Setari Cookie-uri

Top 5 soti ideali din zodiac

Cele mai bune zodii cu care te poti casatori

Compatibilitatea in dragoste este unul dintre cele mai aprinse subiecte in astrologie si este calculata sau estimata in fel si chip, in functie de elementul natural al zodiei sau ascendent. Insa in zodiac exista cativa nativi care ar putea avea casnicii fericite cu toate celelalte semne astrale.

Barbatul Taur

Barbatul nascut in aceasta zodie stie sa echilibreze aspectele materiale ale vietii cu cele spirituale. Este foarte romantic, tandru si atent la nevoile jumatatii sale. In acelasi timp, este foarte realist si muncitor. Nu va accepta langa el o partenera care va incerca sa profite de generozitatea lui si cauta pe cineva alaturi de care sa isi construiasca impreuna viitorul. De aceea, el nu va face cadouri costisitoare ci mai degraba simbolice si foarte bine gandite.

foto shutterstock miri fericiti

Pana sa isi gaseasca iubirea adevarata, el va avea numeroase aventuri si poate fi infidel. Aceste obiceiuri dureaza, insa, doar pana in momentul in care isi va gasi sufletul pereche. Atunci cand iubeste, este foarte loial si asteapta acelasi lucru de la partenera lui.

Citește și:

Barbatul Gemeni

Jovial, comunicativ si cu un fin simt al umorului, barbatul in Gemeni va avea intotdeauna succes in dragoste. Nici el nu este scutit de esecuri dar chiar si asa, va sti sa se bucure de fiecare aspect frumos al relatiilor pasagere.

Este foarte creativ si dispune de toate armele necesare de cucerire iar atunci cand vrea sa seduca, nu precupeteste niciun efort. Atunci cand isi gaseste jumatatea, nu va avea nicio retinere in a face marele pas. Nu va astepta niciodata ca lucrurile sa ii fie puse pe tava si una dintre calitatile pe care le va aprecia cel mai mult la partenera lui de viata este independenta pe care nu va incerca sa i-o stirbeasca.

Asteapta, insa, la randul sau, ca spatiul lui intim sa ii fie respectat, si pentru ca este o persoana teritoriala, nu va accepta ca acesta sa ii fie incalcat sub nicio forma. Atat timp cat primeste dovezi de incredere, le va oferi la randul sau, fara sa astepte ca partenera sa le ceara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc