Setari Cookie-uri

Gânditorii Zodiacului: Destinul lor este să exploreze tainele necunoscute ale Universului

În astrologie, zodiile se pot clasifica după mai multe criterii. Cel mai popular este în funcție de unul dintre cele patru elemente: aer, apă, foc și pământ. Dar un alt mod de clasificare al zodiilor este cel după modalitate: cardinală, fixă și mutabilă.

Fiecare dintre acestea ne pot oferi noi căi de descoperire a zodiile.

Ca de exemplu, semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) simbolizează începutul unui nou anotimp. Au un talent aparte pentru a pune lucrurile în mișcare și a aduce schimbări.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au rolul de a păstra tradiția, de a menține și apăra poziții și obiective.

În acest articol, ne vom îndrepta atenția spre zodiile mutabile, anume: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Aceste zodii se află la sfârșitul fiecărui anotimp și facilitează schimbarea către un nou sezon. Astfel, o primă caracteristică majoră a acestor zodii este flexibilitatea. Se adaptează ușor și se descurcă foarte ușor cu schimbările. Unii astrologi îi numesc și filosofii sau gânditorii zodiacului.

Citește și:

Sunt foarte adaptabili și se pot lăsa purtați de curent, așa că nu au probleme în a găsi un compromis cu care toată lumea să fie de acord. Sunt orientați spre soluții și spontani, dar gemenii atrag atenția că prea multă energie mutabilă poate duce la inconsecvență sau atitudine lipsită de implicare. Totodată, au o atenție la detalii deosebită.

Gemeni

Gemenii, semn mutabil de aer, sunt cunoscuți pentru dualitatea lor și abilitatea de a naviga cu ușurință prin schimbări. Guvernați de Mercur, acești nativi sunt comunicativi, inteligenți și plini de curiozitate. Caracteristicile lor mutabile se reflectă în adaptabilitatea lor socială și în capacitatea de a se implica în mai multe activități simultan. Totodată, Gemenii pot fi schimbători în gândire, exprimându-și opiniile cu ușurință și adoptând puncte de vedere diverse.

Citește și:

Nevoia de stimulare a Gemenilor nu poate fi supraestimată. Foarte intelectuali, Gemenii au nevoie de știri și informații ca de oxigen. Fiind un semn de Aer, Gemenii se bucură de schimbul de idei cu ceilalți - acesta nu este un singuratic.

Serios, fiind un semn mutabil, mintea Gemenilor merge mereu cu viteza luminii.

Ei pot pune laolaltă diverse informații într-o multitudine de moduri, iar acest lucru îi face destul de buni la a desluși lucruri.

Gemenii își pot schimba poziția la fel de repede pe cât de repede asimilează noi informații, rămânând în permanență obiectivi.

Abilitatea lor de a se ocupa de mai multe lucruri în același timp îi poate determina să își asume prea multe responsabilități.

Fecioară

Fecioară, semn mutabil de pământ, condus de Mercur la fel ca și Gemenii, își exprimă latura mutabilă prin atenția la detalii și capacitatea de a adapta planurile în funcție de circumstanțe. Acești nativi sunt practici, meticuloși și orientați către perfecționare. Cu toate acestea, flexibilitatea lor se evidențiază prin abilitatea de a se adapta la schimbările inevitabile și de a găsi soluții eficiente în orice situație.

Citește și:

    Fecioara este mai practică decât Gemenii și la fel de inteligentă. Această zodie caută să își consacre talentele sale comunicative substanțiale unor obiective concrete. Fecioara este mai puțin predispusă decât Gemenii să se împrăștie încercând să facă prea multe lucruri, și totuși mai predispusă decât Gemenii să se împotmolească în detalii. Fermitatea și precizia Fecioarei este de neegalat de nici un alt semn. Își șlefuiesc munca până când aceasta strălucește, pentru că dorința covârșitoare a Fecioarei este să se simtă productivă. Fecioarele se simt prost dacă pierd timpul. Fiind un semn de Pământ, puterile lor de organizare sunt uimitoare și această abilitate este cea care le oferă Fecioarelor rezultate tangibile pe care le pot măsura, compara, evalua și perfecționa.â

    Citește și:

      Săgetător

      Săgetătorul, semnul mutabil de foc, guvernat de expansivul Jupiter, este un semn zodiacal plin de optimism și aventură. Nativii Săgetători se adaptează cu ușurință la diverse medii și situații, fiind însetați de cunoaștere și experiențe noi. Spiritul lor aventurier îi face să îmbrățișeze schimbarea și să vadă oportunități în fiecare colț al lumii. Cu o atitudine pozitivă și un spirit liber, Săgetătorul este deschis la noi idei și căi neexplorate.

      Săgetătorul își exprimă intelectul puternic în domeniul filozofiei și al spiritualității. De asemenea, persoanelor născute în această zodie le place să aprofundeze diferențele și asemănările diverselor culturi. Natura de Foc a Săgetătorului tânjește după aventură și îi place să simtă un sentiment de explorare în proiectele pe care le abordează. În timp ce Gemenii se concentrează pe detaliile zilnice ale evenimentelor curente, Săgetătorul se concentrează pe implicațiile morale sau etice care stau la baza problemelor, trecute sau prezente. La fel ca toate semnele mutabile, Săgetătorul este curios, dar elementul său proactiv de Foc îl face pe Săgetător să fie semnul cel mai înclinat să exploreze și să dezbată situații ipotetice.

      Citește și:

        Pești

        Peștii, născuți sub un semn mutabil de apă guvernat de Neptun, sunt sensibili și plini de empatie. Acești nativi sunt adesea considerați visători, cu o abilitate deosebită de a simți energia din jurul lor. Trăsătura lor mutabilă se reflectă în natura lor adaptabilă, înclinată spre aspectele creative și artistice ale vieții. Peștii pot fi profunzi și înțelegători, adaptându-se la schimbările de sentimente și energii.

        Peștii se folosesc de natura lor mutabilă pentru a explora și a se adapta la sentimentele celor din jurul lor. Deoarece semnele Mutabile sunt comunicative, Peștii iau în serios preocupările celor din jur și vor oferi întotdeauna informații, simpatie, sfaturi - orice este potrivit pentru situația respectivă. Acest lucru poate fi greu pentru Pești, deoarece mult timp după ce cealaltă persoană a rezolvat ceea ce a deranjat-o, intelectul puternic al Peștilor continuă să mestece ramificațiile și diferitele probleme implicate.

        Ei au nevoie de încheiere, așa că, dacă îi ceri un sfat unui Pești, asigură-te că îl anunți mai târziu ce măsuri ai luat și ce rezultate ai avut. Dacă nu o faci, Peștii tăi vor fi într-o perpetuă stare de anxietate cu privire la starea ta. Un ultim cuvânt: arată-ți aprecierea față de Pești.

        Semnele mutabile aduc o contribuție unică în lumea astrologiei, aducând flexibilitate și adaptabilitate în viața celor născuți sub aceste semne. Fie că este vorba despre Gemeni, Săgetător, Fecioară sau Pești, acești nativi au un talent deosebit pentru a se adapta la schimbare și pentru a găsi soluții creative în fața provocărilor vieții.

        sursă foto: pixabay.com

        Vizionare placuta


        Kudika
        22 Februarie 2024
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


        Horoscop Kudika

        Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

        Alege zodia care te intereseaza:

        Vreau notificariNu, multumesc