Setari Cookie-uri

Horoscopul fetelor singure pentru 2013

Poti citi acest articol chiar daca acum esti intr-o relatie... mai ai o luna intreaga la dispozitie sa nu mai fii!

In primul rand... daca intri in 2013, indiferent ce urmeaza sa citesti aici... nu inseamna ca tot anul va fi la fel: sunt 12 luni! Sunt 365 de zile! Ai tot timpul din lume sa iti faci viata asa cum vrei, cu ceea ce iti ofera destinul.

Daca viata iti ofera lamai, nu trebuie sa faci limonada, poti sa le folosesti la maioneza, pentru decor sau pentru vreun tablou nonconformist cu natura moarta si confiata.

Sursa foto: Shutterstock

Berbec (21.03-20.04)

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Varsator, Sagetator.

O multime de feluri de sentimente te asteapta anul viitor. De la entuziasm la dezamagire, de la teama de a pierde pe cineva drag la momente intense de pasiune. Spre sfarsitul anului vei avea totusi parte de intalniri eficiente, de intalniri care iti vor aduce mai aproape sufletul pereche. Daca nu este sufletul pereche, atunci va fi oricum o relatie de lunga durata.

Citește și:

Pana atunci fii tu insati si ai rabdare: lucrurile bune intotdeauna se lasa asteptate.

Taur (21.04-21.05)

Zodii compatibile: Capricorn, Fecioara, Pesti, Balanta, Rac.

Toata lumea stie ca pentru tine iubirea este unul dintre cele mai importante lucruri. Chiar si tu stii, de aceea esti grijulie in alegerea partenerului. Oricat de mult ai vrea, tu nu te poti indragosti la prima vedere, pentru ca cel de care te vei indragosti va trebui sa fie tatal copiilor tai, iar acesta nu se lasa usor de gasit.

Totusi, anul acesta va fi foarte important pentru deciziile pe care le vei lua in acest domeniu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc