Ziua de astazi nu este una tocmai roz pentru tine; chiar si asa, daca ramai calm si linistit poti rezolva orice problema. Conteaza foarte mult sa te adaptezi cat mai repede schimbarilor si sa intelegi ce iti doresti cu adevarat de la viata sentimentala. Partenerul de cuplu se poate simti deranjat de schimbarile tale de spirit.

Caracteristici generale pentru zodia Capricorn

Nativii in Capricorn sunt fiinte foarte independente si destul de orgolioase. In general, ei au incredere in ei, cunosc foarte bine resursele interioare de care dispun si ca atare, refuza sa ceara ajutorul celorlalti. In cercul de prieteni, in familie sau chiar in povestile de dragoste, Capricornii sunt cei puternici, cu nervi de otel, care stiu intotdeauna sa rezolve o situatie dificila. De la distanta, pot parea duri, uneori de-a dreptul neinduratori insa de fapt, acesti nativi incearca sa se disciplineze singuri si sa se achite cat de bine pot de responsabilitatile pe care si le asuma.

horoscop zilnic capricorn

Cum iubeste femeia Capricorn?

In sinea ei, o femeie Capricorn este o romantica incurabila si isi doreste sa fie iubita insa acest lucru va fi dezvaluit doar barbatului potrivit. Are o fire senzuala si pune destul pret pe legatura fizica dintre oameni. Nu va putea construi o relatie cu un barbat care nu se ridica la inaltimea standardelor sale.

Cum iubeste barbatul Capricorn?

Intocmai ca femeia Capricorn, barbatul nascut in aceasta zodie poate fi pasional si senzual insa isi ascunde foarte bine emotiile. Chiar daca are nevoie de iubire, va recunoaste foarte greu acest lucru si poate rata astfel oportunitati frumoase.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Capricorn.

Mantra Capricorn: Daca nu poti sa rezolvi problema, sa-ti faci griji pentru ea este inutil.

Iti faci griji pentru tot. Esti o persoana sensibila, care munceste din greu si faci tot posibilul sa ramai pe drumul tau. Insa tinzi sa fii mai mereu ingrjorata, facand planuri, cautand idei, calculand detalii. Aminteste-ti ca viata este si despre lucruri marunte! Bucura-te de acestea.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?