai mult pe viața de familie. Creează un mediu frumos și armonios pentru relațiile pe care le ai cu oamenii la care ții. Universul te încurajează să cultivi securitatea emoțională și să îți arăți afecțiunea prin dovezi mărunte de iubire.

Citește și:

Horoscop Taur

Universul îți trimite un mesaj foarte clar: este timpul să te exprimi fără perdea și să fii cât mai creativă. Folosește-ți farmecul și grația pentru a forma conexiuni semnificative cu oamenii din jurul tău și pentru a îi atrage pe cei cu care rezonezi cel mai bine.

Horoscop Gemeni

În această perioadă, Universul te îndeamnă să investești în lucruri care îți aduc confort și bucurie. Arată-ți dragoste prin gesturi practice și acordă atenție finațelor și bunăstării materiale.

Horoscop Rac

Această perioadă este perfectă pentru creștere personală. Ai ocazia să iei o pauză de la toată fuga prin viață, să te relaxezi, să fii doar tu cu tine, să lucrezi la cine ești și, cel mai important, să îți dai seama ce îți lipsește, ce te face fericită și pentru ce trebuie să lupți în viitor.

Citește și:

Horoscop Leu

Acum ai ocazia să crești. Universul te încurajează să fii mai atentă la relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău - este timpul să te eliberezi de sufletele negative și toxice pentru a face loc sufletelor pozitive în viața ta.

Horoscop Fecioară

Cu Venus în Balanță Universul te îndeamnă să te concentrezi asupra carierei. Ai ocazia să strălucești pe plan profesional, menținând în același timp un echilibru armonios între muncă și viață. Luptă pentru a avea succes în carieră fără să îți sacrifici relațiile personale.

Horoscop Balanță

Venus în semnul tău vine cu o energie incredibilă. Universul te îndrumă să îmbrățișezi iubirea de sine și autenticitatea. Lucrează puțin pentru a îți îmbunătăți relațiile cu oamenii la care ții, învață să fii sinceră cu tine și exprimă-ți gândurile și dorințele în mod deschis.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Venus în Balanță te îndeamnă să explorezi noi orizonturi. Este timpul să ieși din zona de confort, să călătorești, să descoperi lucruri noi, să întâlnești oameni, să îți extinzi orizonturile. Îmbrățișând experiențe și culturi noi îți vei îmbunătăți relațiile și vei crește pe toate planurile.

Horoscop Săgetător

Eeste timpul pentru transformare. Venus în Balanță te încurajează să îmbrățișezi schimbarea în viața ta și, cel mai important, să lași în urmă ceea ce nu îți mai servește. Procedând, astfel, vei invita mai multă iubire adevărată în prezentul tău.

Horoscop Capricorn

Ești încurajată să îmbrățișezi echilibrul și armonia în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Gata cu fuga prin viață, gata cu legăturile toxice. Încetinește și fă puțină ordine în prezentul tău.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Îmbrățișează creativitatea și investește în grija față de tine însăți. Universul îți trimite semne importante la care trebuie să fii atentă: tu contezi, relația cu tine este cea mai importantă. Pune-te pe primul loc și învață să te faci fericită cu adevărat.

Horoscop Pești

Această perioadă este dedicată vieții personale. Este momentul să te detașezi de tot ce a fost și să te concentrezi asupra lucrurilor care sunt acum. Prezentul este singurul care există și care contează. Detașează-te de trecut și învață să fii fericită în clipa ce se desfășoară în fața ochilor tăi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc