Setari Cookie-uri

Horoscop Chinezesc 2024: Anul Dragonului de Lemn este unul dintre cei mai norocoși ani din ultimul deceniu

Anul Nou Chinezesc va începe sâmbătă, 10 februarie 2024 și va fi cunoscut ca Anul Dragonului de Lemn! Dragonul simbolizează putere, caracter nobil, noroc, onoare și succes. Este o creatură supranaturală care nu are egal în ceea ce privește talentul și excelența, așa că ne putem aștepta la an pe măsură, încărcat cu evenimente definitorii și noroc pentru fiecare din noi. Energiile negative vor fi reduse, iar obstacolele întâmpinate nu vor fi prea grele.

Culoarea norocoasă a anului va fi verdele închis, care amintește de frumusețea smaraldelor și de bogăția pădurilor.

Horoscop Chinezesc Șobolan 2024

(născuți în 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984 , 1996, 2008, 2020)

În 2024, persoanele născute sub acest semn zodiacal se pot aștepta la un an în care oportunitățile și provocările se împletesc. Oportunitățile în carieră se pot îmbunătăți, venind cu noi drumuri spre progres și succes. Totuși, trebuie să fie atenți și să evite riscurile care nu sunt necesare. Relațiile s-ar putea să treacă prin suișuri și coborâșuri, având nevoie de mai multă răbdare și înțelegere.

Sănătatea va deveni o prioritate și un menținerea unui stil de viață echilibrat este recomandată. Probleme de inimă sau rinichi s-ar putea să apară. Prin concentrarea asupra stabilității, adaptabilității și a deicizilor calculate, Șobolanii pot naviga prin acest an cu încredere și să facă un progres semnificativ în drumul spre obiectivele lor pe termen lung.

Citește și:

Culorile norocoase vor fi: verde, albastru și negru, iar numerele 2 și 3 vor avea un rol semnificativ. Lunile Februarie, Mai și Decembrie vor fi favorabile, în timp ce Aprilie, August și Septembrie vor aduce provocări.

Horoscop Chinezesc Bivol 2024

(născuți în 1925, 1937, 1949, 1961,1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

În 2024, și nativii zodiei Bivol pot să se aștepte la un an al dezvoltării pozitive și al unui progres uniform. Domeniul carierei este favorizat și vine cu oportunități în care se pot face foarte ușor remarcați și apreciați pentru talentele lor. Este anul în care vor primi promovarea mult visată, deși unii colegi de birou vor încerca să le pună bețe în roate.

Este important să-și păstreze concentrarea întreg anul, să fie curajoși și hotărâți, iar munca asiduă le va aduce rezultate bogate. Relațiile se bucură și ele de o atmosferă caldă, armonie și empatie. Provocarea cea mai mare va veni din găsirea echilibrului între viața personală și cea profesională, care vor duce bătălii pentru dominanță. Sănătatea va trebui să devină o prioritate, iar modalitățile de gestionare a stresului se vor dovedi a fi foarte utile.

Citește și:

Culorile norocoase vor fi: nuanțele metalice, alb, verde și mov, iar numerele norocoase ale Bivolului vor fi 7 și 9. Ianuarie, Februarie și August vor fi luni mai dificile, în timp ce Martie, Iunie și Octombrie vor avea mai multe surprize pregătite.

Horoscop Chinezesc Tigru 2024

(născuți în 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Cei născuți în zodia Tigrului se pot aștepta la un an dinamic și plin de evenimente. Oportunitățile de carieră s-ar putea să apară în moduri neașteptate și este important să profite de ele fără ezitare și cu foarte multă încredere. Aceste oportunități s-ar putea să includă călătorii în străinătate în interes profesional.

Totuși, vor avea nevoie de puțină atenție atunci când vine vorba de luarea deciziilor și asumarea riscurilor majore. Impulsivitatea nu va avea rezultate pozitive. Relațiile, în schimb, vor avea parte de câteva provocări, iar o lecție importantă va fi implementarea comunicării deschise și a înțelegerii. Este recomandat ca Tigrii să nu ajungă la concluzii pripite dacă nu au toate datele problemei. Echilibrul și gestionarea stresului sunt vitale în acest an aglomerat pentru a asigura bunăstarea și succesul.

Citește și:

Culorile care vor ridica nivelul prosperității al Tigrilor vor fi galben, alb și verde, în special dacă le vor încorpora în spațiile în care petrec cel mai mult timp. Numerele norocoase vor fi 3 și 7, iar lunile Februarie, Iunie și Noiembrie sunt considerate cele mai îmbelșugate în 2024. Aprilie, Iulie și Septembrie vor trebui parcurse cu mare atenție.

Horoscop Chinezesc Iepure 2024

(născuți în 1927, 1939, 1951,1963,1975,1999, 2011, 2023)

Potrivit zodiacului chinezesc, Iepurii au parte de un an foarte echilibrat. În carieră, previziunile sunt destul de promițătoare, cu câteva oportunități de promovare sau schimbare a locului de muncă. Este esențial ca Iepurii să nu cadă în extreme și să păstreze un ritm de muncă echilibrat pentru a evita tensiunile sau afecțiunile de sănătate cauzate de stres.

Citește și:

Invidia altora s-ar putea să-i afecteze destul de mult, iar în dragoste lucrurile se vor complica. Totuși, în ciuda acestor mici obstacole, relațiile vor fi foarte abundente și vor putea forma conexiuni profunde cu oameni noi. Practicile de auto-îngrijire, timpul de relaxare și activitățile în care-și dezvoltă pasiunile vor fi foarte importante pentru cei din zodia Iepurelui în anul care vine.

Culorile recomandate pentru Iepuri în acest an sunt roșu, roz, mov și albastru, iar numerele norocoase vor fi 3,4 și 9. Martie, Iunie și Decembrie vor fi cele mai bune pentru acest semn zodiacal mai ales în ceea ce privește capitolul romantic, dar Ianuarie, August și Septembrie vor fi luni mai grele.

Horoscop Chinezesc Dragon 2024

(născuți în 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Citește și:

Dragonii se vor bucura de un an plin, în care se vor afla sub lumina reflectoarelor constant. Este anul în care vor putea să-și folosească toate talente și în care vor avea parte de cele mai multe transformări. Este un an bun în care aceștia pot să-și asume mai multe riscuri, să facă mișcări îndrăznețe și să găsească un succes neașteptat. Obiectivele ambițioase se vor împlini. Dragonii se vor simți în elementul lor.

Cei tineri se vor gândi la întemeierea unei familii, în timp ce cei care deja se află într-o relație de lungă durată vor avea parte de multe vibrații pozitive în dragoste și familie. Energia Dragonului este o energie a fertilității și va activată în acest an, așa că sarcinile neașteptate vor putea fi o ocurență pentru acest nativ. Este important să păstreze o atitudine cât se poate de pozitivă și să acorde timp construirii și îmbunătățirii relațiilor.

Citește și:

Numerele norocoase vor fi 1,8, 14 și 21, iar culoarea norocoasă va fi verdele smarald. Luna Martie se va dovedi de departe a fi cea mai prosperă.

Horoscop Chinezesc Șarpe 2024

(născuți în 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Pentru nativii zodiei Șarpelui, cunoscuți pentru inteligență, intuiție și eleganță, anul Dragonului de Lemn le va aduce multă dezvoltare și transformare pozitivă. Așa că aceste persoane vor trebui să fie foarte deschise la schimbare și să adapteze repede când noile oportunități le vor bate la ușă. Schimbările în carieră sunt încurajate, așa că Șerpii se vor concentra pe propriile abilități și vor căuta provocări și proiecte care se aliniază cu obiectivele și valorile lor.

Este foarte important să-și gestioneze noile venituri cu atinsei și să nu facă cheltuieli iresponsabile. În dragoste, această zodie va avea foarte mulți admiratori în Anul Dragonului, dar găsirea sufletului pereche va putea fi o provocare. Nu se vor mulțumi cu jumătăți de măsură. Sănătatea acestora nu va avea parte de schimbări majore, totuși stresul va trebui să fie gestionat cu atenție.

Culorile norocoase ale Șarpelui vor fi: mov, negru și albastru, iar numerele norocoase vor fi 2, 8 și 9. Evenimente semnificative vor avea loc pe data de 1, 10 sau 19 a fiecărei luni. Februarie, Mai, Septembrie și Noiembrie vor fi lunile cele mai importante pentru dezvoltarea acestei zodii.

Horoscop Chinezesc Cal 2024

(născuți în 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Anul Dragonului le va aduce celor născuți în zodia Calului foarte multe schimbări importante în viață. Caii, energetici, independenți și aventuroși, sunt caracterizați de faptul că se vor bucura de libertate și vor căuta întotdeauna noi experiențe. Încărcătura energetică a acestui an le va aduce foarte multe ocazii în care se vor simți în largul lor, deși vor exista și momente nepredictibile în care aceste persoane se vor simți copleșite de schimbările din viața lor. De aceea, orice fel de decizie impulsivă nu este recomandată.

Uneori vor apărea tensiuni între cei dragi din cauza diferenței de perspectivă, iar Caii vor învăța în acest an cât de utilă le este comunicarea deschisă și onestitatea în relațiile cu ceilalți. Cu toate acestea, anul 2024 rămâne și pentru Cai un an foarte prosper în domeniul finanțelor și al noilor experiențe.

Pentru această zodie, numerele norocoase vor fi 2, 5 și 8. Includerea acestor numere în deciziile importante (ca, de exemplu, stabilirea datei nunții) le va aduce noroc și succes. Lunile cele mai îmbelșugate vor fi Martie, Iunie, Decembrie. Culorile norocoase vor include nuanțele care amintesc de mare și natură: verde, crem, albastru și bej.

Horoscop Chinezesc Capră 2024

(născuți în 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

În zodiacul chinezesc, cei născuți în zodia caprei sunt cunoscuți pentru caracterul blând, talentele artistice și inima mare. Anul Dragonului le va aduce mai multă energie și vitalitate, inspirație pentru proiectele creative și mai mult timp pentru hobbyurile lor. Va fi un an în care nativii acestei zodii se vor concentra pe auto-descoperire și redefinire, ceea ce va duce la câteva schimbări majore în viața lor.

Această dorință de transformare îi va face pe mulți să se simtă de parcă mediile în care activează și situația de la locul de muncă le-au rămas mult prea mici pentru obiectivele lor ambițioase. În dragoste, vor căuta noi modalități prin care să-și exprime afecțiunea față de partener, iar dacă sunt singure vor putea să-și găsească marea iubire în acest an. La capitolul sănătate nu vor întâmpina probleme majore, dar vor trebui să acorde mai multă atenție unei diete sănătoase și unui program de sport regulat. Vor trebui să reducă consumul de zahăr.

Roșu, portocaliu și roz vor fi culorile semnificative ale zodiei în acest an. Numerele norocoase vor fi 4, 8 și 12, iar cea mai prosperă perioadă va fi cea cuprinsă între lunile Martie și Iulie. Câteva obstacole pot apărea în luna Ianuarie.

Horoscop Chinezesc Maimuță 2024

(născuți în 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuțele vor avea parte de un an cu rezultate mixte. Anul Dragonului le va aduce atât oportunități prospere, cât și destul de multe provocări, iar acești nativi vor trebui să navigheze cu atenție toate aceste situații și să nu se lase orbiți de aparențe. Vor trebui să se concentreze pe economii și să facă investiții atent doar în proiectele care au potențial pe termen lung.

De asemenea, vor trebui să învețe să fie mai deschiși și onești cu sentimentele și opiniile lor. Va fi un an destul de încărcat în ceea ce privește evenimentele sociale: multe petreceri, nunți și botezuri. Bărbații născuți în această zodie vor avea ocazia să întâlnească femeia lor ideală. Analizele de sănătate și controlul medical vor trebui să devină o prioritate, în special cele la oftalmolog și dentist. De asemenea, este posibil să apară probleme ale sistemului respirator.

Culorile lor norocoase vor fi: auriul, argintiul și albul, iar numerele cu un rol semnificativ vor fi 6 și 13. Lunile îmbelșugate se vor dovedi a fi Mai, August și Octombrie, iar luna Iulie va fi o lună mai grea. În plus, zilele de Joi le vor aduce în general surprize plăcute.

Horoscop Chinezesc Cocoș 2024

(născuți în 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Anul 2024 va începe pentru Cocoși cu mai atenție asupra nevoilor personale și setarea unor limite în ceea ce privește persoanele din jurul lor. Vor începe să-și curețe mediile de influențele toxice. Schimbările majore în dragoste se vor întâmpla la finalul verii, de aceea Cocoșii vor avea nevoie de onestitate și înțelegere. Femeile singure nu vor avea atât de multe oportunități în ceea ce privește întâlnirea unor noi potențiali parteneri.

Răbdarea va fi soluția acestei zodii, deoarece energia Dragonului va lovi sporadic și neașteptat. În carieră vor avea parte de un parcurs ascendent destul de stabil, unde superiorii îi vor lăuda pentru trudă și profesionalism. Totuși, oportunitatea de promovare în cadrul companiei actuale va trebui analizată cu atenție înainte de acceptare. Cocoșii vor trebui să o renegocieze cu fermitate. În ceea ce privește sănătatea, Cocoșii trebuie să evite obiectele ascuțite deoarece vor fi predispuși la accidentarea cu acestea. De asemenea, vor simți nevoia unor pauze de recuperare mai frecvente.

Culorile norocoase vor fi verde, albastru și negru, zilele de 4 și 26 vor fi zile benefice. Numerele norocoase vor fi 4, 7 și 9, iar cele mai importante luni pentru Cocoș vor fi Februarie, Iunie și Octombrie.

Horoscop Chinezesc Câine 2024

(născuți în 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Anul Dragonului reprezintă pentru cei născuți în zodia Câinelui un an plin de promisiuni și fericire. Vor avea parte de energie pozitivă, noroc și belșug în mai multe domenii ale vieții. Aceștia vor trebui să-și păstreze aerul optimist și curiozitatea. În dragoste, Câinii sunt sfătuiți să-și urmeze instinctul și să fie deschi la noi experiențe. Vor fi nevoiți adesea să comunice clar și să-și acceseze rezervele de răbdare. Vor trebui să acorde unei noi relații timp să crească și să evolueze de la sine și să nu-și grăbească partenerul.

În domeniul financiar, vor fi câteva oportunități de sporire a veniturilor. Totuși, nativii acestei zodii vor trebui să învețe să economisească și să-și planifice bugetul cu o atenție sporită. Este un an bun să schimbe locul de muncă, dacă oportunitatea se ivește. Sănătatea nu le va fi foarte afectată, totuși s-ar putea să dezvolte o alergie sau intoleranță la un aliment, ceea ce va duce la o schimbare a dietei.

Culorile norocoase vor fi mov, portocaliu și verde, iar cele mai importante luni vor fi Februarie, Iunie, Septembrie și Decembrie. Numerele 5, 14 si 23 vor fi de asemenea semne ale norocului.

Horoscop Chinezesc Porc 2024

(născuți în 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Dacă cei născuți în zodia Porcului vor păstra o atitudine potrivită și vor știi să profite cu încredere de ocaziile care li se prezintă, Anul Dragonului le va oferi belșug și schimbări pozitive în dragoste și carieră. În dragoste, nivelul de romantism va crește, iar cei singuri vor avea un calendar aglomerat în ceea ce privește întâlnirile. Pentru cei aflați deja in relații, conexiunea dintre parteneri va deveni mult mai profundă.

Uneori onestitatea și personalitatea foarte directă îi va pune în situații dificile, de aceea e recomandat să abordeze fiecare discuție cu diplomație. Va fi un an care le va aduce pace interioară și prosperitate. În carieră, mai multe proiecte vor avea nevoie de atenție și este posibil ca nativul Porc să lucreze destul de mult peste program mai ales în lunile de primăvară. În ceea ce privește sănătatea, Anul Dragonului s-ar putea să le reactiveze problemele vechi cu rinichii sau ficatul.

Culorile norocoase vor fi nuanțele de albastru, verde și negru. Cele mai bune luni se vor dovedi a fi Martie, Iulie și Noiembrie, iar numerele 2, 6 și 17 vor fi extrem de importante pentru prosperitatea acestora. Zilele de 21 si 29 ale fiecărei luni vor avea o încărcătură energetică specială.

sursă foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc