Setari Cookie-uri

Ultima Lună Nouă a anului 2023 însămânțează în sufletele noastre curajul de a păși spre un nou început

Universul ne spune să nu ne mai mustrăm. Am făcut totul așa cum trebuia să facem. Așa ne-a fost scris. Încheiem acest capitol și găsim curajul de a păși spre un nou început. Viitorul sună din ce mai mai bine.

Ziua de 13 decembrie este una cu adevărat specială; la ora 01:32, ora României, pe cerul geros și gri al iernii va apărea o Luna Nouă puternică, ce va aduce cu ea vântul schimbării. Aceasta este ultima Lună Nouă a anului 2023 și are energii cosmice incredibile de care ar fi bine să profităm.

Cu această Lună Nouă, ne confruntăm cu noi provocări și schimbări majore în viața noastră. Acest puternic eveniment ceresc promite să deblocheze noi oportunități și să ne propulseze într-un capitol incredibil al vieții noastre pe măsură ce trecem în 2024, un an care promite să fie mai bun ca toate de până acum.

Ultima Lună Nouă a anului 2023 este în Săgetător

Ultima Lună Nouă a anului 2023 are loc în zodia Săgetător, un semn de foc cu spirit liber și plin de aventură, cunoscut pentru entuziasmul pentru viață și setea pentru cunoaștere. În timpul acestei alinieri cerești, vom descoperi piesele finale ale puzzle-ului.

Citește și:

Universul ne spune să așteptăm să obținem o înțelegere mult mai clară a drumului vieții noastre prin găsirea și aranjarea ultimelor elemente lipsa. Vom simți o atracție incredibilă către noi orizonturi, o dorință mare de aventură și un chef de a explora necunoscutul.

Această Lună Nouă în Săgetător este o invitație de a visa mai mult și mai sus ca oricând, de a ținti și de a lupta pentru ceea ce ne dorim și, cel mai important, de a avea încredere în călătoria pe care urmează să o începem. Odată cu sfârșitul anului, suntem invitați să plantăm semințe de intenție ce vor avea rolul să ne conducă spre manifestarea celor mai profunde visuri ale noastre.

Luna Nouă de pe 13 decembrie și alte evenimente cosmice

Luna Nouă se va alătura îndeaproape lui Marte, va fi în pătrat cu Neptun și în trigon cu Chiron. Toate aceste evenimente ne vor ghida sufletele către un nou început.

Citește și:

Conjuncția Lunii Noi cu Marte aprinde o scânteie de acțiune și inițiativa în sufletele noastre. Marte, planeta unității și a hotărârii, ne dă puterea să ne stabilim intențiile cu mult curaj și entuziasm. Această aliniere ne aduce încrederea necesară pentru a ne urmări obiectivele fără teamă, transformând clipa de acum în momentul perfect pentru a face primii pași către viitorul pe care ni-l tot imaginăm.

Energia de foc a Săgetătorului și natura asertivă a lui Marte se combină pentru a crea o forță dinamică ce ne va propulsa înainte.

Cu toate acestea, aspectul pătrat cu Neptun se referă la pășirea cu prudență către viitor. Pătratul lui Neptun cu Luna Nouă poate aduce confuzie sau incertitudine în sufletele sensibile. Este esențial să rămânem pe poziții și, cel mai important, să ne știm cu claritate obiectivele și intențiile în tot acest timp.

Citește și:

De asemenea, Universul ne sfătuiește să fim conștienți de potențialele capcane sau iluzii care ne-ar putea tulbura judecata și să ne bazăm pe înțelepciunea noastră interioară pentru a distinge ce este real și ce este fantezie.

Trigonul cu Chiron aduce energie vindecătoare în timpul acestei Luni Pline. Chiron este adesea asociat cu rănile interioare, cu vindecarea și creșterea. Aspectul armonios sugerează că acesta este un moment excelent pentru a aborda orice răni emoționale sau spirituale ce ne pot reține. Spiritul optimist și aventuros al Săgetătorului, combinat cu influența vindecătoare a lui Chiron, ne poate inspiră să ne confruntăm cu trecutul și să ne vindecăm rănile încă deschise, permițându-ne astfel să mergem mai departe cu putere și curaj.

Citește și:

În această perioadă este important să menținem un echilibru între acțiune și introspecție pe măsură ce trecem prin acest portal al oportunităților. Încrederea în Univers ne ghidează către un viitor mai luminos și mai împlinit.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc