Setari Cookie-uri

Astrologie 2013: Zodia ta in Horoscopul chinezesc

Descopera secretele astrologilor chinezi.

Caine


Anul nasterii
: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006,

Evenimentele din acest an le vor pune la incercare persistenta. Vor avea parte de numeroase provocari dar daca se vor folosi de to zelul lor, deznodamantul va fi unul favorabil.

Cu toate acestea, si ei vor avea partea lor de dezamagiri insa, cu eforturi sustinute, nimic nu le va fi imposibil. Pe plan amoros, vor fi compensati din plin.

Cei singuri isi vor putea gasi marea dragoste in 2013. Daca invata sa-si asculte intuitia si sa nu se indoiasca de capacitatea lor de a lua decizii rapide si corecte, Cainii se vor bucura de un an fructuos.

Compatibilitate: Tigru, Caine

Caracteristici: responsabilitate, compasiune, loialitate

Porc


Anul nasterii:
1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007,

Progresul va fi cuvantul de ordine pentru cei nascuti in anul Porcului. Vor invata multe lucruri noi si vor lega multe prietenii.

Citește și:

Ghinionul le va iesi in cale de cateva ori dar nu le va dezechilibra destinul. Pe plan profesional vor avea un an usor, cu posibilitati de promovare. Exista posibilitatea unor probleme minore de sanatate, insa nimic serios care sa nu se trateze in cateva zile si cu un minim de efort financiar.

Micile intamplari neplacute cu care se vor infrunta in acest an vor fi depasite daca isi pastreaza aura pozitiva si se inconjoara doar de ganduri bune.


Compatibilitate
: Iepure, Oaie

Caracteristici: putere de munca, vointa, stoicism

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc