Setari Cookie-uri

Astrologie karmica: Ce ai fost in viata anterioara?

Faptul ca o persoana s-a nascut intr-o anumita zodie nu este intamplator. Este semnul compatibilitatii energetice cu frecventa de vibratie a respectivei zodii, ceea ce indica automat incadrarea in trasaturile generale a acelei zodii. Ne referim la aceste trasaturi ca fiind generale, deoarece trasaturile specifice se determina prin analiza hartii astrale, adica pe baza datei de nastere complete a persoanei.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro
Faptul ca o persoana s-a nascut intr-o anumita zodie nu este intamplator. Este semnul compatibilitatii energetice cu frecventa de vibratie a respectivei zodii, ceea ce indica automat incadrarea in trasaturile generale a acelei zodii. Ne referim la aceste trasaturi ca fiind generale, deoarece trasaturile specifice se determina prin analiza hartii astrale, adica pe baza datei de nastere complete a persoanei.

Fiind vorba de un articol, vom discuta de trasaturile generale ale zodiilor. Ai vrea sa stii daca in viata anterioara ai facut parte din grupul razboinicilor, ai fost unul dintre luptatorii curajosi sau poate ai facut parte din grupul artistilor care au contribuit la frumusetile perene ale arhitecturii si picturii? Este posibil sa fi salvat vieti ca medic, vraci sau tamaduitor? Ai educat pe altii ca profesor, guvernanta sau chiar ca si lider spiritual? Ai vazut lumea ca explorator sau lumea ta a fost familia si cei apropiati? Afla ce secrete ascunde despre tine faptul ca te-ai nascut intr-o anumita zodie:

Zodia Berbec

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt puternic al dreptatii si ambitii mari profesionale. In viata anterioara ai ocupat functii bine vazute, ai primit multe laude si aprecieri, motiv pentru care in aceasta viata nu te poti impaca cu ideea de a fi pe locul doi. Ai ocupat functii de magistrat, judecator, comandant in lupte si intotdeuna ai luptat pentru o cauza pe care tu o considerai dreapta.

Zodia Taur

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt puternic al afacerilor si investitiilor. In viata anterioara te-ai ocupat de bani, negot, taxe si impozitie, imprumuturi si diverse tertipuri financiare. Ai castigat si ai pierdut mult, ai inteles ca nu exista castig fara pierdere. In viata aceasta ai un simt aparte de a descoperi afacerile profitabile.

Citește și:

Zodia Gemeni

Nascut sub acest semn zodiacal ai un bagaj de informatii enorm din viata anterioara, de aceea iti place atat de mult sa vorbesti si sa impartasesti informatii. In viata anterioara ti-ai cultivat mult intelectul, ai fost o persoana cu acces la educatie. In a doua parte a vietii ai fost profesor in domeniul in care te-ai format si ti-ai predat cunoasterea.

Zodia Rac

Nascut sub acest semn zodiacal ai o capacitate de sacrificiu de sine deosebita. Ai fost in alta viata stalpul familiei sau al comunitatii din care faceai parte, de exemplu primar, cleric sau administrator. Lumea te respecta, aprecia si astepta multe de la tine. Esti o persoana generoasa si sensibila la nevoile celor din jur. Te-ai dedicat responsabilitatilor tale si ti-a placut intimitatea.

Zodia Leu

Nascut sub acest semn zodiacal ai o creativitate deosebita si o imaginatie bogata. In viata anterioara datorita acestor calitati ai fost mereu cu capul in nori si nu te-ai inclus deloc in mediul tau social. Erai un visator, posibil scriitor, poet, actor sau un romantic incurabil. Te-ai remarcat si prin fascinatia pe care o exercitai asupra sexului opus.

Zodia Fecioara

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt ascutit al detaliilor. In viata anterioara ai muncit ca giuvaier sau ca medic, vraci, iar fiecare detaliu era esential in momentul in care tu iti faceai munca. Ai simtul datoriei innascut si o inclinatie pentru a face lucrurile perfect. Ai fost foarte apreciat pentru rezultatele muncii tale.

Citește și:

Zodia Balanta

Nascut sub acest semn zodiacal ai o capacitate enorma de a iubi si un idealism specific. In viata anterioara ai fost o persoana neastamparata, gata de a face ceva nou, posibil unul din cavalerii ordinii teutoni sau templieri, un artist plastic cu o viata plina de drama si iubire sau o printesa rasfatata. Ai fost o fiinta sociala care a atras admiratia altora.

Zodia Scorpion

Nascut sub acest semn zodiacal ai un simt innascut pentru a controla, manipula si organiza pe cei din jur. In viata anterioara ai fost o persoana cu multe bogatii mostenite de la familia ta. Ai savurat toate deliciile date de bunastarea ta financiara. Ai fost nobil, contesa sau marchiza la o curte regala. In viata aceasta lacomia ta este mare, doresti sa ai de toate, sa posezi atat bani, putere cat si pe persoana pe care o iubesti.

Zodia Sagetator

Nascut sub acest semn zodiacal esti in continua autodezvoltare si autodescoperire. Ai fost in viata anterioara unul din exploratorii care s-au incumetat spre taramuri noi, ai trait ca negustor, calator, nomad, marinar, cautator de comori, in orice caz ai vazut tari si locuri la care altii nici macar nu au visat. Si acum mereu cauti cate ceva nou.

Zodia Capricorn

Nascut sub acest semn zodiacal esti un pastrator de traditii si iti place sa faci lucrurile in felul tau, sa ai intimitate. In viata anterioara ai fost o figura paterna, ai trait pana la adanci batraneti si au fost multi care ti-au ascultat sfaturile. Probabil ai facut parte din consiliul celor batrani, ai fost guru sau vraci. Este posibil sa fi trait insa izolat, ca yoghin sau ca si calugar.

Citește și:

Zodia Varsator

Nascut sub acest semn zodiacal esti o persoana deschisa spre nou cu o personalitate puternica si iubesti independenta. Ai studiat filosofia, astrologia sau medicina, nu ai facut munca fizica fiind nascut intr-o familie instarita. Aveai foarte multi prieteni si o viata sociala bogata.

Zodia Pesti

Nascut sub acest semn zodiacal esti o persoana idealista si buna la suflet. Ai fost o persoana credincioasa, posibil misionar, martir, calugar, preot, medic sau tamaduitor. Ai pus la suflet suferintele societatii in care ai trait si ai incercat sa ajuti.

Nativii din zodiile yin:

Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti – au fost in viata anterioara persoane mai retrase, cu o viata sociala mai putin activita, erau iubitori de intimitate, comfort si stabilitate, atasati de familia lor, nu au calatorit mult. In functie de ascendentul lor din aceasta viata, acesti nativi vor prefera in continuare linistea si intimitatea (daca au ascendent in semn yin) sau vor dori sa se deschida spre o viata sociala bogata (daca au ascendent in semn yang).

Nativii din zodiile yang:

Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator – au fost in viata anterioara persoane sociabile, care au calatorit mult, au luat contact cu o lume diversificata si le placea schimbarea. In functie de ascendentul lor din aceasta viata, acesti nativi vor prefera in continuare sa aiba o viata sociala bogata si variata (daca au ascendent in semn yang) sau vor dori sa aiba o viata mult mai linistita (daca au ascendent in semn yin).

Nativii din zodiile cardinale:

Berbec, Rac, Balanta, Capricorn – in viata anterioara au motivat pe cei din jur, au luat initiative si au propus mari schimbari. Nu intotdeuna au ajuns sa vada rezultatul actiunilor lor. Au fost persoane dinamice, iar acest dinamism ii defineste si acum.

Nativii din zodiile fixe:

Citește și:

Taur, Leu, Scorpion, Varsator – in viata anterioara au fost persoane care s-au dedicat unei singure cauze sau unei singure iubiri, persoane geloase si posesive, care ii organizau pe cei din jur. Au fost persoane incapatanate, iar aceasta incapatanare ii defineste si acum.

Nativii din zodiile mutabile:

Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti – in viata anterioara au fost negociatori si mediatori, ei impacau pe toata lumea si aduceau linistea si intelegerea acolo unde lucrurile erau neclare sau tulburi. Au fost persoane adaptabile, iar aceasta adaptabilitate ii defineste si acum.

Toate informatiile de mai sus sunt bazate pe studiile de caz ale hartilor karmice a mii de persoane, analize facute de astrologi si clarvazatori deopotriva.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc