Setari Cookie-uri

Pallas în Scorpion: Simțul dreptății ne este activat și ne aduce schimbări profunde

Pallas este unul dintre cei 4 mari asteroizi ai astrologiei, alături de Vesta, Ceres și Juno. Va tranzita casa Scorpionului în perioada 19 noiembrie- 6 februarie 2024, ca apoi să intre în semnul Săgetătorului, fix când Ceres îl părăsește.

Pallas în Scorpion ne aduce noi oportunități să ne simțim încrezători și puternici și să ne dezvoltăm intuiția, iar misiunea acestui tranzit va fi să fim mai puțin secretoși și să ne simțim mai liberi. Suntem învăluiți de energia profundă, care declanșează transformări intense, a Scorpionului. Misterul și magnetismul vor crește, la fel și puterea de-a trece peste obstacolele ce ne vor ieși în cale în această perioadă.

Acest asteroid și-a luat numele de la zeița greacă a înțelepciunii și dreptății, cunoscută mai popular cu numele Athena. Pallas nu se teme de înfruntările directe, deși preferă să rezolve conflictele cu diplomație.

Va fi important să menținem un echilibru și să nu lăsăm misterul și secretele să ne acapareze. Va trebui să practicăm vulnerabilitatea și deschiderea față de ceilalți, chiar dacă pentru unii va fi un proces destul de dureros. Nu este cel mai bun moment pentru a minți sau a ne feri de adevăr, deși cu Ceres care intră în Săgetător și cu Juno încă tranzitând în Fecioară, este foarte important să avem grijă la modul în care exprimăm aceste adevăruri. Energiile planetelor care stau să se mute în Săgetător ne vor învălui cu optimism, dar și cu o posibilitate de expansiune destul de ridicată, ceea ce va face ca unele lucruri să ni se pară mai bune decât sunt sau să facă alte chestiuni ale vieții noastre să devină exagerate și să ne copleșească. Minciunile ne vor exploda în față sau vor duce la un lanț de evenimente destul de neplăcut.

Citește și:

Prezența lui Pallas în Scorpion ne va influența și înțelepciunea sufletească, inteligența creativă, strategiile, diplomația și tactul, justiția socială și curajul. Ne va ajuta să ne menținem echilibru între energiile masculine și cele feminine și să le întrebuințăm corect în fiecare context.

Acest tranzit va fi foarte important pentru zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești și pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Mai jos, iată horoscopul complet pe zodii:

Berbec

Aștepți să vezi o schimbare socială și contribui activ la informarea populației cu privire la cauza care te preocupă. Idealul tău se intensifică și vei lupta mai mult pentru tot. Vei dori să preiei inițiativa și să fii liderul schimbării. Vremea compromisului a trecut și te dedici să ai rezultatele dorite.

Citește și:

Taur

Vei evita situațiile prea dure și vei apela la diplomație. Vei căuta să fii în primul rând prietenoasă. Nu vei simți nevoia unei revanșe, dar vei căuta să echilibrezi raportul de putere în parteneriatele tale. Unii Tauri se vor vedea nevoiți să rediscute termenii unui contract. Este foarte posibil să-ți ajuți o prietenă apropiată să vadă nedreptățile din relația ei.

Gemeni

Războinicul tău interior se va exprima cel mai bine prin sarcinile zilnice. Fiecare decizie și mic detaliu al muncii tale îți vor hrăni motivația. Dacă te simți nedreptățită la locul de muncă actual, vei începe să-ți cauți un loc nou într-o companie cu care împarți același set de valori și care își respectă angajații. Vei analiza și reanaliza fiecare detaliu pentru a stabili cel mai bun pentru viitorul apropiat.

Citește și:

Rac

Îți vei prezenta viziunea prin exprimarea creativă și îți va fi foarte ușor să accesezi sursele de inspirație. Mentoratul sau modul în care conduci vor căpăta un aer mai profund și motivațional. Îi vei încuraja pe cei din jur să exploreze și inspirații oculte precum tarotul. Îi vei ajuta pe alții să-și exprime frustrările față de nedreptățile din domeniile artistice.

Leu

Vei căuta să faci dreptate într-o problemă familială. Unii nativi ai zodiei Lei vor trece prin procese juridice de divorț sau de împărțire a averii, în timp ce alții vor căuta să rezolve anumite conflicte în familia extinsă. Vei căuta o soluție convenabilă pentru toți cei implicați. Subiectele siguranței acasă vor fi foarte importante pentru tine.

Citește și:

Fecioară

Intelectul tău îți va hrăni ambiția și motivația, iar comunicare scrisă va juca un rol important. Dacă lucrezi în presă sau în educație, acest tranzit te va ajuta să devii mai concentrată. Vei distribui mesaje importante și vei încerca să faci vocile celor din jur auzite. Viziunea ta asupra lumii e crucială în această perioadă și vei face eforturi să îi faci si pe ceilalți să vadă nedreptatea care-i înconjoară.

Balanță

Viziunea pe care o ai va prinde contur fizic foarte ușor. Îți va fi mai ușor să-ți transpui ideile de la simple concepte la rezultate reale. Te vei simți mai energizată, iar spiritul dreptății pe care îl ai oricum nativ se va accentua și mai tare. Vei putea găsi oameni care să investească în misiunea și proiectul tău. Vei obține finanțarea necesară, dacă ești antreprenor. Vei atrage mai mult succes și mai multă abundență cu ușurință.

Citește și:

    Scorpion

    În această perioadă, te vei concentra pe ce te pasionează cu adevărat în adâncul sufletului. Va fi un subiect care este strânsă legătură cu simțul identității tale. Vei reuși să fii complet autentică în viziunea ta și strategiile pe care le folosești te vor ajuta în realizarea ideilor cu succes. Mintea ta va fi destul de activă. Vei putea să intri foarte ușor într-un rol de lider și chiar să devii un reprezentat al unei campanii, cauze sau eveniment.

    Săgetător

    Te vor preocupa cu adevărat subiectele justiției și egalității. Îți vei dedica atenția către subiecte care se concentrează foarte mult pe vindecare emoțională, eliberare de traumă și transformări profunde. Unii Săgetători își vor găsi menirea spirituală. Compasiunea și intelectul îți vor influența deciziile. Îți vei arăta mai ușor caracterul altruist și dragostea, iar intuiția ta va fi mai ușor de urmat.

    Citește și:

      Capricorn

      Vei avea parte de câteva episoade de inspirație și epifanie profundă. Misiunea ta va fi influențată de prietenii apropiați sau de grupurile pe care le frecventezi. Vei dori să aduci o schimbare în comunitatea ta. Ideile pe care le ai și modurile în care vei aborda problema s-ar putea să fie destul de neobișnuite, dar pline de creativitate. S-ar putea ca prin munca depusă să-ți extinzi cercul social.

      Vărsător

      Capeți mai multă recunoaștere, ceea ce te va ajuta să-ți faci vocea auzită mai ușor. Imaginea ta publică și reputația pe care le-ai acumulat te pot îndrepta către o nouă misiune în care vei crede c adevărat. Este foarte posibil să te întâlnești cu persoane influente care te vor ajuta să-ți extinzi viziunea.

      Pești

      Îți vei exprima mult mai ușor idealul, iar alte persoane ți se vor alătura cauzei în care crezi. Vei putea să îți duci un proiect personal la o scară mai largă sau să capeți o mai mare audiență. Vei trece printr-o perioadă de expansiune bruscă și vei vedea un nou potențial în schimbare. Îți vei recăpăta puterea interioară.

      foto: pixabay.com

      Vizionare placuta


      Kudika
      16 Noiembrie 2023
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


      Horoscop Kudika

      Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

      Alege zodia care te intereseaza:

      Vreau notificariNu, multumesc