Setari Cookie-uri

Horoscop: Ingerul care iti protejeaza relatia

Relatiile intotdeauna sunt protejate, chiar daca fortele protectoare sunt invizibile.

Oricine are nevoie sa creada in ceva, iar acel „ceva” are nevoie de oameni care sa creada in el pentru a exista. Ingerii exista, de crezi in ei ori nu, insa devin mai puternici atunci cand constiinta ta li se alatura.

Ai simtit vreodata ca emotiile iti sunt ghidate de altceva in afara de propria vointa? Afla care inger iti este alaturi pentru alegerile pe plan sentimental.

Berbec (21.03-20.04)

Despre tine: Ai o fire foarte dificila. Iti place sa domini, dar sa simti constant rezistenta. Iti plac lucrurile bine facute, dar nu prea ai rabdare si nu dai atentie detaliilor, desi stii ca lucrurile marunte sunt cele mai importante de cele mai multe ori. Esti plina de entuziasm si de dramatism, iti plac culturile diferite si oamenii care prezinta vreun fel de provocare.

Ingerul care iti protejeaza relatia: Camael.

Despre ingerul tau: Camael este unul dintre ingerii solari si guverneaza planeta Marte si zilele de marti. El te face sa fii atat de inventiva in relatie, dar si impulsivitatea vine tot de la el.

Citește și:

Zodii compatibile: Leu, Sagetator.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc