Racii ar putea simți o dorință puternică de a-și exprima creativitatea și emoțiile astăzi. Este important să vă urmați pasiunile și să vă faceți vocea auzită într-un mod autentic. Fiți deschiși la noi experiențe și sărbătoriți frumusețea vieții.

Caracteristici generale pentru zodia Rac

Nativii nascuti in zodia Racului sunt guvernati de Luna. Pentru ca astrul de noapte are faze atat de diferite, starile de spirit ale protejatilor sai sunt aproape la fel de schimbatoare. Pe moment pot fi veseli si prietenosi iar in urmatorul minut se pot transforma in oameni ursuzi si pregatiti sa se razbune pentru cea mai mica ofensa.

horoscop zilnic rac

Cum iubeste barbatul Rac?

Un barbat nascut in aceasta zodie nu se oboseste sa cucereasca femeile. Este foarte sigur pe calitatile sale, usor arogant si asteapta sa fie el cucerit. Poate fi o persoana fermecatoare atunci cand isi doreste acest lucru si este destul de deschis la flirturi. Pentru ca este o fiinta introvertita, un barbat in Rac nu isi va deschide sufletul foarte usor si nici nu se indragosteste prea repede.

Cum iubeste femeia Rac?

Pe cat de instabil emotional este barbatul Rac, pe atat de stapanita este femeia Rac. Nu va accepta niciodata sa fie dominata in dragoste si nici nu este genul de persoana prea deschisa la compromisuri. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca are o doza zdravana de egoism si ii este teama sa piarda.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Rac.

Mantra Rac: Nu lasa niciodata ca emotiile tale sa te suprasolicite.

Poti fi imprevizibila si emotionala. Emotiile tale iti dicteaza uneori actiunile. Ai nevoie sa ti se reaminteasca constant sa nu lasi ca emotiile sa puna stapanire asupra mintii tale. Este in regula sa te bazezi pe intuitie, insa uneori gaseste si alternative mai practice.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale
Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?