Setari Cookie-uri

Ceres în Săgetător: Acum devenim mai îndrăzneți, ne extindem orizontul și facem gesturi mărețe

Asteroidul Ceres intră in Săgetător pe 25 noiembrie 2023, unde va sta până pe 7 Februarie 2024. Se alătură Soarelui și planetei Marte în semnul Arcașului de Foc. Două zile mai târziu, celebrăm Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Deși este un astru de foarte multe ori ignorat, prezența sa alături de celelalte tranzituri active poate pune anumite note definitorii asupra vieții noastre, și mai ales influențează energiile perioadei de tranziție dintre ani.

Vom experimenta o perioadă încărcată de energiile semnului de foc, ceea ce va implica o dezvoltare bruscă, curiozitate exagerată, entuziasm peste măsură. Vom învăța prin călătoriile pe care le facem, prin dezbateri și experiențe neconvenționale.

Ceres este cel mai mare asteroid, NASA considerându-l planetă pitică, din centura de asteroizi dinte Marte și Jupiter. În astrologie, la fel ca zeița al cărui nume îl poartă, guvernează lumea naturală, ritmul anotimpurilor, feminitatea și fertilitatea, familia și este unul dintre cei mari 4 asteroizi, alături de Juno, Pallas și Vesta. Este imaginea romană a zeiței Demetra, mama Persefonei.

Reprezintă arhetipul Mamei Pământ și influențează complet relația noastră cu lumea materială. Temele pe care le aduce în prim-plan sunt iubirea necondițională, relațiile dintre copii și părinți și toate aspectele asociate cu devotamentul, atașamentul, sperarea, sacrificiul, pierderea sau durerea. Ceres este un simbol al pierderii și al reîntoarcerii, dezvăluind cu grijă cele mai profunde nevoi și griji ale noastre, dar și prioritățile de îngrijire.

Citește și:

Ceres în Săgetător ne aduce spațiul necesar să avem grijă de noi. Ne oferă semnalul că a sosit momentul în care ne putem oferi timp să facem exact ceea ce ne dorim și ceea ce ne face să ne simțim bine, fără să ne gândim la responsabilități și grijile de zi cu zi. Suntem mai îndrăzneți când cerem timp pentru noi înșine și găsim moduri noi să scăpăm de stresul acumulat de-a lungul anului. Ne extindem puțin orizontul și intrăm în 2024 cu o nouă energie. Ne oferim ajutorul prin gesturi mărețe și putem deveni chiar mentori foarte buni în următoarea perioadă.

Energiile lui Ceres se vor simți cel mai tare atunci când planetele majore vor tranzita zodia Săgetătorului: Soare (22 noiembrie-22 decembrie), Mercur (10 noiembrie-1 decembrie 2023), Venus (29 decembrie-23 ianuarie 2024) și Marte (24 noiembrie 2023-4 ianuarie 2024). La fel și în zilele în care Luna se va afla în Săgetător, precum Luna Nouă de pe 12 decembrie 2023.

Citește și:

Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte de Tranzitul lui Ceres în Săgetător în perioada 27 noiembrie 2023-7 februarie 2024.

Berbec

Acest tranzit te face să fii mult mai optimistă și fericită, iar gesturile cale și grija arătata celorlalți te vor face să te simți împlinită. Cauzele umanitare vor prezenta un interes mai mare pentru tine. Vei face câteva donații. În același timp, te vei deschide mai mult către lume, educație și călătorii. Sfaturile tale devin o resursă importantă pentru ceilalți.

Taur

Ești mult mai pasionată de grija pe care o porți altora și dorești să le arăți susținerea ta mai mult. De asemenea, și cei din jurul tău vor vrea să te ajute mai mult. Acest tranzit poate duce la apariția unor parteneriate benefice pentru ambele părți și la noi conexiuni care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață. O atenție deosebită asupra banilor va fi necesară și poți face eforturi să-ți transformi nevoile și dorințele în realitate.

Citește și:

Gemeni

Vrei să îi ajuți mai mult pe toți cei din viața ta și îți vei folosi resursele sau rețeaua socială pentru a face acest lucru. De exemplu, vei putea pune în legătură doi oameni pe care-i cunoști pentru o soluție în afaceri sau să îi recomanzi cuiva un meșter bun. Dacă ești singură, vei atrage persoane blânde și curioase, care vor dori să aibă grijă de nevoile și grijile tale. Un lucru pe care nu ai realizat până acum că îl vrei de la o relație. Trebuie să păstrezi totuși un echilibru între prioritizarea nevoilor tale și ale celorlalți.

Rac

Cu Ceres în Săgetător, te vei concentra pe lucrurile mici din viața de zi cu zi. Vei căuta să ai grijă de tine și de cei din jur prin schimbările mici pe care să le strecori în rutina zilnică. Ca de exemplu, să ai un buchet de flori proaspete mereu în sufragerie. Munca ta va deveni mult mai importantă și vei simți nevoia să te afli într-un mediu sănătos la locul de muncă, altfel productivitatea ta va scădea. De asemenea, îți vei concentra atenția și pe câteva mici investigații medicale.

Citește și:

Leu

Devii mult mai grijulie în dragoste. Vei face eforturi mai mari să ai grijă de nevoile partenerului tău și îi vei oferi mai multă încurajare. Vei fi extra generoasă, în special cu banii. Dacă ești singură, vei căuta un partener cu o inimă mare și un suflet cald. S-ar putea să dezvolți o pasiune pentru gătit, în special deserturi.

Fecioară

Vei deveni mult mai grijulie cu oamenii pe care-i consideri parte din familia ta și vei petrece mai mult timp acordând o atenție deosebită căminului. Vei dori să ai grijă de o persoană la care ții cu adevărat și să-i alungi grijile și responsabilitățile care îl apasă. Vei arăta mai multă înțelegere pe plan emoțional. Vei căuta noi moduri prin care poți aduce abundența în familie. Unii dintre voi s-ar putea să fie nevoiți să lucreze la modul în care se raportează la propriile nevoi într-un mod destul de profund.

Citește și:

Balanță

Modul în care comunici va deveni foarte important pentru tine și îți vei alege cuvintele cu mai multă grijă. Vei descoperi impactul pe care-l au cuvintele tale. Vei oferi cuvinte de laudă ți îți vei arăta aprecierea în mod deschis. Dacă ești o persoană cu frați, îți vei concentra atenția asupra stării lor de bine. De asemenea, vei fi mai creativă și vei avea noi idei și planuri despre cum poți îmbunătăți resursele și sistemul de suport pe care-l ai.

Scorpion

Vei deveni foarte preocupată de bani și modul în care îi câștigi. Poți să depui eforturi să-ți crești veniturile și să-ți îmbunătățești situația financiară. Vei extinde abundența în mai multe arii ale vieții. Și vei utiliza mai bine resursele pe care le ai la dispoziție. Vei deveni, de asemenea, mai senzuală și s-ar putea să abordezi perspectivele romantice mai încet, savurând orice moment.

Citește și:

Săgetător

Cu Ceres în casa I, te conectezi la un nivel personal cu energiile lui Ceres și vei cea mai afectată zodie în această perioadă. Poți deveni mult mai ancorată în realitate și în lumea care te înconjoară. Vei descoperi noi sensuri și vei trece printr-o perioadă de expansiune. Vei avea mai multă atenție și grijă față de propriul corp, dar și de modul în care te percep ceilalți. Te vei răsfăța puțin. Resursele tale financiare vor deveni mult mai importante și vei reflecta asupra modurilor în care poți găsi noi căi de a te simți mai sigură din punct de vedere financiar.

Capricorn

Vei face totul din umbră și nu vei dori ca suportul și grija ta să fie văzute în mod public. De exemplu, poți face o donație anonimă către o cauză în care crezi. Vei încuraja oamenii din spate și vei face sacrificii să-i ajuți pe cei dragi. Chiar dacă îi ajuți pe ceilalți, trebuie să te asiguri că poți avea grijă și de tine sau că altcineva îți poate oferi suportul emoțional de care ai nevoie. Nu interioriza prea mult ceea ce simți. Nevoile tale spirituale vor fi accentuate.

Vărsător

Cu prezența lui Ceres în Săgetător, vei deveni mult mai grijulie cu grupul tău de prieteni. Le vei oferi mai multă susținere necondiționată în proiectele lor personale. De asemenea, vei deveni o persoană de bază în grupurile de care aparții, vei prelua inițiativa sau vei participa activ la organizarea unor evenimente. Vei fi mai blândă cu visul tău de viitor și vei căuta noi modalități prin care să-i securizezi realizarea.

Pești

Îți vei acorda mai mult timp să faci o reflecție asupra modului în care îți poți folosi energia și grija către îndeplinirea ambițiilor profesionale. Vei avea mai multă grijă de obiectivele tale și de nevoile pe care le ai în carieră. Vei face un progres considerabil și vei intra într-o perioadă financiară prosperă. Este posibil să ai grijă de persoanele mai în vârstă din viața ta și vei prelua mai multe responsabilități.

foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc