Setari Cookie-uri

Horoscopul Alchimistului. Cât de puternic este sufletul tău?

Horoscopul Alchimistului are la baza știința numerologiei în combinație cu metalele. Metalele au fiecare o energie aparte, respingând energii negative și atrăgând vibrațiile pozitive.

Ca să afli care este semnul tău în acest horoscop, trebuie doar sa aduni numerele din data de naștere. De exemplu e persoană născută pe 9.3.1993, le va aduna ca 9 + 3 + 1 + 9 + 9 + 3 = 34= 3+4= 7. 7 va fi numărul lui alchimic, corespunzător platinei.

Cele nouă metale sunt: (1) argint, (2) fier, (3) mercur, (4) zinc, (5) cositor, (6) plumb, (7) platină, (8) nichel și (9) aur.

Caracteristicile fiecărei zodii:

1 – ARGINT:

Aceste persoane sunt seducătoare și extrem de independente. Argintul îi face să atace când se simt răniți, fără a se gândi foarte mult la consecințe. Nu le place să fie îngrădiți, deoarece își doresc întotdeauna să se simtă liberi. Nu se înțeleg cu oamenii geloși sau foarte posesivi. Au nevoie constantă de mișcare ca să evite slăbirea spiritului și corpului lor.

Citește și:

2 – FIER:

Sunt atractivi și carismatici, la fel de independenți ca cei cu suflet de argint. Iubesc la fel de mult libertatea și sunt nonconformiști. Sunt direcți și întotdeauna spun ceea ce gândesc, pregătiți de confruntare sau să-și apere opiniile. Sunt adesea neînfricați. Pot fi seducători și o minte sensibilă, deși nu își lasă latura spirituală la iveală lângă oamenii noi. De aceea, lasă impresia că sunt superficiali. Sunt iscusiți în artă și lucru manual, mulți având talente în artele plastice sau artizanale.

3 – MERCUR:

Persoanele care au numărul alchimic 3, corespunzător mercurului sunt sociabili, și le place să experimenteze cât mai mult din experiențele vieții. Sunt persuasivi, bune negociatori și strategiști. Pot fi posesivi și teritoriali, dar în general au o personalitate relaxată și primitoare. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și se adaptează ușor oricărei situații. Vor să trăiască o viață inedită. Le place noutatea, aventura și strălucesc în domeniile care implică călătoria sau comunicarea.

Citește și:

4 – ZINC:

Cei născuți sub influența zincului sunt impulsivi, dar corecți, optimiști și uneori stricți. Sunt sensibili si creativi, ambițioși, onești și responsabili. Știu cum să-i ajute pe ceilalți și să le aducă un zâmbet pe buze în orice situație. Au o personalitate mereu tânără și aleg să-și dezvolte interesul în domenii artistice sau domenii care le permit să-și exploreze latura sensibilă. Uneori pot fi naivi, lucru care duce la dezamăgiri mari.

5 – COSITOR:

Cei născuți sub influența numărului 5 și a cositorului, sunt persoane pline de dinamism, pe care nimeni și nimic nu le poate opri din drumul lor. Posedă o voință de fier, iar uneori acest lucru poate duce spre încăpățânare. Muncesc din greu și sunt foarte protectivi față de cei pe care-i iubesc. Sunt foarte generoși și sociabili, deși uneori le lipsește delicatețea în exprimare. Sunt oameni care preferă să-și arate iubirea prin gesturi mai mult decât prin vorbe.

Citește și:

6 – PLUMB:

Aceste persoane sunt de obicei timide și sensibile, rămân blocate în situații care nu le fac bine sau au în jurul lor persoane cu energii negative. Din păcate, au un magnet pentru aceste situații. Sunt foarte loiali și pot avea o personalitate rigidă. Nu suportă nedreptatea, răul sau minciuna, și mereu caută să-i ajute pe cei aflați la ananghie. Au un ochi pentru detaliu și seriozitate, ceea ce îi face să strălucească în mediile profesionale.

7 – PLATINĂ:

Cei născuți sub acest metal special sunt binecuvântați cu talent și noroc în tot ceea ce-și doresc să facă. Sunt atenți în dragoste și prietenie și au standarde înalte în ceea ce privește oamenii din jurul lor. Uneori pot fi reci sau distanți. Prioritatea lor în viață este succesul profesional și un statut social ridicat și sunt foarte buni în domeniile de afaceri care includ design si modă. Nu se gândesc la trecut și păstrează o mentalitate sănătoasă, care îi ajută să-și confrunte problemele într-un mod obiectiv.

Citește și:

8 – NICHEL:

Persoanele acestea sunt lideri foarte buni, sunt ambițioși și vor să iasă în evidență întotdeauna. Sunt capricioși, dar originali și plini de idei. Sunt muncitori și talentați și emană o lumină aparte care îi duc în viață pe un drum plin de aventură. Lasă impresii bune și știu cum să se adapteze în orice situație. Cea mai mare frică a lor este o viață plictisitoare, cu o rutină zilnică.

9 – AUR:

Acești oameni au un farmec aparte, sunt pasionați, au o personalitate interesantă care captivează pe loc și sunt foarte loiali față de persoanele apropiate. Sunt generoși, blânzi și le place să aibă relații lungi în care investesc extrem de mult, atât în prietenii, cât și în relațiile romantice. Sunt iubitori de lux și frumos. Au tendința să cheltuie mult și se așteaptă mereu la schimbări financiare majore. Sunt ambițioși și au o voință care-i ajută să-și împlinească toate obiectivele.

Citește și:

sursă foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc