Setari Cookie-uri

Zodii binecuvântate de Venus, Zeița Iubirii

În vastul Univers, există două zodii care atrag în mod special energia tandră și influența grațioasă a Zeiței Dragostei, Venus. Taurul și Balanța sunt considerate zodii binecuvântate de frumusețea și armonia aduse de această zeiță. Venus, cunoscută și ca Afrodita în mitologia greacă, este zeița dragostei, a frumuseții și a armoniei. Energia ei tandră le conferă Taurului și Balanței darul de a aprecia și adora frumusețea din jurul lor. Această influență cosmică îi înzestrează cu un magnetism irezistibil și abilitatea de a atrage și de a crea relații armonioase. Aceste două zodii devin cu ușurință întruchiparea dragostei divine și a frumuseții

Taurul - Un suflet senzual și protector:

Născuți între 20 aprilie și 20 mai, nativii din zodia Taurului sunt cunoscuți pentru natura lor senzuală și puternic ancorată în realitatea fizică. Ei sunt precum grădinile pline de frumusețe și bunăstare, unde prosperă abundența și pasiunea. Cu Venus ca planetă guvernatoare, acești oameni sunt adesea talentați în arta iubirii și apreciază conexiunile emoționale profunde și stabile. Sunt parteneri devotați care apreciază loialitatea și care se ghidează în viața după un set bine stabilit de valori. Au un compas moral foarte puternic. Sunt caractere ambițioase și luptătoare, care se ridică cu grație din orice situație. Dovedesc și o sensibilitate și empatie ridicată, făcând-i pe toți din jurul lor să se simte în siguranță. Sunt ascultători foarte buni, iar sfaturile lor vin din inimă.

Citește și:

Semne cu modalitate fixă, Taurii iau mai decizii mult mai ușor decât Balanțele, dar sunt în același timp și mai încăpățânați și greu de influențat în ceea ce privește compromisurile. De foarte multe ori, putere asupra nativilor zodiei Taur o au persoanele care se află cel mai aproape de inima lor.

Balanța - Pacea și armonia întruchipate:

Oamenii născuți între 23 septembrie și 22 octombrie sub semnul zodiacal al Balanței sunt adevărați arbitri ai echilibrului și justiției. Înconjurați de energia suavă a lui Venus, ei caută mereu armonia în relații și se străduiesc să creeze mediul perfect de iubire și cooperare. Balanța este un semn căruia îi place să fie înconjurat de frumusețe și să savureze viața în toată splendoarea ei.

Citește și:

Balanța se folosește de optimism și carismă pentru a ridica moralul celor din jur, iar sfaturile și le îmbracă în conformitate cu ceea ce ar vrea celălalt să audă. Semn cardinal, Balanța dă tonul în domeniile de interes, de obicei artistice, și influnețează foarte mult orice grup din care face parte folosind de multe ori neutralitatea, farmecul personal și diplomația.

Zodia echilibrului și frumuseții înflorește sub protecția tandră a lui Venus. Balanța caută parteneri care îi completează și împărtășesc aceeași dorință de a trăi într-o lume plină de armonie și iubire. Iubirea lor este ca o operă de artă, mereu în căutarea perfecțiunii și a unei conexiuni emoționale. profunde.

Taurul și Balanța, fiind însoțiți de influența lui Venus, sunt adesea conectați la lumea spirituală și la aspectele mai subtile ale existenței, care amintesc de subtilitățile flirtului și ale iubirii. Au un talent intuitiv înnăscut în ceea ce privește sentimentele și modul în care reacționează oamenii. Aceste zodii pot avea o înclinație naturală către artele vizuale, muzică și alte expresii creative, care le permit să se conecteze la esența divină din interiorul lor. Taurul va avea inclinații spre design interior, iar Balanțelor nu le va fi teamă să experimenteze în domeniul modei. Oricât de neobișnuite ar fi alegerile lor, ambele le vor purta cu grație și rafinament într-un stil care li se va potrivi doar lor, iar cine ar încerca să le copieze va sfârși într-o semi-nereușită deoarece îi vor lipsi tocmai ochiul estetic și simțul stilului înnăscut.

Citește și:

În dragoste:

Taurul și Balanța navighează valurile iubirii exact ca doi căpitani de vas cu experiență, dar cu stiluri complet diferite. Taurul, semnul de Pământ, preferă apele liniștite și rutele cunoscute, navigând cu îndemânare și dorindu-și un echipaj devotat, carismatic și serios. În schimb, Balanța, semn de aer, uneori se lasă purtată de curenți și nu există în a descoperi noi insule romantice, iar echipajul pe care și-l dorește este carismatic și divers, combinând de foarte multe ori utilitatea cu distracția. Ambii noștri căpitani de vas se pot pierde în furtunile geloziei, deși acestea nu le avariază permanent sau iremediabil vasul.

Taurul, zodia senzualității și stabilității, este înzestrat cu un dar unic de a iubi cu pasiune și profunzime. Sub influența protectoare a Zeiței Venus, taurii emit o energie seducătoare și fermecătoare, atrăgându-i pe cei din jurul lor ca un magnet. Acești indivizi pasionali și rafinați apreciază simțurile și iubesc să se răsfețe cu plăcerile vieții. Atunci când se îndrăgostesc, dragostea lor este înzestrată cu o profunzime unică, iar partenerii lor se bucură de o afecțiune sinceră și constantă.

Citește și:

Balanța este zodia flirtului, de foarte multe ori având o îndeletnicire înnăscută în ceea ce privește arta seducției. De foarte multe ori, acești nativi cuceresc cu un simplu zâmbet, cu sclipirea din ochi sau cu un simplu gest. Nu-și dau seamă că orice mișcare a lor are o feminitate și eleganță aparte și că toate se împletesc într-o esență unică a lor care poate topi chiar și cele mai reci inimi. Întocmai ca aerul, Balanțele se strecoară printre zidurile oricărui bărbat.

Ca parteneri, și Taurul și Balanța aduc mult răsfăț, atenție și foarte mult romantism în relație și respectă cu strictețe regulile iubirii, dovedind că sunt premianți la acest subiect. Amândouă sunt foarte influențate în dragoste de partea financiară și vor căuta întotdeauna să-și îmbunătățească stilul de viață.

Citește și:

Atunci când Taurul și Balanța se întâlnesc în iubire, se creează o alchimie specială. Energia senzuală și stabilă a Taurului se împletește cu rafinamentul și frumusețea Balanței, formând o combinație divină, reflecția pură a zeiței Afrodita. Acești doi îndrăgostiți se bucură de plăceri și lux, dar și de momente de intimitate și pasiune. Ei înțeleg că iubirea este o artă, care necesită dedicare și grijă, și se străduiesc să creeze o relație echilibrată și armonioasă.

Darul iubirii divine, oferit de Venus, se răsfrânge în fiecare aspect al relației lor. Senzualitatea și pasiunea lor fizică sunt însoțite de o conexiune emoțională puternică și de o înțelegere profundă. Ei apreciază fiecare mic detaliu al partenerului lor și se străduiesc să creeze o atmosferă de iubire și tandrețe în jurul lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc