Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati care vor fi tatici minunati

Descopera ce calitati paterne are partenerul tau si cum se descurca in calitate de tatic!

Berbec

foto: tatic de fetita, shutterstock

Barbatul berbesc se indragosteste de cele mai multe ori la prima vedere si ai putea spune despre el ca este superficial si ca nu puteti face casa buna impreuna. Parca iti da impresia ca nu te poti baza pe el si ca ii sa gandul numai la petreceri si la distractii.

Daca ai rabdare ai sa descoperi un barbat cu totul special. Fii atenta la detalii si observa-i fiecare miscare si fiacare gest atunci cand sunteti in preajma unui copil. Vei vedea ca are lipici la cei mici si ca reuseste sa vorbeasca pe limba lor. Ii place cum ii zambesc cei mici si parca iti spune din priviri ca ar vrea si el sa fie un tatic tanar.

Gemeni

foto: tatic tanar, shutterstock

Stim despre barbatul gemeni ca umbla din floare-n floare pana la varsta maturitatii, asa ca la inceput ai putea spune ca ii sta gandul numai la prostii si ca nu ai putea sa risti sa faci un copil cu un alt copil.

Citește și:

Asteapta sa cunosti in profunzime personalitatea barbatului gemeni. Incearca sa ii vezi toate calitatile si toate indeletnicirile. El te va lua de sotie daca va considera ca poti fi o mama buna, asa ca din acel moment poti fi sigura ca va fi un tatic exemplu. Va avea grija de copiii vostrii si te va ajuta cu tot ceea ce vei avea nevoie. Va fi asemeni unuia dintre taticii pe care ii vezi singuri cu copii in parc, lasandu-si sotia sa se odihneasca pentru cateva ore bune.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc