Setari Cookie-uri

Venus Cazimi: Pe 13 August, Planeta Iubirii se află în inima Soarelui, dezvăluind planurile poveștilor de dragoste predestinate

Cazimi este unul dintre cele mai puternice și misterioase aspecte ale astrologiei, planeta aflată în această poziție aflându-se direct in inima Soarelui și transmițându-ne cele mai puternice vibrații din tot anul. Acest Cazimi este o conjuncție directă între Soare și Venus, unde planeta se îmbăiază complet în razele calde și puternice ale astrului, purificând și amplificând energiile.

O planetă în această poziție înseamnă noroc și belșug și poate aduce multe oportunități de bun augur în domeniul pe care-l guvernează (în cazul nostru: dragostea, creativitatea, distracția, artele și luxul).

Contextul astrologic al acestei luni face ca acest aspect să fie cu adevărat special.

Luna August este una dintre cele mai importante lunii ale acestui an, datorită multitudinii de evenimente astrologice care se vor întâmpla. Această lună este binecuvântată cu prezența a doua nopți cu Lună Plină (pe 1 august în Vărsător și pe 30 august în Pești), cu o Lună Nouă în Leu în noaptea de 16 August, cu începutul lui Mercur Retrograd în Fecioară pe 23 August. Alături de acestea se întâmplă și schimbările de semne, modalități și elemente, precum intrarea lui Juno în Leu, a Soarelui în Fecioară și a lui Marte în Balanță.

Citește și:

Venus Cazimi vine deasupra tuturor acestor evenimente astrologice, oferind lunii August ultimul detaliu pentru a fi o lună memorabilă, o forță astrologică încărcată de vibrații înalte care ne vor pune cu adevărat viața în mișcare. Marcând jumătatea retrogradului în Leu, acest aspect va îmblânzi cumva perioada și ne va oferi câteva zile de repaus spiritual.

Venus, planeta frumuseții, iubirii și armoniei, este adesea asociată cu relațiile, estetica, valorile personale și plăcerile senzoriale. Când Venus intră în Cazimi cu Soarele într-un anumit semn zodiacal, aceasta capătă o importanță specială și poate aduce influențe puternice în viața persoanelor guvernate de această planetă sau care sunt nativi ai zodiei respective.

Citește și:

Această poziție a astrelor este foarte privilegiată, întâmplându-se aproape doar o singură dată pe an. (Următorul va avea loc pe 4 iunie 2024 în zodia Gemenilor). Datorită legăturii sale strânse cu iubirea și relațiile, Venus Cazimi poate influența modul în care ne exprimăm afecțiunea și cum ne construim conexiuni emoționale. În semnul zodiacal al Leului, se poate pune un accent pe expresivitatea creativă și pe afișarea iubirii într-un mod generos și plin de entuziasm.

Va trebui să ne reconectăm cu o fațetă esențială a naturii noastre intime și creative, în care ne vom confrunta cu mai multe lecții în ceea ce privește tiparele noastre romantice și intime, relația cu plăcerea și dorința, încrederea în sine și modul în care ne raportăm la frumusețea interioară și exterioară.

Citește și:

În Lumina Soarelui și a Leului, puterea lui Venus atinge noi culmi. Pasiunea, creativitatea și dorința de a fi în centrul atenției sunt toate exagerate. Simțim o notă dramatică și flamboiantă în relațiile și interacțiunile cu ceilalți și ne putem simți inspirați de dorința unei iubiri pasionale, senzaționale și cutremurătoare în tocmai ca în filme. Vom căuta ca în acest weekend să ne înconjurăm de admirație, recunoaștere și entuziasm și să petrecem timp cu persoanele care ne susțin și ne încurajează în manifestarea noastră creativă și romantică.

Această perioadă, în care Venus este invizibilă pe cer, datorită apropierii prea mare de Soare, este asociată în mitologia greacă cu coborârea lui Venus în Lumea de Jos. Astfel, ne va aduce dezvăluiri ale unor secrete foarte bine păstrate, dezvăluiri și confesiuni cu adevărat cutremurătoare. Va duce o necesitate în explorarea laturilor ascunse în relații și eliberarea inhibițiilor în ceea ce privește propriile persoane în domeniul dragostei și sexului. Este o perioadă favorabilă pentru transformare, acceptare și autocunoaștere. Aduce la suprafață tot ce am neglijat și ignorat până acum. Ne încurajează la o iubire fără inhibiții.

Citește și:

De asemenea, Venus este o planetă asociată cu talentul, valorile personale și atracția față de frumos. Când Venus Cazimi se întâmplă într-un semn atât de puternic ca cel al Leului, ne poate oferi o reconfigurare de traseu a destinului și să ne îndrepte dintr-o dată spre creativitate, expresie artistică sau alte domenii în care putem străluci și să ne atingem cu adevărat potențialul. Aspectul acesta poate pune în prim-plan toate dorințele de realizare ale sinelui.

Nu este exclus ca în zilele apropiate de acest Venus Cazimi Retrograd în Leu să ne întâlnim cu iubirile predestinate sau cu iubiri din viețile trecute. Ne inspira să iubim într-un mod dramatic și profund, iar superficialitatea nu-și are rostul în acest context bogat și complex.

Citește și:

De asemenea, vom reevalua modul în care ne raportăm la relații și iubire, vom căuta să fim înconjurați de lucruri frumoase și vom avea mai multe episoade de introspecție. În acest weekend, ne vom încetini puțin ritmul personal, în timp ce energiile iubirii și ale pasiunii vor fi amplificate. Le vom lăsa să ne învăluie și nu ne vom opune lor. Vom analiza autenticitatea în iubire, iar așteptările pe care le avem de la ceilalți, dar și așteptările celorlalți în privința noastră își vor face simțită prezența.

Cum putem maximiza efectul lui Venus Cazimi în Leu:

1. Lasă-te acaparată de cărți, filme, poezie, muzică și frumusețe. Împărtășește recomandări și impresii cu oamenii apropiați.

2. Înconjoară-te de flori, în special trandafiri, frezii și iasomie.

Citește și:

3. Fă primul pas. Acest aspect încurajează toate încercările de conexiune interumană.

4. Fă o baie în petale de flori, uleiuri esențiale și sare roz de Himalaya.

5. Concentrează-te pe intențiile tale în ceea ce privește relațiile sau pasiunile.

6. Oferă cât mai multe complimente oamenilor din jurul tău.

7. Oferă mici surprize și fă din fiecare moment o sărbătoare. Oferă un mic cadou unei prietene. Pune muzică în timp ce gătești.

8. Fii alertă la sincronități, mesaje ascunse, semne divine. Nu sunt doar simple coincidențe.

Aspectul lui Venus Cazimi în Leu aduce o combinație captivantă de energii: pasiune, strălucire și introspecție, iar cuvântul „iubire” va căpăta noi înțelesuri și va fi amplificat.

În acest weekend, acordă o atenție deosebită meditației, trece-ți în jurnal gândurile, citește și bagă de seamă ce idei, teme și intuiții te lovesc în această zi, deoarece le poți considera un dar de la Univers care merită mai multă explorare. La fel și dacă visezi, notează-ți visul pentru a-ți-l aminti și a înțelege mesajul lui secret.

Sursa foto: pixabay.com; pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc