Setari Cookie-uri

Horoscop Anul Dragonului de Lemn: Cele mai norocoase zodii chinezești în dragoste în 2024

Pe 10 februarie 2024, intrăm in anul Dragonului de Lemn. Anul nou chinezesc ne promite începutul unor noi povești de dragoste, găsirea sufletului pereche și dezvoltarea în profunzime a relațiilor deja existente. Este un an cu o energie protectivă și fertilă, așa că este posibil să vedem o creștere a numărului de nunți sau nașteri.

Iată mai jos, care sunt cele cinci zodii lovite cel mai puternic de săgeata lui Cupidon:

Horoscop Porc

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Porcii vor fi unele dintre cele mai norocoase zodii în mai multe arii ale vieții în 2024, în special când vine vorba de dragoste și căsătorie. Pentru ei 2024 va fi un an plin de oportunități și provocări romantice. Intuiția, natura caldă și grijulie îi va ajuta să strălucească. Conexiunile superficiale nu-și au locul în acest an în viața nativilor zodiei Porc.

În acest an, vor găsi oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu ei, care recunosc și apreciază dragostea adevărată. Nimeni nu va putea să le stingă flacăra romantică. Grupurile de prieteni, ieșirile organizate și evenimentele sunt cel mai bun mod în care Porcii singuri își pot găsi marea dragostea în acest an. Vor trebui să se pună în evidență cât mai mult!

Citește și:

În ceea ce-i privește pe care se află deja într-o relație serioasă, va apărea o dorință puternică de întemeiere a propriei familii. În timpul sezonului estival, această nevoie se va intensifica și nimeni nu va putea să-i abată de planul lor de așezare la propria casă.

Horoscop Dragon

(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

2024 este un an al prosperității, iar intuiția îi va ghida pe nativii acestei zodii spre oamenii potriviți, care iubesc și trăiesc exact după aceleași valori ca Dragonul. Acești oameni nu numai că vor merita din plin dragostea Dragonilor, dar o vor și returna înzecit.

Pentru cei singuri, se anunță începutul unei relații stabile și sănătoase, dar și posibilitatea pentru o dezvoltare mai profundă a relațiilor deja existente. Unele relații de prietenie pot să se dezvolte în ceva mai mult. Cei singuri vor avea posibilitatea să trăiască o poveste foarte romantică cu bilețele de dragoste, întâlniri surprize și mici gesturi tandre.

Citește și:

Pentru cupluri, energia Dragonului este o energie fertilă și protectivă, așa că anul acesta este favorabil pentru cei care vor să încerce concepția unui copil sau să se căsătorească.

Este foarte important ca acești nativi să păstreze o atitudine pozitivă în fața micilor obstacole, redirecționări sau provocări care pot să apară în decursul acestui an. Loialitatea, deschiderea și comunicarea sinceră vor fi vitale.

Horoscop Maimuța

(1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Cu farmecul, inteligența și unicitatea lor, Maimuțele vor fi favorizate în dragoste în acest an. Începând din martie, nativii acestei zodii vor observa că lumea îi abordează cu ușurință: s-ar putea ca unele persoane să le ceară numărul de telefon când sunt la o cafenea, sau un prieten de-al prietenilor va dori neapărat să-i cunoască. Cercul lor social se va extinde parcă peste noapte.

Citește și:

Important este să găsească un om pentru a începe o relație stabilă și să nu cadă în plasa a flirtului în exces sau a conexiunilor de scurtă durată, căci acest lucru le va seca energia vitală.

Blocajul emoțional și o abordare frivolă în dragoste nu sunt deloc recomandate pentru cei născuți în zodia Maimuței. Cu toate acestea, nu trebuie nici să se grăbească într-o relație, până nu sunt siguri de caracterul omului cu care doresc să înceapă această conexiune.

Cei aflați deja în relație se vor simți energici și expresivi. Vor face pasul spre căsătorie sau spre o reînnoire a jurămintelor. Pentru Maimuțe, anul acesta este despre sprijin, dragoste, compromis și mai ales răbdare.

Horoscop Câine

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Citește și:

Pentru această zodie, horoscopul din 2024 arată că este un an plin de transformări și evoluții. Cei născuți în zodia Câinelui vor fi în sfârșit răsplătiți pentru loialitatea și onestitatea lor. Aceasta răsplată va veni sub forma unui partener iubitor și înțelegător. Fiind unele dintre zodiile cele mai fermecătoare, le va fi foarte ușor să capteze atenția și să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată!

Pentru cei singuri, Anul Dragonului de Lemn le va aduce oportunități neașteptate în dragoste. Este important să îmbrățișeze schimbarea și să profite de fiecare șansă pe care o au pentru a găsi ceea ce caută.

Cei aflați deja într-o relație, vor simți cum relația lor se dezvoltă ușor și cum ating un nivel de stabilitate și de profunzime în viața lor romantică pe care și l-au dorit întotdeauna. Împreună, vor naviga pe o mare plină de bucurii, dar și de câteva provocări (în a doua parte a anului), care le va crește încrederea pe care o au unul în celălalt. Își vor exprima sentimentele în mod deschis, vor avea acele conversații dificile și vor descoperi că și-au găsit partenerul pe viață.

Citește și:

Horoscop Șobolan

(1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Anul Dragonului de Lemn îi va pune pe nativii acestei zodii pe un drum al transformării. Șobolanii pun mare preț pe dragoste, fie că este vorba de găsirea sufletului-pereche sau de solidificarea unei relații în familie. Acest an va detensiona interacțiunile între ei și cei pe care-i iubesc.

Influența protectivă a Dragonului îi va ajuta să treacă peste toate provocările și le va spori farmecul natural, asigurând astfel întâlnirea unui partener pe măsură. Șobolanii singuri vor intra repede în relații, fără prea mult efort și se vor bucura de o iubire ca în filme, pe care au visat-o poate încă din adolescență.

Cei aflați deja într-o relație sau chiar căsătoriți, vor descoperi că dragostea are mai multe fețe și aspecte, pe care nu le-au explorat încă. Se vor redescoperi pe ei însăși și în același timp și pe partenerul lor și vor învăța să se iubească constant, necondițional. Mulți aflați în această situație vor descoperi că dragostea este o alegere pe care trebuie să o facă în fiecare zi.

Citește și:

foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc