Setari Cookie-uri

Top 5 zodii libertine

Libertatea este una dintre cele mai importante valori pentru aceste zodii. Afla despre ce este vorba si vezi daca te regasesti printre ele.

Libertatea este o virtute, libertatea este un drept pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il aiba si care fiecaruia dintre noi ar trebui sa ii fie respectat. De cele mai multe ne sunt impuse reguli fie de cei din jur, fie de societate, fie de diverse institutii.

Unii dintre noi nu sunt facuti pentru a accepta sau pentru a respecta aceste norme, asa ca se identifica precum persoane libertine.

Gemeni

Gemenii sunt in general persoane foarte grabite si foarte ocupate. De aici porneste sensibilitatea lor in ceea ce priveste libertatea si mai ales constrangerea acesteia. Se spune ca atunci cand ii interzici cuiva sa faca ceva exact lucrul interzis il va face pentru ca este atat de tentant incat curiozitatea castiga intotdeauna.

Gemenii nu agreeaza ideea de a le fi ingradita libertatea si asta din pricina lipsei de timp, fiind persoane mereu ocupate, mereu cu cate ceva de facut, mereu pe fuga intr-o alergatura continua.

Citește și:

foto: tatuaj special, Shutterstock

Bineinteles ca ei nu vor fi asa toata viata, insa niciodata nu vor respecta regulile strice impuse de ceilalti. La un moment dat, cand ajung la o maturitate semnificativa, se asaza la casa lor fara niciun fel de problema.

Citeste si Top 5 zodii de femei alfa

Fecioara

Fecioarele sunt persoane sensibile asa cum probabil este de la sine inteles. Au numeroase temeri de care nu reusesc sa scape niciodata si acest lucru le face sa nu isi incredinteze sentimentele si secretele nimanui pana cand nu sunt convinse ca persoana respectiva este de incredere.

Datorita temerilor despre care va vorbeam mai devreme, fecioarele au tendinta de a nu se implica sentimental decat atunci cand cred cu tarie ca cealalta persoana merita acest sacrificiu din partea lor.

Libertatea lor se refera la o viata fara reguli, fara constrangeri si fara lucruri interzise din poartea celor din jur. Fecioarelor le place sa aiba libertate de miscare, de exprimare, de exteriorizare.

Citește și:

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

Scorpion

Scorpionii au un sex-appeal debordant si asta este principala lor problema. De cele mai multe ori nu stiu sa foloseasca asta asa cum trebuie si reusesc sa intre in situatii pe care nimeni nu si le doreste. In momentul in care nativul zodiei scorpion devine constient de puterea sex-appeal-ului pe care il are incepe sa ii displaca conceptia de limita.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc