Setari Cookie-uri

Top 5 soti ideali din zodiac

Cele mai bune zodii cu care te poti casatori

Barbatul Balanta

Acest nativ se numara printre sotii ideali pentru ca este un partener de incredere. Nu asteapta niciun tratament special de la partenera de viata iar atunci cand il primeste, ofera cu siguranta inapoi pe masura.

In cea care ii va fi sotie nu cauta o menajera si o bucatareasa ci o femeie egala, alaturi de care sa poata imparti atat lucrurile frumoase, cat si pe cele grele. Nu exceleaza neaparat prin romantism si este o persoana foarte bine ancorata in realitate. In schimb, tandretea lui este sincera si dezarmanta iar acest lucru poate compensa. De asemenea, este un om organizat pe care te poti baza oricand.

Barbatul Sagetator

Barbatii nascuti in semnul Arcasului sunt combinatia perfecta intre sot si amant. In timpul zilei, sunt persoane perfect politicoase, gentlemeni adevarati care dau dovada de faptul ca nu a murit cavalerismul.

Citește și:

In timpul noptii, ei sunt iubitii ideali, plini de pasiune si imaginatie. Au obiceiul sa isi domine partenerele in pat dar fac acest lucru doar din porniri erotice si nu ca forma de manifestare a puterii.

In ceea ce priveste spatiul domestic, nu sunt chiar foarte ordonati dar compenseaza acest lucru prin faptul ca sunt foarte dibaci si se pricep la mesterit.

Barbatul Pesti

Nativii acestei zodii se regasesc pe aceasta lista in primul rand pentru ca sunt foarte fideli iar apoi sunt foarte romantici. Desigur ca au si alte calitati insa acestea sunt „armele” de seductie pe care le folosesc cel mai des.

In ciuda caracaterului tandru si visator, ei au un simt foarte bine dezvoltat al banilor si stiu nu doar sa ii castige ci si sa ii administreze foarte bine. La partenera de viata, ei cauta nu doar tenacitate si independenta ci si o doza de umor si chiar un pic de sarcasm. Desi la prima vedere par foarte docili, in pat nu sunt usor de dominat.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu casatorit

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc