Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati care vor fi tatici minunati

Descopera ce calitati paterne are partenerul tau si cum se descurca in calitate de tatic!

Rac

foto: tatic iubitor, shutterstock

Racul iubeste familia si caldura caminului. El are nevoie de stabilitate si de siguranta pentru ca sentimentele lui sa ii fie satisfacute si pentru ca linistea interioara sa se instaleze si sa fie pe deplin fericit.

Iti spune inca de la inceput ca viseaza la o familie numeroasa si ca ii plac copiii foarte mult. Aceste lucruri vei putea sa le observi in momentul in care va fi inconjurat de copii la o petrecere sau in momentul in care mergeti in parc si se vor agata de el doi-trei copilasi poznasi. Vei avea parte de tot suportul lui, si va fi un tatic exemplar.

Scorpion

foto: tatic cu biberon, shutterstock

Barbatul scorpion este greu de prins pentru ca ii fug ochii dupa mai toate fustele. Trebuie sa fii creativa si ingenioasa ca sa il poti prinde in mrejele tale si sa il tii acolo pentru totdeauna, insa nu cu forta pentru ca fuge mancand pamantul daca il sufoci.

Citește și:

Odata ce ai pus mana pe el, odata ce si el a pus mana pe tine si iti jura iubire eterna, din acel moment stii ca ai langa tine un barbat deosebit si un viitor tatic exceptional. Isi va iubii copii ca pe ochii din cap si va fi in stare de orice pentru ei. Te va ajuta atunci cand iti va fi cel mai greu si va fi alaturi de ei toata viata.

Capricorn

foto: tatic fericit, shutterstock

Dintre toti barbatii zodiacului, barbatul Capricorn are cele mai dezvoltate abilitati paterne. El va fi alaturi de femeia pe care si-a ales-o intotdeauna, o va ajuta si o va proteja cum stie el mai bine pentru ca o pretuieste inca din clipa in care a cunoscut-o.

Chiar daca el are nevoie de atentie si de afectiune in permanenta, va sti atunci cand tebuie sa se opreasca si va intelege ca noul membru al familiei va avea nevoie de toata atentia si caldura ta. Va fi langa tine in orice moment si te va ajuta sa ai grija de cel mic de fiecare data cand ii vei cere ajutorul. Ba mai mult, se ofera singur sa petreaca timp cu puiul vostru pentru ca tu sa ai parte de cateva momente de relaxare.

Citește și:

foto prima pagina: tatic vesel, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc