Setari Cookie-uri

Astrologie: Bancul zodiei tale

Pretentioasa, increzatoare, incapatanata, pasionala, certareata, realista, sociabila, tandra, iubitoare, familista, aeriana, mandra, optimista - sunt caracteristici care corespund fiecarei zodii in parte. Dar sa lasam asta pentru alta data si acum sa ne amuzam copios cu bancurile fiecarei zodii.

Pana acum am tot vazut care sunt caracteristicile fiecarei zodii, cum se cearta fiecare zodie, ce ii place si ce nu, ce pasiuni are si multe alte lucruri care ne ajuta sa ne dam seama de caracterul unei persoane doar daca stim in ce zodie s-a nascut.

Pentru ca acum suntem in spiritul sarbatorilor cand e multa veselie si cate un zambet pe fata fiecaruia dintre noi, sa ne amuzam un pic cu bancuri pentru fiecare zodie.

foto doua femei care rad sursa shutterstock

Berbec

Incapatanati si foarte agitati din fire, berbecilor li se potriveste urmatorul banc:

Un Berbec mergea pe autostrada cu 150 km/h. La un moment dat, observa ca este urmarit de o masina de politie cu girofarul aprins. Accelereaza, crezand ca masina de politie este mai putin dotata si ca va reusi sa scape. Dupa 10 minute de urmarire, Berbecul trage pe dreapta.
Politistul:Domnule , daca vii cu o scuza buna, te las sa pleci si nu iti dau nici amenda.

Citește și:

Berbecul se gandeste, se gandeste… si, fiind inventiv din fire, zice:

- Nevasta-mea m-a parasit acum 3 zile pentru un politist. Cand am vazut masina, am crezut ca tu esti "celalalt" si vrei sa mi-o aduci inapoi.

Taur


Taurii sunt foarte ordonati si rabdatori. De asemenea ei apreciaza arta si in acelati timp sunt foarte realisti.

La un an dupa ce s-a casatorit cu o taurita, el intra in dormitor tinand in mana doua pastile de nurofen si un pahar de apa.
- Ce faci cu pastilele alea, intreaba sotia.
- Sunt pentru durerea ta de cap.
- Dar nu ma doare capul!
- Ha-ha, te-am prins...

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc