Setari Cookie-uri

Horoscopul runic

Descopera ce spun runele antice despre destinul zodiei tale

Sagetator

Rune: Galdr – influenta, Sowelo –unitate

Nativii in Sagetator sunt, de regula, oameni singuratici. Le face placere compania oamenilor insa intr-o masura mai mica decat isi doresc cei din jurul lor. Au nevoie de liniste pentru a-si pune gandurile in ordine si mai ales, pentru a visa cu ochii deschisi.

Desi una dintre runele destinului se traduce prin “influenta”, atunci cand Sagetatorilor le intra ceva in cap, nu ai cum sa-i scoti dintr-ale lor. Putem interpreta aceasta runa mai degraba prin abilitatea lor de a se integra perfect intr-un cerc de necunoscuti, atunci cand isi doresc acest lucru.

Desi sunt oameni statornici, pe cuvantul carora te poti baza, pot sa mimeze parerile si comportamentele celor din jur ca sa fie acceptati.

Capricorn

Rune: Ehwaz – miscare, Mannaz – sine

Citește și:

Despre Capricorni nu poti zice neaparat ca se afla mereu in miscare. In cazul acestor nativi este vorba, mai degraba, de o continua evolutie. Competitivi si foarte orientati catre viata profesionala, cei nascuti in acest semn simt nevoia permanenta de a-si imbunatati performantele. Astfel, ei urca pe scara ierarhica cu aceeasi agilitate cu care patronul lor spiritual se catara pe crestele muntilor.

Sunt usor egoisti insa nu intr-atat incat sa le stirbeasca farmecul. In schimb, poti spune ca sunt solitari si introvertiti, in ciuda faptului ca multi dintre ei sunt, in aparenta, foarte sociabili. Pentru ei, socializarea este mai degraba un mijloc de a-si imbogati capitalul de persoane decat sa lege prietenii noi.

Varsator

Rune: Laguz – curgere, Inguz – abundenta

Varsatorii au darul de a se adapta foarte repede la orice situatie, intocmai cum apa ia forma vasului in care este turnata. Acest lucru nu inseamna ca sunt oameni inconsecventi si se misca dupa cum bate vantul. Din contra, personalitatile lor puternice se contureaza inca din copilarie.

Citește și:

Desi vor evolua si se vor maturiza, substratul lor,in special din punct de vedere emotional, va ramane acelasi. De aceea, primii ani din viata sunt mai importanti in cazul acestor nativi decat pentru celelalte semne zodiacale.

De regula, nativii in Varsator ajung fie stalpii familiei sau ai comunitatii, fie sufletul mediului profesional in care activeaza.

Pesti

Rune: Dagaz – dezvoltare, Othala – retragere

Asa cum arata cele doua Rune, nativii in Pesti au un potential imens. Sunt foarte inteligenti si creativi, sensibili romantici si fideli, cu imaginatie bogata. In acelasi timp, sunt foarte nesiguri pe ei iar acest lucru ii face unoeri sa se traga intr-un con de umbra, in general in mutenie sau in confortul spatiului domestic.

Misiunea lor este sa iasa din coconul in care traiesc si sa isi exploateze talentele nu doar pentru binele lor ci si pentru al acelora din jur.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu rune

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc