Setari Cookie-uri

Horoscopul runic

Descopera ce spun runele antice despre destinul zodiei tale

Runele sunt forme vechi de predictie a soartei sau caracterului uman. De regula, atunci cand sunt invocate pentru divinatie, fiecare dintre acestea are un ritual propriu, menit sa canalizeze energiile din insemnarile runice.

In ceea ce priveste zodiacul, fiecare semn este descris prin doua rune iar acestea desemneaza trasaturile principale ale nativilor, precum si modalitatea prin care ei vor ajunge la implinirea destinului.

Berbec

Rune: Fehu – proprietate, Uruz – putere

Nativii in Berbec au caractere foarte puternice si se fac intotdeauna remarcati. In acelasi timp, ei sunt persoane posesive dar nu in sensul geloziei amoroase. Mai degraba, despre ei se poate spune ca tin foarte mult la spatiul personal si tot ce presupune acesta: carti dragi, locuinta, un loc personal pe canapea.

horoscop rune

foto shutterstock rune antice

Citește și:

Tocmai de aceea, ei sunt foarte selectivi in privinta celor pe care ii invita acasa. Desi au foarte multi prieteni, putini dintre acestia le trec pragul casei.

In ceea ce priveste puterea, aceasta pare ca emana uneori din nativii in Berbec. Pana intr-o situatie dificila, o astfel de persoana se poate topi in peisaj. Totusi, atunci cand se ivesc probleme, Berbecii sunt cei care preiau controlul si aduc totul pe calea cea buna.

Taur

Rune: Thurisaz – evadare, Ansuz – insemnatate

Cei nascuti in Taur isi cauta locul in lume si par tot timpul prinsi intre viata profesionala si spatiul privat. Chiar daca sunt oameni realisti si foarte constienti de necesitatile financiare ale lumii in care traiesc, isi pastreaza o doza adorabila de romantism.

Ei stiu ca nu poti sa cumperi fericirea dar acest lucru nu ii impiedica sa isi asigure tot confortul posibil necesar. Nu sunt egoisti si impart bucurosi cu cei din jur, cu conditia ca cei de pe urma sa merite astfel de gesturi. Ei insisi fiind adepti ai muncii, au un usor dispret, chiar daca nu vadit, pentru oamenii care prefera sa stea acasa.

Citește și:

Gemeni

Rune: Raidho – calatorie, Kenaz – perceptie

Nativii in Gemeni par mereu in miscare si cel mai probabil, sunt. Curiosi din fire, ei sunt gata mereu pentru o noua provocare sau o calatorie care sa le deschida mai mult ochii asupra lumii. Desigur ca sunt foarte creativi si vad in lucruri obisnuite un potential pe care alti nativi l-ar rata complet.

Nu au prea multa rabdare iar acest ii poate trage in jos. Din prea mult avant, se pot implica in proiecte mai mari decat pot duce si vor constata cu surpindere ca nu le pot finaliza. Din fericire, aici intervine ingeniozitatea lor pentru ca vor gasi in mod cert, solutii alternative.

Rac

Rune: Gebo – asociere, Wunjo – bucurie

Daca interpretam strict runele lor, Racii isi vor gasi fericirea doar alaturi de cineva. Ce-i drept, le este foarte greu sa traiasca singuri si au o nevoie permanenta de atentie. Aceasta se poate transpune, uneori, intr-un comportament narcisist sau posesiv.

Citește și:

Ei sunt facuti pentru viata de cuplu si se vor simti cu adevarat impliniti si in siguranta abia dupa ce isi vor intemeia o familie. De altfel, spatiul personal este extrem de important pentru ei si nu lasa foarte multi oameni in zona lor de confort.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc