Setari Cookie-uri

Cele mai bune soții din zodiac: Te numeri printre ele?

O căsnicie nu e deloc ușoară și vine mereu la pachet cu bune și cu rele. Totuși, femeile născute în anumite zodii navighează mai ușor pe apele schimbătoare ale mariajului și relației. Ele se adaptează mai ușor mai multor roluri și care înfloresc după ce se mărită.

Unele au o rezervă imensă de răbdare, altele un talent natural în îngrijirea celorlalți. Mai jos, dezvăluim secretele celor opt zodii care pot fi niște soții perfecte, potrivit astrologiei.

Soția Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt cunoscuți pentru loialitatea și natura lor ocrotitoare. O femeie Rac va fi întotdeauna acolo pentru tine, oferindu-ți sprijinul și iubirea de care ai nevoie. Este o parteneră de încredere și înțelegătoare, capabilă să creeze o legătură profundă și matură într-o relație. Racii sunt mereu cu ochii pe nevoile partenerului și le pun de cele mai multe ori în fața nevoilor personale, sacrificând foarte multe pentru a asigura bunăstarea relației.

Sunt mereu prezente, gata să ajute, cu un sfat cu un gest plin de afecțiune. Aceasta pune foarte multă compasiune, înțelegere și complexitate în relația pe care o are cu soțul ei. Uneori au nevoie de mai mult suport emoțional din partea partenerului lor, dar și de timp pentru a-și reîncărca energiile. Totuși, sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru o căsnicie stabilă, plină de loialitate și iubire.

Citește și:

Soția Pești (19 februarie - 20 martie)

Femeile Pești sunt frumoase și inteligente, atrăgându-și partenerii prin creativitatea și generozitatea lor. Ele investesc mult în relație și sunt capabile să comunice chiar și fără cuvinte. Cu toate acestea, pot fi uneori schimbătoare și caută libertate în relație. Totodată, își pun sufletul pe tavă în fața omului cu care aleg să-și petreacă întreaga viața. Sunt intuitive și ajung într-un stadiu în care-și înțeleg partenerul fără prea multe cuvinte.

Semn de apă, la fel ca femeile Rac, au o natură ocrotitoare și grijulie. Totuși, femeile zodiei Pești sunt adesea cu mult mai visătoare și au nevoie de mai mult spațiu pentru a-și încărca energiile și pentru a se ocupa de lumea lor interioară. Ele pot deveni ușor geloase, dar nu fără motiv, iar intuiția le poate ghida întotdeauna în deciziile pe care le fac.

Citește și:

Soția Taur (20 aprilie - 20 mai)

Femeile Taur sunt senzuale și inteligente, căutând un partener creativ și umoristic. Ele pot fi mai încete în a se angaja într-o relație, dar odată ce sunt sigure în iubirea ta, vor fi parteneri loiali și devotați. Sunt unele dintre cele mai bune soții, datorită naturii lor. Guvernată de Venus, femeia Taur știe toate tainele iubirii și senzualității și în relația potrivită le folosește pe toate.

Partenerii femeilor Taur se pot declara cu adevărat norocoși. Oferă multă iubire necondiționată, au o latură protectivă și sunt foarte loiale. Nu sunt geloase de fel, deoarece sunt foarte încrezătoare în calitățile lor. Foarte mulți oameni regretă nespus pierderea iubirii unei femeie Taur și adesea aceasta este idealul multor bărbați. Femeia Taur își alege cu grijă soțul și nu se lasă impresionată de micile trucuri ale oricui, căutând pe cineva care este pe același nivel spiritual, fizic și psihologic.

Citește și:

Soția Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Femeile Balanță sunt pasionale și mature în dragoste, planificând adesea pe termen lung în relație. Ele oferă afecțiune și stabilitate, făcându-le parteneri ideali pentru cei care caută o legătură profundă și durabilă. La fel ca femeile Taur, acestea sunt guvernate de Venus. Frumusețea, senzualitatea și iubirea în toate formele ei înfloresc în căsniciile cu o femeie Balanță. Femeile născute în acest semn de Aer nu se dau înapoi de la preluarea inițiativei în relație, luând mereu decizii avantajoase pentru ambii parteneri. Sunt sfătuitori de încredere, foarte loiale și iubesc nemărginit.

Uneori pot fi idealiste sau prea diplomatice, făcând compromisuri mult prea ușor doar ca să evite un conflict. Cel mai bine se vor simți în căsnicii care le stimulează intelectual și care le oferă medii propice pentru a-și pune în valoare talente. Preferă partenerii care-și arată dragostea în mod deschis și care le înconjoară cu lucruri și gesturi frumoase.

Citește și:

Soția Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii, semn de Apă, sunt cunoscuți întotdeauna pentru magnetismul, senzualitatea și loialitatea lor. În ciuda naturii lor pasionale, sunt capabili să creeze o relație solidă și stabilă, aducând adesea la suprafață tot ce este mai bun din partenerii lor. Cel mai pasional și luptător semn de Apă, acestea se enervează repede și sunt adesea cunoscute drept cele mai geloase partenere din zodiac alături de femeile Berbec.

Totuși, este bine să ne reamintim, că la fel ca Berbecii și Scorpionii sunt guvernați de Marte. Marte este planeta ambiției, a pasiunii și ne ghidează în viață mai bine ca oricine. Astfel, femeile Scorpion își vor împinge întotdeauna partenerii spre succes și îi vor susține în cariera lor. De asemenea, acestea au talentul de a activa o transformare profundă în soțul lor și să-i schimbe viața spre bine, oferindu-i noi perspective asupra vieții.

Citește și:

Soția Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Femeile Vărsător sunt plăcute și generoase, căutând un partener care să le înțeleagă nevoia de libertate și aventură. Ele sunt distractive și relaxate, făcându-le parteneri ideali pentru cei care caută o relație ușoară și plină de bucurie. Le place ca cineva să-și arate efortul sincer față de ele. Deși la început pot părea mai neinteresate, acestea așteaptă doar să se convingă că pot fi vulnerabile și sensibile cu omul de lângă ele.

Abordează căsnicia cu blândețe și flexibilitate și consideră cu tărie că orice problemă se poate rezolva comunicând deschis. Guvernate de Uranus, aduc cu ele în fiecare zi un aer proaspăt și vesel. Sunt soții ideale pentru oamenii care-și doresc un mariaj mai puțin tradițional și care să se adapteze perioadele diferite profesionale sau sociale prin care pot trece partenerii individual. O parteneră Vărsător va fi mereu acolo în cele mai dificile momente.

Citește și:

Soția Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu e niciun secret că adesea Capricornii sunt cunoscuți ca oameni organizați și muncitori, mereu căutând un partener care să le împărtășească valorile și obiectivele de viață. Femeile născute în această zodie sunt loiale și devotate, făcându-le parteneri ideali pentru o căsnicie fericită și echilibrată. Sunt partenere ideale pentru cei care vor să clădească împreună un lucru de lungă durată fie pe plan romantic, fie chiar și o afacere de familie.

Femeile Capricorn (semn de Pământ, guvernat de Saturn) sunt disciplinate și cu picioarele pe pământ. Nu se ascund să spună ceea ce cred și nici nu-și fac iluzii cu privire la relațiile în care se avântă. Sunt oameni conduși de un puternic simț practic și pot lua deciziile corecte în interiorul căminului. Sunt foarte talentate să gestioneze bugetul lunar și chiar să economisească pentru situații neprevăzute. Nu renunță niciodată la precauție și au un al doilea plan întotdeauna.

Soția Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Femeile Fecioară sunt atente și preocupate de binele partenerului lor. Ele pot fi critice uneori, dar doar pentru că le pasă și vor să vadă îmbunătățiri în relație. Cu răbdare și înțelegere, ele pot fi parteneri devotați și iubitori. Sunt oameni care-și vor împinge și ambiționa întotdeauna spre succes. Ca orice semn de Pământ, sunt practice și devotate. Totuși, guvernate de mercur, acestea pun mare preț pe comunicarea în cuplu și pe promisiunile pe care le face partenerul lor.

Nu le place ca soțul să-și încalce promisiunile sau să nu-și respecte cuvântul dat. La fel ca femeia Rac, femeia născută sub semnul Fecioarei e meticuloasă, responsabilă, blândă și ocrotitoare. Se asigură întotdeauna de bunăstarea partenerului și chiar pot să-l cocoloșească când acesta dă semne că sănătatea i s-a înrăutățit. Sunt loiale și văd căsnicia ca pe un lucru în care trebuie investit constant.

sursa foto: pixabay.com


Kudika
23 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc