Setari Cookie-uri

Astrologie karmica: Care iti sunt anii norocosi?

Jupiter este considerat in astrologie ca fiind planeta norocului, a bunastarii pe toate planurile, generozitatii, optimismului, expansiunii si oportunitatilor.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Jupiter este considerat in astrologie ca fiind planeta norocului, a bunastarii pe toate planurile, generozitatii, optimismului, expansiunii si oportunitatilor. Nu in ultimul rand aceasta planeta simbolizeaza si intelepciunea, deoarece doar prin intelepciune omul poate sa isi valorifice norocul.

In astrologia karmica Jupiter da informatii pretioase despre karma pozitiva a unei persoane, despre acele lucruri bune pe care le-a dobandit in alte vieti si de care va beneficia in aceasta viata.

Pozitia lui Jupiter in astrograma unei persoane arata in ce domeniu va avea noroc in viata. Astrologia previzionala este cea care se ocupa de perioadele in cand omul poate profita mai mult de norocul sau, cand vine pe calea sa bunastarea. Acest noroc este strans legat de influenta planetei Jupiter.

Astronomic, perioada de revolutie a planetei Jupiter este de aproximativ 12 ani. In lumina astrologiei, acest lucru inseamna ca planeta Jupiter se va afla in aceeasi pozitie ca si in momentul nasterii unei persoane aproximativ din 12 in 12 ani. Astfel, prima revenire a lui Jupiter va fi aproape de momentul cand o persoana isi celebreaza cea de-a 12 aniversare, a doua revenire a lui Jupiter va fi aproape de momentul cand persoana isi celebreaza cea de-a 24 aniversare s.a.m.d.

Un astrolog poate calcula exact momentele favorabile (de exemplu: intre 5 mai si 18 iunie). Insa in cazul in care nu puteti beneficia de o astfel de consultatie, va prezentam acum un calcul mai usor: pe o perioada de 6 luni inainte de data aniversarilor care va sunt prezentate mai jos si bineinteles luna in care v-ati nascut, trebuie sa acordati o atentie speciala oportunitatilor si semnelor destinului. Din acest interval fac parte momentele speciale, pline de bunastare, date de tranzitele lui Jupiter. Exemplu: o persoana nascuta in luna octombrie, va acorda atentie majora semnelor destinului intre lunile aprilie – octombrie al anilor care va sunt notate mai jos.

Citește și:

In functie de tranzitele lui Jupiter, avem 3 situatii:

1. Anii cei mai norocosi (astrologic este vorba de conjunctia lui Jupiter in tranzit cu Jupiter natal, numita si revolutia Jupiteriana)

2. Anii in care avem parte de protectie si bunastare (astrologic este vorba de trigonul lui Jupiter in tranzit cu Jupiter natal)

3. Anii cu oportunitati si potential de dezvoltare (astrologic este vorba de sextil Jupiter in tranzit cu Jupiter natal)

1. Cei mai norocosi ani

Aceste perioade sunt in jurul varstei de: 12 ani, 24 de ani, 36 de ani, 48 de ani, 60 de ani, 72 de ani.

Caracteristici: In aceste perioade speciale, Jupiter revine in pozitia sa initiala. De exemplu, daca o persoana are Jupiter in Berbec la nasterea sa, Jupiter va fi din nou in Berbec cand aceasta persoana va avea 24 de ani, 36 de ani etc. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca toata karma pozitiva din harta natala a persoanei este activata, norocul este de partea sa. Calitatile persoanei sunt activate, iar oportunitatile vin spre el/ea.

Cu toate ca aceaste varste sunt speciale, fiecare persoana o va trai altfel. Fiecare om are un destin al sau si o karma pozitiva a sa, diferita de a celor din jur, de aceea tranzitul lui Jupiter va aduce beneficii fiecarei persoane in functie de karma sa. Pentru unele persoane poate fi vorba de a gasi iubirea, care le-a fost predestinata. Pentru alte persoane, acest dar de la Jupiter este de a gasi profesia pentru care intr-adevar au chemare. In alte cazuri, poate fi mutarea intr-o alta localitate sau tara unde isi va implini destinul. Un copil poate fi darul Divin care le-a fost inscris in destin. Alte persoane, descopera o pasiune extraprofesionala care le va schimba viitorul sau incep o afacere prospera.

Cazurile pe care am lucrat au demonstrat ca multe persoane, care au fost distrase de la destinul lor prin faptul ca au ales o profesie nepotrivita care le-a fost sugerata de altii sau stau intr-o relatie de compromis care nu le-a fost predestinata, la aceste varste notate mai sus, in care are loc revolutia lui Jupiter, primesc una din rarele sanse de la destin de a reveni pe calea destinului lor si a-si urma cu curaj visele. Acum li se prezinta ocazia si omul este invitat sa alega fericirea in locul compromisului.

Citește și:

Recomandarea astrologului: Trebuie sa acordati o importanta deosebita semnelor destinului din jurul varstelor notate mai sus. Toate lucrurile bune care intra in viata voastra in perioadele amintite, v-au fost predestinate de la nastere. Fac parte din destinul vostru, din karma voastra pozitiva si trebuie sa va bucurati de darul primit, sa va urmati visul, destinul. Lasati trecutul care nu va multumeste in urma si priviti inainte: o ocazie deosebita vi se prezinta.

2. Anii in care avem parte de protectie si bunastare

Aceste perioade sunt in in jurul varstei de: 16 ani, 20 de ani, 28 de ani, 32 de ani, 40 de ani, 44, de ani, 52 de ani, 56 de ani, 64 de ani, 68 de ani.

Caracteristici: Daca te-ai intrebat vreodata cand o sa ai un drum mai usor in viata, astrologia iti da raspunsul. In jurul varstelor notate mai sus, influenta lui Jupiter este deosebit de benefica, deoarece activeaza energiile pozitive din harta astrala a unei persoane. Vei simti efectiv cum drumul tau este inlesnit prin diverse ajutoare financiare, sfaturi bune, planurile tale se dezvolta netulburate de nimic si de nimeni. Este o perioada de oportunitati si dezvoltare intensa. In functie de karma pozitiva a fiecarei persoane, acum, unii pot sa aiba o crestere semnificativa din punct de vedere financiar, alte persoane pot intalni sufletul pereche si dezvolta o relatie deosebita, se pot casatori, altii se pot bucura de o calatorie pe care au dorit-o de mult etc. Sanatatea este protejata de marele benefic Jupiter si vitalitatea crescuta.

Recomandarea astrologului: Exista protectie in jurul a tot ceea ce faceti, de aceea trebuie sa fiti optimisti. O dezvoltare deosebit de frumoasa va veni in viata voastra, in functie de karma personala. Contribuiti voi insiva printr-o atitudine pozitiva la a fructifica binele ce vine acum.

3. Anii cu oportunitati si potential de dezvoltare

Aceste perioade sunt in in jurul varstei de: 14 ani, 22 ani, 26 de ani, 34 de ani, 38 de ani, 46 de ani, 50 de ani, 58 de ani, 62 de ani, 70 de ani.

Caracteristici: Oamenii pot sa treaca prin aceste perioade deosebit de frumoase din simplul motiv ca nu acorda atentie potentialului care li se prezinta. Jupiter face un aspect special, in care iti prezinta ocazia, insa ”nu iti baga in traista”. Ca sa profiti de aceasta perioada de oportunitati este nevoie sa actionezi repede si cu incredere. Poti sa primesti un lucru foarte bun, DACA iti dai interesul. Din pacate multi oameni pierd sansa lor frumoasa din cauza faptului ca ezita, gandesc negativist sau nu acorda atentie semnelor destinului. Multe oportunitati vin prin diverse schimbari.

Citește și:

Recomandarea astrologului: In aceasta perioada trebuie sa indraznesti. Daca te tenteaza un loc de munca nou sau ti se ofera o propunere de colaborare, nu ezita, implica-te pe loc. Vrei sa avansezi si sa castigi un premiu – este momentul sa iesi in evidenta prin ceea ce faci. Daca iti cauti sufletul pereche, acum este momentul sa faci tot ce iti sta in putinta, caci vei avea parte de coincidente care te vor minuna si incanta. In cazul in care destinul te forteaza sa faci o schimbare, bucura-te. Inseamna ca ceva bun iti este pregatit daca vei face acel pas.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc