Setari Cookie-uri

Cele două cărți de tarot care ne decid destinul încă de la naștere. Nimic din viață nu este întâmplător!

Strâns legate de numerologia personală, cărțile de Tarot atribuite la naștere sunt o unealtă foarte puternică pentru a avea o privire asupra destinului și menirii pe care o avem în viață.

Acestea dezvăluie punctul de început în drumul autocunoașterii, oferind posibilități de evoluție, de creștere și cum putem să profităm din plin de darurile cu care am fost înzestrați în mod natural.

Fiecare are puterile și slăbiciunile sale unice. Cărțile de Tarot ne ajută să ne îmbrățișăm mai bine atât binecuvântările, cât și defectele, dar și să apreciem din plin cursul vieții, oferindu-ne o cale spre o mai bună autocunoaștere. Cu cât ne cunoaștem mai bine și suntem conștienți de menirea noastră spirituală în această viață cu atât putem lua decizii mai bune care să nu abată de la drumul nostru.

Cărțile de Tarot ale datei nașterii surprind esența pură a fiecăruia, o energie care rămâne constantă pe tot parcursul vieții. Există 12 perechi de cărți, fiecare cu interpretarea ei unică, cu al căror ajutor putem descoperi provocările, rolurile și potențialul neexploatat.

Citește și:

Această modalitate de calcul folosește doar cele 21 de cărți ale Arcanei Majore, fără cartea Nebunului.

Cum se calculează perechea de cărți de Tarot?

Împărțim data nașterii în 4 părți, pe care ulterior le adunăm: ZZ + LL + AA + AA. (Z – zi, L- lună, A- an).

Dacă suma obținută este un număr din 3 cifre, le adunăm pe primele 2 cu cea de-a treia. Rezultatul este prima carte. Apoi adunăm cifrele numărului și obținem a doua carte.

De exemplu, data de 17 ianuarie 1989 va fi:

17 + 1 + 19 + 89 = 126; 12+6 = 18; 1+8= 9.

Această persoana va avea perechea: Luna și Eremitul. (18/9).

Dacă suma obținută este un număr din 2 cifre, le adunăm. Aceasta va fi prima carte. În acest caz, dacă ne confruntăm cu un număr dintr-o singură cifra, vom fi nevoiți să mergem într-un proces invers și să îl „spargem” și să ne gândim ce numere adunate au acest rezultat. (Unul dintre numere va fi întotdeauna 1).

Citește și:

Exemplu concret: 22 decembrie 2000.

Va fi: 22 + 12 + 20 + 00 = 54; 5+4 = 9; 9 rezultă din adunarea numerelor 1 și 8, astfel cea de-a doua carte va fi cartea Arcanei majore cu numărul 18. Perechea 18/9 este formată din cărțile Luna și Eremitul. Citește continuarea pe pagina 2.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc