Setari Cookie-uri

Horoscopul pierdut al Chinei

Cele 7 semne zodiacale in functie de ziua saptamanii

Primul fiu

Zi de nastere: joi

Animal: dragon

Corespondentul natural al primului fiu este tunetul. Impunator si cu un caracter puternic, primul fiu va fi un copil si un adolescent dificil. Pe masura ce creste si se maturizeaza, se va transforma intr-o persoana independenta insa, in situatii stresante, va da dovada de un temperament volatil.

De aceea, va face eforturi mari ca sa isi stapaneasca emotiile. Daca acestea din urma vor triumfa asupra ratiunii, primul fiu va fi un om care se va dedica exclusiv placerilor carnii si nu isi va exploata nicicand potentialul.

Din fericire, emotiile sale sunt dominate de dragon si este destul de putin probabil sa-si transforme complet caracterul intr-unul concupiscent.

Prima fiica

Zi de nastere: vineri

Animal: porumbel

Vinerea se nasc oamenii blajini, simbolizati de vant. Prima fiica, asa cum apare denumirea zodiei in horoscop, isi va croi drumul in viata cu gentilete sufleteasca, empatie si dragoste de oameni.

Citește și:

Chiar daca nu ii place sa fie in centrul atentiei, va avea intotdeauna multi oameni in jurul sau pentru ca ii va atrage prin sinceritate si farmec personal. De foarte putine ori va fi singura in viata pentru ca prima fiica isi va gasi destul de repede sufletul pereche.

Mai mult de atat, pentru ca are o personalitate atat de frumoasa, pana cand isi va intalni jumatatea, va avea numerosi pretendenti la inima sa.

Al doilea fiu

Zi de nastere: sambata

Animal: porc


Persoanele nascute in zile de sambata stau sub semnul celui de-al doilea fiu si sunt simbolizati de apa. Au personalitati puternice si in ciuda temperamentului vulcanic, atunci cand isi propun ceva, pot da dovada de foarte, foarte multa tenacitate.

Traseul lor pana la scopul final se aseamana cu puterea apei care daltuieste gauri in stanci de-a lungul a mii si mii de ani. Prin urmare, oricat de mult ar dura, al doilea fiu isi va atinge intotdeauna tinta.

Citește și:

Nimeni nu il intrece atunci cand vine vorba de facut planuri si este un strateg excelent. Acest lucru va fi foarte util celui de-al doilea fiu in special in plan profesional unde va urca pe scara ierarhica mai lent decat il recomanda inteligenta sa dar cu siguranta va fi pe termen lung.

Mama

Zi de nastere: duminica

Animal: caine


Mama, adica persoana nascuta duminica, este reprezentata de pamant. De regula, este o persoana foarte receptiva la emotiile celorlalti si empatizeaza usor. Mai mult de atat, are o intuitie incredibil de buna si este foarte greu de mintit. Chiar daca este dispusa la compromisuri si le va face de dragul celor pe care ii iubeste, Mama nu va lasa pe nimeni sa profite de bunatatea ei.

In ciuda calmului pe care il afiseaza si chiar a sufletului cald, daca se simte amenintata, nu va pregeta sa loveasca. Si o va face crunt, neindurator si cu efecte pe termen lung. Din fericire, tocmai pentru ca are un caracter frumos, Mama nu este nevoita de prea multe ori sa isi faca dreptate in viata prin razbunare.

Citește și:

De regula, stie sa isi atraga cel putin respectul celor din jur, daca nu cumva si afectiunea, chiar de la prima vedere.

foto prima pagina shutterstock femeie din china

foto share OpenClipart-Vectors /Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc