Setari Cookie-uri

Top 5 zodii libertine

Libertatea este una dintre cele mai importante valori pentru aceste zodii. Afla despre ce este vorba si vezi daca te regasesti printre ele.

Incearca sa isi descopere aceasta latura din ce in ce mai mult si sa experimenteze din ce in ce mai des puterea sa incercand sa impinga limitele fara sa se gandeasca la consecinte.

Gandul ca ar putea aparea cineva in viata scorpionului si a-i impune anumite lucruri, a-i ingradi libertatea, il sperie pe nativ facandu-l astfel sa fuga de angajamente si responsabilitati.

Citeste si 5 Zodii de femei seducatoare

Varsator

Varsatorii sunt imprevizibili si dezinhibati ceea ce ii face sa le placa aventura, sa le placa sa experimenteze lucruri noi, sa cunoasca oameni noi, sa isi testeze limitele si sa nu tina cont de nimic altceva decat de propria satisfactie.

Pentru ca nativul varsator este tot timpul pus pe treaba, se misca, se plimba, cunoaste oameni, cunoaste locuri, experimenteaza lucruri noi si inovatoare, nu va putea niciodata sa se adapeze unei situatii in care ii sunt constranse drepturile.

Citește și:

Ii place sa se exprime liber, sa se exteriorizeze, sa nu se simta constrans in niciun fel, sa nu i se interzica nimic, sa nu i se impuna anumite reguli si restrictii pe care nu le va respecta niciodata pentru ca nu este facut pentru asa ceva.

Citeste si Top 5 zodii ghinioniste in dragoste

Pesti

Nativii din zodia pestilor sunt persoane misterioase ce par sa traiasca pe alta lume. Par creaturi speciale, ciudate, invaluite de un mister continuu ce pare sa nu dispara niciodata. Sunt firi sensibile si din teama de a nu fi ranite se ascund in umbra acestui aer misterios.

Nu le place sa li se puna piedici, sa le fie impuse anumite reguli stricte, sa simta ca sunt ingraditi si ca nu se pot exprima asa cum isi doresc. Se ascund de astfel de situatii si nu reusesc sa se acomodeze in aceasta privinta.

Pestii, prin natura zodiei lor prefera o viata lipsita de griji, o viata libera, unde sa poata sa se plimbe in voie, unde sa se poata exprima asa cum isi doresc si unde sa se poata desfasura dupa bunul plac.

Citește și:

Citeste pe Kudika:

Top 5 zodii materialiste

Horoscop: Top 5 zodii de barbati perversi

foto prima pagina: femeie fericita, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc