Setari Cookie-uri

Astrologie 2013: Zodia ta in Horoscopul chinezesc

Descopera secretele astrologilor chinezi.

Maimuta

Anul nasterii: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004,

2013 se anuta un an dificil pentru cei nascuti sub protectia Maimutei. Vor intampina numeroase probleme iar ghinionul se va tine scai de ei.

Multe dintre proiectele lor vor avea un final neasteptat si deloc in favoarea lor. Pot alunga insa piaza rea daca isi cantaresc cu atentie toate optiunile si nu iau decizii pripite. Cel mai bine ar fi sa stea departe de barfe si sa elimine din star orice gand negativ.

Din pacate, vor munci mai mult decat oricand pentru a obtine un dram de succes.

In prima jumatate a anului trebuie sa se astepte la multe actiuni ostile, uneori chiar violente, indreptate asupra lor. Vor infrunta dificultatile cu fruntea sus dar isi vor pierde mult din energie.

Compatibilitate: Sobolan, Dragon

Caracteristici: imaginatie, responsabilitate, umor

Citește și:

Cocos

Anul nasterii: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005,

In acest an, Cocosii vor obtine numeroase satsifactii pe plan profesional. Daca isi vor pastra acurateatea nativa si pofta de munca, balanta se va inclina intotdeauna in favoarea lor.

Cel mai mare spijin vine din partea familiei si a persoanei iubite. Desi sunt printre favoritii astrelor, ei pot intampina cateva probleme de sanatate.

Important este sa-ti tina mintea deschisa la sugestii noi si terapii alternative. Forta lor interioara ii va ajuta sa treaca anul cu bine.

Compatibilitate: Sarpe, Bou

Caracteristici: curaj, mandrie, motivare

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc