Setari Cookie-uri

Cele două cărți de tarot care ne decid destinul încă de la naștere. Nimic din viață nu este întâmplător!

Strâns legate de numerologia personală, cărțile de Tarot atribuite la naștere sunt o unealtă foarte puternică pentru a avea o privire asupra destinului și menirii pe care o avem în viață.

Perechea 20 și 2: Judecata și Marea Preoteasă

Persoanele născute sub această pereche trebuie să-și urmeze intuiția cu încredere pentru a trece peste limitele impuse (de ei însăși sau de cei din jurul lor). Sunt o pereche a renașterii și a încrederii. Judecata examinează totul pentru a le găsi punctele slabe și caută în toate o esență fără cusur, în timp ce mare Marea Preoteasă caută secretul tuturor lucrurilor pentru a le înțelege pe deplin.

Persoanele născute cu această pereche se află pe un drum al cunoașterii supreme. Judecata nu are nimic de ascuns, e calculată și dorește ca totul să fie clar și absolut. Este de neclintit și neînfricată. Marea Preoteasă caută nucleul secret care ne unește pe toți, punctul comun divin în variația nesfârșită de particularități și detalii. Descoperă cu răbdare în toate diferențele ceea ce este adevărat, original și netulburat. Ea este calmă și liniștită, sigură în puterile sale, păzind secretele cunoașterii divine. Neintegrată corect, Judecata poate să facă aceste persoane destul de impulsive și grăbite, incerte, arogante, agresive, uneori răzbunătoare sau hipercritice. Marea Preoteasă poate contura un atotștiutor încrezut, capricios și taciturn, plin de secrete și greu de abordat, uneori nepăsător în fața consecințelor.

Citește și:

Trăind în echilibru și acceptând ambele fețe ale acestei perechi, oamenii pot visa să atingă perfecțiunea, prin mai multe acțiuni întreprinse și să caute în permanență adevărul, ajungând adesea să studieze ezotericul, ocultul sau să aleagă căi și moduri de viață neobișnuite.

Trioul 19, 10 și 1: Soarele, Roata Norocului și Magicianul

Acest trio de cărți definesc o grijă față de importanța pe care o au timpul și schimbarea. Acești oameni doresc să vadă lucrurile așa cum sunt, așa cum trebuie să devină sau așa cum au fost intenționate să devină! Sunt un amestec perfect al energiilor feminine și masculine. Soarele adaugă consistență și periodicitatea în rotația fără sfârșit a Roții Norocului, dar și direcție și putere alături de concentrarea perfectă a Magicianului. Citește continuarea pe pagina 4.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc