Setari Cookie-uri

Cele două cărți de tarot care ne decid destinul încă de la naștere. Nimic din viață nu este întâmplător!

Strâns legate de numerologia personală, cărțile de Tarot atribuite la naștere sunt o unealtă foarte puternică pentru a avea o privire asupra destinului și menirii pe care o avem în viață.

De asemenea există și o excepție. Dacă suma datei de naștere este 19, persoana respectivă va avea 3 cărți de Tarot atribuite la naștere.

De exemplu, data de 12 martie 1993.

12+3+19+93 = 127; 12+7 = 19

Singurul trio al Cărților de Tarot este: Soarele Roata și Magicianul (19/10/1).

Acum calculează-ți cărțile de tarot atribuite la naștere folosind formula de mai sus, notează-ți cele două rezultate și consultă lista de mai jos pentru a afla cum îți influențează acestea destinul!

Iată care sunt cele 12 perechi posibile: 21/3, 20/2, 19/10/1, 18/9, 17/8, 16/7, 15/6, 14/5, 13/4, 12/3, 11/2, 10/1.

Interpretările perechilor de cărți de Tarot:

Perechea 21 și 3: Lumea și Împărăteasa

Persoanele născute sub această pereche sunt ghidați în viață de iubire și trebuie să-și folosească talentele pentru a se simți confortabil și împliniți. Lumea și Împărăteasa aduc o minte clară și abilitatea de a fi prezenți în momentul actual. Ambele vestesc o menire specială și o iluminare spirituală, de aceea aceste persoane nu trebuie să-și ignore intuiția.

Citește și:

Sunt o pereche contrastantă în cel mai frumos mod posibil: active și așezate, expresive și rezervate, personale și formale, simetrice și organice. Energia și deschiderea Lumii echilibrează imobilitatea și formalitatea Împărătesei. Neintegrată și imperfect concretizată, Lumea poate fi stângace și nepotrivită, nerușinată și autoritară, greoaie și distructivă, rigidă, tradițională și lipsită de imaginație. Împărăteasa poate fi extrem de indulgentă cu sine, inconștientă și nepăsătoare față de consecințe. Ea poate fi vanitoasă, autoritară și autocratică și se poate folosi de slăbiciune, capriciu și neputință pentru a manipula oamenii și evenimentele.

Pentru cei care reușesc să le integreze și să îmbrățișeze complet ambele energii, potențialul destinului lor este atins la maxim. Aceste persoane devin spontane și grațioase, frumoase și proporționate. Fac lucrurile pe care s-au născut să le facă, trăiesc așa cum au fost menite să trăiască și rezistă atât cât au fost menite să reziste. Destinele sunt realizate și împlinite. Citește continuarea pe pagina 3.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc