Setari Cookie-uri

22 Decembrie: Solstițiul de iarnă aduce magie pentru toate zodiile. Află ce ți-au rezervat astrele pentru finalul anului 2023

Grijile și durerea dispar, iar sufletele se vindecă în timp ce întunericul se transformă în lumină

Ziua de 22 decembrie vine cu un val de energii cosmice extrem de puternice. În această zi, la 5:27 dimineața, are loc solstițiul de iarnă ce aduce magie pentru toate zodiile. Acest moment marchează începutul iernii astronomice și aduce cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte a anului. Începând cu această dată și până la 20 iunie 2024 durata zilelor va continua să crească, în timp ce durata nopților va scădea.

Solstițiul de iarnă: Noaptea de 22 spre 23 decembrie va fi cea mai lungă noapte din an, în timp ce oficial iarna își intră în drepturi

În emisfera nordică are loc solstițiul de iarnă, în timp ce în emisfera sudică se află în desfășurare solstițiul de vară. Află ce ți-au rezervat astrele pentru această zi importantă din an în funcție de zodia în care te-ai născut:

Citește și:

Horoscop Berbec

Solstițiul de iarnă te încurajează să îți exploatezi flacăra interioară. Folosește acest timp pentru auto-descoperire și stabilește obiective ambițioase pentru următorul an. Îmbrățișează întunericul ca pe o oportunitate de a îți lumina drumul pe care vrei să mergi mai departe.

Horoscop Taur

Pentru tine, solstițiul de iarnă vine cu o invitație de stabilitate și traiere în prezent. Găsește timp pentru a aprecia frumusețea în simplitatea vieții și întărește conexiunile cu oamenii la care ții. Folosește aceste zile pentru a oferi și primi iubire adevărată.

Horoscop Gemeni

Solstițiul de iarnă te inspiră să îmbrățișezi dualitatea. Este momentul să găsești echilibrul între sinele tău intelectual și cel emoțional, între ce îți spune mintea și ce îți dictează sufletul. Caută armonie atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Citește și:

Horoscop Rac

Solstițiul de iarnă te încurajează să te concentrezi pe grija față de tine însăți. Folosește această perioadă din an pentru a îți reîncărca bateriile, pentru a te înconjura de energie pozitivă și pentru a crea un spațiu cald, plin de liniște și de iubire pentru tine și cei din jurul tău.

Horoscop Leu

Pentru tine, solstițiul semnalează un moment de reflecție asupra creșterii și realizărilor personale. Ia în considerare realizările tale și stabilește-ți noi intenții pentru anul următor. Permite întunericului de iarnă să fie o pânză pe care lumina interioară să strălucească mai puternic ca niciodată.

Horoscop Fecioară

Această perioadă te invită să îți eficientizezi gândurile și acțiunile. Concentrează-te atât pe organizarea gândurilor, cât și pe cea a spațiului fizic. Folosește acest timp pentru introspecție și pentru a planifica pașii următori către obiectivele tale.

Citește și:

Horoscop Balanță

Pentru tine, draga mea născută în zodia Balanță, solstițiul de iarnă încurajează echilibrul și armonia în relațîi. Este timpul să te concentrezi asupra dinamicii conexiunilor tale și să cauți soluții în problemele pe care le ai cu oamenii din jurul tău.

Horoscop Scorpion

Solstițiul de iarnă te invită să te scufunzi în emoțiile tale și să te eliberezi de tot ce nu îți mai servește. Folosește această perioadă de transformare pentru a renunta la vechile obiceiuri și a începe Noul An mai puternică și mai pregătită pentru provocările ce te așteaptă.

Horoscop Săgetător

Solstițiul de iarnă te sfătuiește să îți largesti orizonturile. Reflectă asupra a visurilor și aspirațiilor tale și stabilește-ți obiective care să se alinieze spiritului tău de aventură. Îmbrățișează necunoscutul și aventurează-te în frumusețea vieții.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Solstițiul de iarnă te încurajează să îți evaluezi obiectivele și planurile pe termen lung. Folosește acest timp pentru a elabora strategii și a pune bazele succesului în anul următor. Această perioadă este aliatul tău în construirea unui cadru solid pentru ambițiile tale.

Horoscop Vărsător

Pentru tine solstițiul de iarnă semnalează un moment pentru a îți îmbrățișa unicitatea. Ia în considerare modul în care ideile pot contribui la schimbarea pozitivă pe care ți-o dorești de atât de mult timp. Transformarea începe chiar de acum.

Horoscop Pești

În această perioadă Universul te invită să te conectezi cu sinele tău interior. Scufundă-te în profunzimea emoțiilor tale și atinge energiile tale creative în timp ce îi permiți imaginației să înflorească și să îți pregătească scena pentru un an de creștere.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc