In aceasta dimineata, starea ta financiara se va imbunatati considerabil. Este posibil sa primesti o marire de salariu sau sa incasezi comisionul pentru un proiect major, chiar daca e duminica. Bucura-te de roadele muncii tale pentru ca le meriti din plin.

Caracteristici generale pentru zodia Varsator

Personalitatea nativilor in Varsator este profund marcata de spiritul lor independent. Orice tentativa de a-i tine sub control, de orice fel, ii va pune pe acestia pe fuga iar acest lucru este valabil atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Este o cerinta imperios necesara pentru starea lor de bine, in general.

horoscop zilnic varsator

Cum iubeste femeia Varsator?

Inteligenta, aventuroasa si cu simtul umorului, femeia Varsator se apropie de perfectiune. In plus, pentru ca este atat de independenta, nu devine niciodata geloasa si nici nu are tendinda de a-si sufoca partenerul. Asteapta la schimb acelasi lucru si nu va tolera sub nicio forma sa fie controlata sau, si mai rau, santajata sentimental.

Cum iubeste barbatul Varsator?

Barbatul nascut in aceasta zodie se va simti atras de acele persoana care il vor stimula intai si intai din punct de vedere intelectual. Compatibilitatea mintilor este un criteriu foarte important pentru el si nu va intra niciodata intr-o relatie cu cineva doar pentru o pereche de ochi frumosi. Cel mai rau lucru pentru el este sa se simta plictisit.

Citeste mai multe despre cum iubeste zodia Varsator.

Mantra Varsator: Inima deschisa, minte deschisa.

Majoritatea persoanelor cred ca esti putin precauta. Esti o persoana rezervata si, uneori, trebuie doar sa iti deschizi sufletul. Aminteste-ti ca nu trebuie sa pastrezi doar o minte deschisa, ci si o inima deschisa.


Aboneaza-te la newsletter-ul zodiei tale

Notificare Push  Email

Prin abonarea la Kudika confirmi ca ai citit si esti de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Alta zodie?

Iti place horoscopul tau?