Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Faptul ca o persoana s-a nascut intr-o anumita zodie nu este intamplator. Este semnul compatibilitatii energetice cu frecventa de vibratie a respectivei zodii, ceea ce indica automat incadrarea in trasaturile generale a acelei zodii. Ne referim la aceste trasaturi ca fiind generale, deoarece trasaturile specifice se determina prin analiza hartii astrale, adica pe baza datei de nastere complete a persoanei.

Fiind vorba de un articol, vom discuta de trasaturile generale ale zodiilor. Ai vrea sa stii daca in viata anterioara ai facut parte din grupul razboinicilor, ai fost unul dintre luptatorii curajosi sau poate ai facut parte din grupul artistilor care au contribuit la frumusetile perene ale arhitecturii si picturii? Este posibil sa fi salvat vieti ca medic, vraci sau tamaduitor? Ai educat pe altii ca profesor, guvernanta sau chiar ca si lider spiritual? Ai vazut lumea ca explorator sau lumea ta a fost familia si cei apropiati? Afla ce secrete ascunde despre tine faptul ca te-ai nascut intr-o anumita zodie:

Zodia Berbec

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt puternic al dreptatii si ambitii mari profesionale. In viata anterioara ai ocupat functii bine vazute, ai primit multe laude si aprecieri, motiv pentru care in aceasta viata nu te poti impaca cu ideea de a fi pe locul doi. Ai ocupat functii de magistrat, judecator, comandant in lupte si intotdeuna ai luptat pentru o cauza pe care tu o considerai dreapta.

Zodia Taur

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt puternic al afacerilor si investitiilor. In viata anterioara te-ai ocupat de bani, negot, taxe si impozitie, imprumuturi si diverse tertipuri financiare. Ai castigat si ai pierdut mult, ai inteles ca nu exista castig fara pierdere. In viata aceasta ai un simt aparte de a descoperi afacerile profitabile.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: