Setari Cookie-uri

Horoscopul pierdut al Chinei

Cele 7 semne zodiacale in functie de ziua saptamanii

Unul dintre cele mai vechi manuscrise ale Chinei se numeste I Ching, Zhouyi sau Yijing. Acesta este datat aproximativ in al treilea mileniu i.e.n. Cartea schimbarilor, asa cum mai este numit, este unul dintre cele mai vechi sisteme de divinatie din lume.

Una dintre modalitatile de prezicere a viitorului si descifrarea a caracterului unui om este un horoscop bazat pe ziua din saptamana in care te nasti. In locul zodiilor obisnuite, gasim legaturi de rudenie precum si animale protectoare.

Horoscopul pierdut al Chinei

Tatal

Zi de nastere: Luni

Animal: calul

Cel nascut in zi de luni este menit sa ajunga un mare conducator si in natura este simbolizat de cer. Drept si obiectiv, dar mandru si orgolios, omul nascut in aceasta zi este un judecator neinduplecat. Are un simt ascutit al justitiei iar nedreptatea il infurie profund.

Are tot timpul capul pe umeri si tocmai de aceea, persoanele din jurul sau apeleaza intotdeauna la Tata pentru o parere sincera, fara menajamente. In acelasi timp, este un om creativ, cu o imaginatie vie si bogata.

Citește și:

A treia fiica

Zi de nastere: marti

Animal: oaia


A treia fiica este simbolizata in natura de catre lac. Persoana nascuta in zile de marti este inzestrata cu un caracter senin si poate fi foarte devotata. Insa asa cum se spune despre apele linistite ca sunt adanci, poti spune despre oamenii nascuti martea ca sunt foarte secretosi.

Nu sunt meschini sau ranchiunosi insa, asemenea Tatalui, nu suporta nedreptatea. In locul unei judecati obiective, a treia fiica risposteaza prin razbunare crunta si neinduratoare.

Poate trece peste neajunsurile sau greselile facute la adresa sa insa cu siguranta nu va tolera ca un om drag sa fie ranit.

A doua fiica

Zi de nastere: miercuri

Animal: fazan

A doua fiica este simbolizata de foc si este cel mai adaptabil semn din horoscopul pierdut. Nicio situatie nu o poate lua prin surpindere si pare mereu pregatita sa castige o batalie.

Citește și:

Poate fi un conducator bun in randul oamenilor apropiati si chiar stalpul familie. In alte sfere poate fi o persoana despotica si nu accepta foarte usor sa fie contrazisa.

In acelasi timp, a doua fiica este o persoana foarte independenta si va face orice, inclusiv sacrificii enorme, pentru a pastra acest lucru.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc