Setari Cookie-uri

Astrologie 2013: Zodia ta in Horoscopul chinezesc

Descopera secretele astrologilor chinezi.

In horoscopul chinezesc, perioadele astrologice au o ciclicitate de 12 ani. Cele 12 semne zodiacale sunt reprezentate prin animale, fiecare simbolizand trasaturile pe care le imprumuta omenilor nascuti sub protectia acestora.

Pentru a afla care este semnul tau, cauta mai jos zodia corespunzatoare anului in care te-ai nascut.

Sobolanul

Anul nasterii: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

2013 va fi anul implinirii pentru cei nascuti sub protectia Sobolanului. Isi vor atinge scopurile inalte atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Vor incepe anul plini de energie si optimism.

Desi se vor lovi de cateva obstacole, familia si un prieten apropiat le vor fi aproape. La orizont se vad prospectele unei noi prietenii trainice.

La jumatatea anului, vor aparea noi oportunitati pe care vor sti sa le fructifice. Cu toate acestea, trebuie sa ramana inclinati catre cercul familial.

Citește și:

In caz contrar, cei dragi vor simti ca vor fi dati la o parte din cauza posibilitatii unor castiguri materiale.


Compatibilitate:
Maimuta, Dragon

Caracteristici: altruism, inteligenta, protectie

sursa foto: shutterstock.com

Bou

Anul nasterii: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Rabdarea le va fi pusa la incercare si ii asteapta un an plin de urcusuri si coborasuri. Toate probleme se vor rezolva insa daca cei nascuti sub patronajul Boului dau dovada de calm si politete.

Norocul nu le lipseste insa trebuie sa invete sa-si controleze mai bine emotiile. In cazul unor conflicte, trebuie sa-si pastreze sangele rece.

Nativii in Bou sunt de regula oameni secretosi dar prea multe taine vor dauna relatiilor cu cei apropiati. De aceea, trebuie sa mizeze pe sinceritate si sa-si puna imaginatia la contributie pentru a rezolva orice problema se va ivi pe parcurs.

Citește și:

Compatibilitate: Sarpe, Cocos

Caracteristici: motivare, prietenie, temperament

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc