Setari Cookie-uri

Începe sezonul Eclipselor de Primăvară! Relațiile noastre își accelerează transformarea începută vara trecută

Eclipsele vin adesea în perechi, una lunară și cealaltă solară, într-un echilibru al forțelor masculine și feminine ale Universului. Sezonul eclipselor 2024 începe în forță, aproape de cele mai importante momente ale anului: echinocțiul și intrarea soarelui în Berbec, care marchează începutul unui nou an astrologic, și Luna Plină în Balanță, prima lună plină a primăverii, care va pune în rol principal armonia, pacea și liniștea și ne va face să ne uităm cu ochii larg deschiși la toate relațiile noastre.

Eclipsa de Lună va avea loc pe 25 martie 2024, împreună cu Luna Plină, iar cea de Soare pe 5 aprilie 2024, împreună cu Luna Nouă.

Al doilea capitol al sezonului eclipselor se va desfășura în toamnă: o eclipsă de lună în Pești pe 17 septembrie 2024 și una solară în Balanță pe 2 octombrie 2024.

Sezonul eclipselor nu se referă doar la aceste date și la cele două săptămâni dintre cea lunară și cea solară, când energia este potentă, ci la toată perioada în care energia este activă și ne poate influența în mod radical viața, o perioadă care este în realitate mai lungă decât am crede.

Află mesajul divin al zilei în Oracolul Îngerilor!

Schimbările se resimt pe toată durata sezonului, energia crescând treptat cu 4 săptămâni înainte și 4 săptămâni după fiecare dintre evenimentele astrale, și culminând în preajma datei eclipsei.

Citește și:

Concret, sezonul eclipselor pe axa Berbec-Balanță a început în iulie 2023, când nodurile Lunare au intrat în Berbec și Balanță. Prima eclipsă în Balanță a avut loc în octombrie 2023, iar acum doar va continua să lege toate lucrurile împreună și să accelereze schimbările care trebuie să aibă loc cu orice preț.

CITEȘTE MAI MULT DESPRE NODURILE LUNARE ÎN AXA BERBEC-BALANȚĂ AICI.

Foarte mulți dintre noi vor descoperi noi sensuri și vor putea observa imaginea de ansamblu a tuturor evenimentelor care au avut loc de atunci și până acum. Pe scurt, descoperim noi sensuri care ne-au fost ascunse.

Toată această perioadă este semnificativă din punct de vedere al schimbărilor, dezvoltării și nu, în ultimul rând, al transformării. Energia poate fi destul de intensă și încărcată, aceste evenimente pot aduce în viața noastră schimbări bruște și întâmplări neprevăzute care pot avea un impact personal extraordinar și profund, declanșând un lanț de evenimente care nu poate fi oprit. De aceea e bine, să pășim cu atenție la început de primăvară.

Citește și:

Eclipsele reprezintă o perioadă de curățare cosmică pe o anumite teme dată de axa pe care se întâmplă, iar manifestările sau punerea intențiilor în Univers nu este încurajată acum, ci mai degrabă o atitudine pasivă, de a lăsa totul în voia sorții.

Temele acestui sezon se bazează foarte mult pe noi înșine, pe relațiile noastre și pe raportul dintre aceste două forțe. Ne concentrăm pe ceea avem nevoie cu adevărat în relațiile noastre de orice fel (romantice, platonice și cu noi înșine), dar și pe tipul de oameni cu care ne înconjurăm pentru a atinge un grad mai mare de armonie în viața noastră.

Balanța delicată dinte conexiune și independență este activată. Acest lucru înseamnă că va trebui să punem sub lupă și să evaluăm relațiile care tind spre comportamente de dependență și să explorăm în mod conștient modalități de a promova conexiuni mai sănătoase. Dacă ne găsim înclinați spre conexiuni anxioase sau cu atașamente ezitante sau chiar și spre o independență extremă, va trebui să învățăm cum să lăsăm oamenii să intre și să avem suficientă încredere în noi înșine pentru a cere ajutor și sprijin. Acest proces anevoios poate implica renunțarea la unele persoane din viața noastră pentru a face loc unor conexiuni noi și mai aliniate cu esența noastră autentică. Pentru alții, poate însemna să crească în cadrul parteneriatelor existente pentru a ne asigura că acestea rămân sănătoase.

Citește și:

Eclipsa de Lună Plină în zodia Balanței din data de 25 martie este o eclipsă penumbrială, unde astrul se află în penumbra Terrei, lucru care nu cauzează schimbări importante la nivel vizual, luna căpătând doar o culoare mai gălbuie decât în mod normal. Totuși, energia este potentă și electrică datorită contextului astrologic în care are loc: La 5 zile după echinocțiu și la 5 zile înainte de intrarea lui Mercur în Retrograd în Berbec, opunându-se direct Soarelui proaspăt intrat în Berbec și asteroidului Chiron, staționat tot în semnul cardinal de foc de câteva luni bune.

Iată ce poate declanșa:

  • schimbări majore
  • noi începuturi, dar și sfârșituri în ceea ce privește relațiile.
  • un ciclu se termină, lecțiile fiind învățate.
  • părăsim o situație, o carieră, locul în care am locuit până acum, etc.
  • teme de reflecție profundă pe tema eu vs. ceilalți.

Orice s-a întâmplat în octombrie 2023, în preajma ultimei eclipse în Balanța, se va întoarce (pentru a putea lucra mai mult pe temele și situațiile de atunci) sau se va încheia. Aceste teme vor fi recurente tot anul, apariția lor fiind declanșată de următoarea eclipsă în Berbec de pe 8 aprilie 2024 și cea din Balanța de pe 2 octombrie 2024.

Citește și:

Semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi puternic afectate.

Cum va fi afectată fiecare zodie până la final de aprilie?

(Recomandarea noastră este să citești acest horoscop în funcție de zodia ascendentului pentru mai multă acuratețe).

Horoscop Berbec:

Sfârșești sau începi o relație, după caz: despărțiri, divorțuri sau o căsătorie. Dacă ești singur, poți întâmpina pe cineva nou în viața ta romantică. De asemenea, lucrezi cu anumite obiceiuri, modele sau tendințe pe care le ai când vine vorba de relații. Ieși din mediile toxice.

Horoscop Taur:

Te axezi pe obiective sau pe un vis. Lași în trecut ceva care te apăsa destul de tare pe suflet și te simți eliberată. Te gândești mai mult la relațiile pe care le ai cu colegii de la birou sau cu locul tău de muncă. Te concentrezi pe obiceiuri mai sănătoase și îți modifici rutina zilnică.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Te simți inspirată și ai un aer mult mai romantic. Poți duce la final un proiect început toamna trecută sau poți începe în sfârșit un proiect la care te tot gândeai de atunci. Faci ceva care îți bucură copilul interior și îți alină sufletul. Unii Gemeni pot afla că vor deveni părinți.

Horoscop Rac

Poți să călătorești, să-ți schimbi locul de muncă sau să-ți găsești un nou apartament. Dacă nu, ai planuri de redecorare. De asemenea, unii raci vor impune câteva limite sănătoase între ei și unii membri ai familiei. Veți cere spațiul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta așa cum trebuie.

Horoscop Leu

Îți regândești rolul pe care îl ai în comunitatea ta sau cu vecinii tăi. Pot apărea dispute cu vecinii sau, din contră, dacă existau deja, acestea să se rezolve. Poți să faci primii pași spre începerea unei afaceri, să te muți cu partenerul de cuplu. Unii Lei își vor schimba modul în care comunică sau fac anumite lucruri pentru mai multă eficiență.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Te preocupă banii, finanțele și stima de sine. Poți semna un nou contract sau să ai parte de noi oportunități care să-ți aducă un venit suplimentar. Îți regândești bugetul și poți să începi un parteneriat în afaceri cu o persoană influentă. De asemenea, poți plăti ratele rămase la un credit sau să închizi un cont bancar.

Horoscop Balanță

Simți schimbarea ca o adiere de primăvară. În sfârșit, reușești să te detașezi de o persoană sau de o situație din trecut care te-a măcinat foarte mult. Devii mai împăcată cu tine, cu tot ceea ce ai făcut până acum și cu rezultatele actuale. Accepți că nu poți schimba trecutul și te concentrezi pe prezent și pe viitorul apropiat.

Horoscop Scorpion

Începi un proiect sau ai o idee mai neobișnuită. Poți să nu te simți atât de sigură pe tine și să nu ai încredere dacă faci alegerile corecte, așa că începi să cauți sfaturi de la persoanele apropiate. Vei căuta să te înțelegi mai bine pe tine însăți și să cauți noi conexiuni cu spiritualitatea.

Horoscop Săgetător

Te poți muta într-un loc nou sau să începi să frecventezi alte locuri care vor deveni rapid favoritele tale. Poți să-ți găsești un nou cerc social sau să lași în urmă oamenii care nu contribuie în mod pozitiv în viața ta. Te vei preocupa de imaginea ta și de impresiile pe care le lași celorlalți.

Horoscop Capricorn

S-ar putea să îți iei adio de la jobul tău actual, planurile de demisie pe care le-ai tot avut devin realitate. Pui piciorul în prag. Te poți îndrepta spre o altă carieră sau chiar să-ți deschizi o afacere proprie. Poți primi ghidaj în această direcție și să găsești un mentor sau un partener de afaceri.

Horoscop Vărsător

Activitățile care îți dezvoltă mintea și setul de talente devin importante. Poți să plănuiești o călătorie într-un loc mai îndepărtat decât până acum. Poți să te gândești să începi un curs, să primești o acreditare, să te înscrii la (a doua) facultate. Poți să-ți schimbi domiciliul sau să descoperi noi cărări spirituale.

Horoscop Pești

Poți să faci o schimbare de look drastică, să-ți schimbi stilul vestimentar sau culoarea părului. De asemenea, poți scăpa de niște datorii sau probleme pe care le aveai la bancă. Te vei simți mai liberă din punct de vedere financiar. Poți să primești o moștenire sau bani în dar.

foto:pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc