Setari Cookie-uri

Zodii care renasc din propria cenușă: Sunt invincibilii Zodiacului

Cu toții trecem prin perioade dificile în viață, însă sunt unele zodii care au o extraordinară putere de ridicare și adaptare, cu moralul mereu ridicat, optimiste și gata oricând să găsească lumina chiar și din cele mai întunecate crize ale vieții. Aceștia sunt nativii invincibili din horoscop, zodii care renasc din propria cenușă, precum Pasărea Phoenix.

Zodii care renasc din propria cenușă: Berbec

Nativii Berbec se consumă mult sufletește atunci când au de suferit și sunt preocupați de modul în care îi văd ceilalți.

Au stilul lor propriu, dar totodată reușesc mereu să se implice în rezolvarea nevoilor celorlalți.

Sunt perseverenți, determinați, nostimi și inteligenți, însă mai presus de toate sunt optimiști incurabili.

Ei știu că au stea lor și nu vor da niciodată înapoi, mereu își vor urma visurile și vor fi convinși că, dacă merg mai departe, norocul îi va surprinde.

Berbecii nu se tem de obstacole, nici de greutăți, fiind considerați unele dintre cele mai curajoase zodii.

Mai mult decât atât, acești nativi au o extraordinară capacitate de a se adapta în fața situațiilor imprevizibile. Nu este de mirare că se descurcă bine ca lideri sau în locuri de muncă supuse stresului timpului, cum ar fi intervențiile, urgențele etc. Ei reușesc să își păstreze calmul și să privească cele mai acute situații cu luciditate și hotărâre.

Citește și:

Când se confruntă cu greutăți, Berbecii au încredere în propriile forțe, dar și în destinul lor, așadar nu se vor lăsa doborâți, ci vor merge mai departe cu toate pânzele sus.

În plus, Berbecii au mulți prieteni, așadar se pot bucura oricând de o mâna de ajutor, care să le facă ridicarea din necaz mai ușoară.

Zodii care renasc din propria cenușă: Leu

Guvernați de Soare, Leii au o atitudine puternică ce se impune de la primele interacțiuni cu aceștia.

Pur și simplu strălucesc, știu să se pună în evidență, sunt curajoși, hotărâți și nu dau înapoi. Un Leu va ști când să spună "nu" și nu se va aventura în compromisuri care să îi determine frustrări mai târziu. Așa cum planetele se învârt în jurul Soarelui, Leii consideră că lucrurile importante trebuie să se învârtă în jurul lor și nu invers.

Citește și:

Această zodie activează cu ușurință Legea Atracției, astfel că nu e de mirare că dorințele Leilor se împlinesc ușor.

Atunci când au necazuri, când traversează perioade de suferință și crize dificile în viață, Leii știu să recurgă la iubirea de sine. Nu devin melancolici, ci trec în revista tot ce a fost frumos până în acel moment, simțindu-se binecuvântați cu darurile vieții de până atunci.

Această atitudine îi determina să rămână puternici și optimiști, să își regrupeze forțele interioare și să se ridice, oricât de greu au căzut.

Un Leu va avea oricând capaictatea să schimbe radical direcția în viața sa, să pornească brusc pe cărări mai bune atunci când simte că pe unde merg sunt doar neplăceri pentru ei.

Citește și:

Așadar să nu ne mire dacă un Leu își schimbă brusc locul de muncă, poate cariera sau chiar renunță la relația pe care o are. Pur și simplu un Leu nu va zăbovi prea mult unde nu se simte bine. Va pleca și încă repede.

Această puetere de adaptare și de a vedea partea bună a lucrurilor îi ajută pe Lei să ia cele mai bune decizii în viață.

zodii puternice care renasc din propria cenusa Foto: Helena Lansky/ shutterstock.com

Zodii care renasc din propria cenușă: Scorpion

Scorpionii sunt firi independente, puternice și deosebit de perseverente. Așa cum un scorpion rezistă în cele mai aprige condiții, la fel și acest nativ va găsi întotdeauna o cale spre fericirea sa, indiferent cât de grea este viața.

Scoprionii sunt foarte ambițioși, hotărâți și misterioși și își vor urma întotdeauna visurile, indiferent de obstacole. Hotărârea lor poate merge până la încăpățânare.

Citește și:

De asemenea, nu se vor lăsa niciodata călcați în picioare, manipulați sau mințiți. Știm cu toții cât de răzbunător poate deveni un Scorpion atunci când a fost rănit. Așadar cei din jur învață să îl respecte, dacă nu vor probleme mai târziu, căci pur și simplu nu au încotro, nu există altă cale. Nu e de mirare că Scorpionii leagă astfel prietenii și parteneriate sincere, puternice, adesea menite să dureze o viață, căci restul se sting de la sine.

Zodii care renasc din propria cenușă: Capricorn

Capricornii au un refugiu atunci când trec prin perioade grele în viață: munca. Nu doar că le ține mintea ocupată și le permite să își vindece sufletul, însă munca îi ajută totodată să prospere, să meargă înainte, să regăsească mici satisfacții.

Citește și:

Cerebrali și foarte practici, Capricornii înțeleg și latura naturală a greutăților, astfel că în loc să se lovească violent de ele, le acceptă mai ușor, le îmbrățișează și caută cu luciditate soluții.

Capricornii sunt totodată firi spirituale, mitice, așadar nu se dau în lături când simt că au nevoie de terapii tradiționale sau psihologice. Ei știu că doar în echilibru cu propriile energii și cu natura reușesc să se vindece, însă cred totodată și în puterea științei, prin urmare abordarea lor privind greutățile vieții este una tipică, unică, puternică și variată.

Deși poate la o prima vedere nu pare, Capricornul este un suflet sensibil, empatic, căruia îi pasă de nevoile celorlalți, este responsabil și protector. Tocmai de aceea se poate bucura de prieteni adevărați în jurul sau, care îi pot sări oricând în ajutor, atunci când are nevoie.

Citește și:

Indiferent de obstacole și greutăți, acești nativi vor găsi întotdeauna o cale de ieșire. Au răbdare să aștepte momentul potrivit și sunt perseverenți, optimiști și hotărâți, având o extraordinară capacitate de rezistență în crizele vieții. Uneori am putea spune chiar că lasă prea mult de la ei.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc