Setari Cookie-uri

Primăvara imprevizibilă a deciziilor bruște cauzată de cvartetul asteroizilor: Juno direct, Pallas retrograd, Vesta și Ceres

Primăvara aceasta este marcată de tranzitul celor patru asteroizi majori: Juno, Pallas, Vesta și Ceres. Pline de subtilitate, acestea ne pot lua prin surprindere aducând, împreună cu tranzitul planetelor importante, schimbări și decizii bruște, aducându-și forțele într-un val incontrolabil.

Juno va trece în tranzit direct în semnul Fecioarei pe 21 aprilie, urmând ca mai apoi să treacă în Balanță pe data de 9 august 2024.

Pallas va intra în retrograd în zodia Săgetătorului pe 6 februarie 2024, va trece în Scorpion pe 16 mai, și apoi va ieși din retrograd pe 9 iulie 2024.

Ceres se va afla în Capricorn începând cu 7 februarie până pe 7 decembrie 2024, opunându-se pe durata primăverii cu Vesta, care va staționa în zodia Racului între 31 martie și 19 iunie 2024.

În continuarea acestui articol, vom prezenta pe scurt efectele acestor asteroizi și vom oferi și un horoscop personalizat pe zodii!

Află previziunile zilnice ale îngerilor în Oracolul Îngerilor.

Pallas Retrograd: Ne putem trezi în ape tulburi sau în situații mai haotice decât în mod obișnuit

Pallas se află în centura care se întinde între Marte și Jupiter, alături de asteroizii Ceres, Vesta și Juno. Deși corpuri cerești minore, acestea pot avea destul de multă influență, mai ales în astrograma natală sau când activează și lucrează împreună cu alte tranzituri importante. Pallas, într-o poziție foarte puternică în astrograma natală, poate reflecta talentele noastre în arte, înțelepciunea, intuiția, apărarea și justiția, și arată unde am putea fi maeștrii ai negocierii și cum să ne conectăm la puterea personală.

Citește și:

Când Pallas este în retrograd, lucrurile din jurul nostru pot merge puțin haotic, inclusiv relațiile noastre și comunicarea cu ceilalți. Cu Pallas retrograd în zodia Săgetătorului, vom avea impresia că anumite aspecte ale vieții noastre ne îngrădesc și că nu suntem atât de liberi pe cât ne-am dori. Vom avea momente de retrospectivă în ceea ce privește urmarea dorințelor proprii și explorarea posibilităților neexploatate. De asemenea, și regretele cu privire la oportunități ratate pot apărea foarte ușor. Cu trecerea lui Pallas în Scorpion, ne putem aștepta la anumite schimbări de perspectivă, în care vom încerca să ne detașăm de situațiile și de persoanele care ne sunt toxice sau care nu se mai aliniază cu noul nostru obiectiv. Până în iulie, aceste schimbări vor veni treptat, întocmai ca valurile mării, dar după acest retrograd, plaja fiecăruia s-ar putea să arate altfel decât și-o amintea.

Citește și:

Juno direct ne aduce mai multă claritate în angajamente

Aproape de finalul lui aprilie, Juno va trece în tranzit direct în semnul de pământ al Fecioarei, care deși este un semn mutabil cu energii uneori asemănătoare cu cele ale Săgetătorului, va aduce noi dezvoltări în situațiile romantice, în parteneriate și căsnicii. Dacă până acum, din cauza retrogradului, ne-am simțit epuizați în ceea ce privește interacțiunea interumană sau am întâmpinat obstacole în relațiile de orice fel, această schimbare a mersului micului asteroid s-ar putea să ne ofere scenariul în care lucrurile accelerează în mod neașteptat.

Este important să ne menținem calmul și gândirea critică, să nu devenim impulsivi sau grăbiți în decizii și să analizăm totuși fiecare propunere de două ori.

Citește și:

Zeița Juno, tranzitând zodia într-o perioadă neobișnuit de lungă pentru acest asteroid de la jumătatea lui octombrie 2023 și până în 9 august 2024, ne-a învățat pe unii dintre noi lecții destul de dure și ne-a adus momente destul de importante în viețile personale care au contribuit la o schimbare de perspectivă.

Citește horoscopul tranzitului asteroidului Juno în Fecioară pentru fiecare zodie aici.

Războiul forțelor feminine: Opoziția dintre Ceres în Capriocorn și Vesta în Rac

Aspectul de opoziție dintre Ceres în Capricorn și Vesta în Rac aduce în prim-plan o dinamică interesantă între nevoia de siguranță și stabilitate (reprezentată de Capricorn și Ceres) și necesitatea de intimitate emoțională și conexiune profundă (reprezentată de Rac și Vesta).

Citește și:

Ceres, în astrologie, la fel ca zeița al cărui nume îl poartă, guvernează lumea naturală, ritmul anotimpurilor, feminitatea și fertilitatea, familia. Este imaginea romană a zeiței Demetra, mama Persefonei.

Ceres în Capricorn simbolizează dorința de a construi și a menține o structură solidă și ordonată în viață. În timpul acestui tranzit, până aproape de finalul anului, persoanele afectate pot avea o abordare practică și disciplinată față de îngrijirea celor dragi. Ele pot fi concentrate pe dezvoltarea unui mediu stabil și sigur pentru ei și pentru cei din jurul lor. Cu toate acestea, pot avea tendința de a fi rezervate sau de a se concentra excesiv pe aspectele materiale și pragmatice ale vieții.

După tranzitul în Săgetător care ne-a făcut să avem grijă de noi mai mult, acum Ceres ne va obliga să punem în practică și să integram cu meticulozitate tot ceea ce am descoperit și învățat în ultimele luni. Perioada lui Ceres în retrograd în Capricorn între 15 mai și 26 august 2024 se va dovedi destul de provocatoare.

Citește și:

Capricornul guvernează în mod obișnuit obiectivele, ambiția și direcția noastră generală, așa că mulți vom putea simți influența acestuia în cariera noastră și în concentrarea pe obiectivele noastre profesionale. Putem simți o dorință pentru mai mult sprijin în ceea ce încercăm să realizăm. Mulți vom dori să ne simțim împliniți de locul de muncă și vom face schimbări în acest sens. Unii vor putea descoperi că recompensele profesionale nu vin întotdeauna din perspectivă financiară.

Perioada retrogradului ne va aduce noi perspective, idei de abordare și redirecționări.

Pe de altă parte, Vesta în Rac, ajungând în semnul de apă după o iarnă în care a fost retrograd, pune accentul pe nevoia de intimitate emoțională și de conexiune profundă.

Citește și:

Ne vom concentra să finalizăm procesele de vindecare începute cu intrarea asteroidului în retrograd.

Persoanele afectate de această poziție pot simți o puternică legătură cu familia și cu casa sau îți pot schimba definiția asupra familiei și a căminului, iar securitatea lor interioară este adesea legată de sentimentul de apartenență și de confortul emoțional al căminului. Ele pot deveni extrem de dedicate și protective față de cei dragi, dar pot avea dificultăți în a-și exprima nevoile și emoțiile în mod deschis.

Această opoziție poate aduce un conflict între dorința de a menține controlul și stabilitatea (Ceres în Capricorn) și nevoia de a oferi și primi dragoste și intimitate emoțională (Vesta în Rac). Vom balansa cariera cu viața de acasă, continuând să găsim un echilibru între cele două. Persoanele din jurul nostru pot fi provocate să găsească un echilibru între responsabilitatea pragmatică și îngrijirea emoțională, în special în cadrul relațiilor personale și familiale. Este posibil să fie nevoie de un efort conștient pentru a integra aceste două aspecte și pentru a crea un echilibru armonios între nevoile practice și cele emoționale.

Iată cum toate acestea vor afecta fiecare zodie:

Horoscop Berbec

În următoarea perioadă, te poți bucura de mai multă recunoaștere profesională. Poți atrage atenția unor oameni importanți și să lași o impresie pozitivă asupra tuturor celor care îți trec prin cale. Totuși, nu este exclus să treci și printr-o perioadă de nesiguranță, în care deciziile spontane nu sunt încurajate. S-ar putea să ai prea multe idei și să nu poți alege pe care să o exprimi și mai ales cum să o exprimi corect. Este important să te relaxezi în acest timp, să faci lucruri care te revigorează și să ai încredere că te afli pe drumul cel bun.

Horoscop Taur

Este foarte posibil să ai parte de o relevație importantă până la finalul anului. Visele și amintirile ciudate își pot face foarte ușor apariția și să-ți acapareze mintea. De asemenea, poți să fii inspirată de aceste lucruri, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ, așa că ține întotdeauna un caiet aproape! Poți să simți nevoia să aduci îmbunătățiri în jurul tău, în spațiul în care lucrezi sau acasă, pentru a te simți cât mai confortabil. În a doua parte a anului, poți deveni o persoană mai influentă în domeniul în care muncești.

Horoscop Gemeni

Cauți să te informezi din ce în ce mai mult, iar curiozitatea ta va crește. Vei căuta să-ți satisfaci setea de cunoaștere și să cauți răspunsurile pe care ți-le dorești. Poți să descoperi noi interese sau hobbyuri sau să te implici într-un proiect mai diferit la muncă. Unii Gemeni se vor simți inspirați să-și deschidă inima și să descopere iubirea în acest an. Riscurile și urmarea intuiției vor fi foarte importante în această călătorie. Aceste tranzituri vor aduce în viața Gemenilor o ocazie să-și găsească un partener cu care să se poată simți confortabil, fără insecurități și nesiguranțe.

Horoscop Rac

Racii vor avea parte de o perioadă în care vor explora mai mult lumea din jur. Creativitatea, divertismentul și cheful de viață vor crește treptat și unii vor fi cuprinși de un val inexplicabil de nerăbdare. Este o ocazie bună să ieși din zona de confort, dar și să-ți actualizezi perspectiva în ceea ce privește relațiile și angajamentele din jurul tău atât la muncă, cât și în plan platonic sau romantic. Unii Raci vor primi ocazia să-și găsească un partener mult mai curajos și libertin decât ei, în timp ce alții vor încerca să aducă un aer ludic în interacțiunile din cuplu.

Horoscop Leu

Leii vor vedea lumea prin ochii altora sau, cel puțin, vor încerca pe cât mai mult posibil să facă acest lucru. Empatia și înțelegerea le va fi pusă la grea încercare. Vei putea observa mai ușor nevoile și dorințelor oamenilor de care își pasă, deși uneori împlinirea acestora se va dovedi mai dificilă decât credeai. Rutina ta zilnică va suferi și ea mai multe schimbări care te vor revigora. Vei dori să-ți asumi noi provocări odată cu apropierea verii, însă ai grijă să nu te obosești prea tare. Acordă-ți timp să te odihnești cum trebuie!

Horoscop Fecioară

Vei căuta noi surse de inspirație și vei beneficia chiar și de o schimbare a ritmului tău zilnic. Este foarte important să nu încerci să reziști acestei schimbări și să nu-ți lași gândurile negative sau nesiguranța să-ți acapareze mintea. Călătoriile sunt încurajate, căci îți vor aduce o schimbare de perspectivă și îți vor stimula creativitatea. Unele Fecioare vor trece prin perioade în care-și vor analiza deciziile și relațiile din trecut și vor trage câteva concluzii foarte importante. Aceste concluzii vor putea duce la o rescriere a așteptărilor romantice pe care le ai. Vei învăța să accepți mai multe defecte!

Horoscop Balanță

Vei căuta echilibru în toate, mai ales că sezonul Eclipselor și Nodurile Lunare te vor afecta destul de mult în perioada următoare a anului. Este important să înveți să te bucuri de viață și să explorezi noi hobbyuri, noi moduri de-a petrece timp cu oamenii dragi. Vei putea să participi la mai multe evenimente. Diplomația va deveni o calitate importantă și vei putea rezolva destul de multe probleme cu finețe și calm. Vei putea naviga problemele și subiectele complexe cu mai multă ușurință. Totuși, trebuie să ai grijă să nu faci decizii pripite.

Horoscop Scorpion

Va trebui să înveți să lași puțin garda jos, dar și să fii pregătită să recunoști când îți atingi limitele. Următoarea perioadă te va învăța când și cum să acționezi, dar și când să pui totul pe pauză. Îți poți muta concentrarea pe relațiile cu oamenii apropiați, căci acestea vor avea nevoie de mai multă atenție din partea ta. Unele prietenii s-ar putea termina destul de brusc, iar cauzele vor fi cel mai probabil câteva schimbări ale valorilor personale. Finanțele cuplului nu vor scăpa nici ele de o analiza sub lupă, deși s-ar putea să aveți parte de îmbunătățiri și în acest aspect din luna mai.

Horoscop Săgetător

În următoarea perioadă vei face un schimb de păreri cu comunitatea din jurul tău. Și vei avea ocazia ca punctul tău de vedere unic să fie sursa de inspirație pentru cei din jurul tău. Vei dori să te conectezi cu oamenii care au nevoie de îndrumare. Te vei putea înscrie și în noi programe de voluntariat! De asemenea, poți avea obiceiuri mai bune în ceea ce privește munca și chiar să ai o traiectorie ascendentă. Recompensele vor veni dintr-un efort susținut în mod constant. Nu uita să ai grijă și de sănătatea ta mintală și să te relaxezi.

Horoscop Capricorn

Te va preocupa să aduci mai multă dragoste în viața ta, iar dorințele să-ți fie îndeplinite. Vei obține mai multă claritate în perspectiva ta romantică. Vei avea mai multe oportunități să găsești persoane care-ți împărtășesc valorile și cu care poți să construiești o relație de viitor. De asemenea, pofta ta de viață și creativitatea vor crește, iar prezența lui Ceres va spori energia ta feminină. Te vei putea baza mult mai mult pe intuiția ta! Nu te grăbi și alege să mergi în ritmul tău propriu căci vei ajunge la destinația cea bună!

Horoscop Vărsător

Îți vei găsi mai ușor cuvintele și te vei exprima cu mai multă ușurință. Vei învăța să-ți comunici nevoile cu mai multă ușurință și să nu te mai sfiești în fața oamenilor apropiați. Totodată, vei putea petrece mai mult timp pentru reîncărcarea bateriilor emoționale și spirituale. Aspectele materiale nu te vor preocupa atât de tare în următoarea perioadă și vei alege să îmbunătățești conexiunile sufletești. Poți cunoaște oameni noi care să-ți schimbe drumul în viață! Important este să rămâi sinceră față de tine însăți și să nu îți reprimi dorințele inimii!

Horoscop Pești

Vei începe să gândești mai neconvențional și să acorzi mai mult timp unor proiecte care te motivează cu adevărat. Vei putea descoperi o inspirație ca să începi o afacere sau vei găsi o sursă secundară de venit. Unele idei vor fi absolut geniale! Va trebui doar să le testezi și să le adaptezi în funcție de contextul personal. Spre începutul lunii mai, vei face un pas înapoi și să te reorientezi. Acest moment activ de reconștientizare îți va fi benefic și vei putea elimina treptat energiile negative din viața ta de zi cu zi!

foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc