Setari Cookie-uri

Horoscopul geloziei: care sunt cele mai posesive zodii?

Gelozia este un sentiment contradictoriu pentru ca pare sa izvorasca din prea multa dragoste, dar pare sa izvorasca sin din lipsa increderii in propria persoana. Descopera si tu care sunt cele mai posesive zodii.

Miguel de Cervantes spunea ca "Gelozia este tiranul regatului iubirii" si poate unii ofera veridicitate acestui citat, iar altii trec cu vederea aceasta emotie, acest sentiment ce pare sa fie si pozitiv si negativ in acelasi timp.

Se mai spune ca gelozie fara dragoste si invers, nu exista.

foto: cuplu pe canapea, shutterstock

Hai sa vedem ce spun cele mai posesive zodii despre acest lucru.

Berbec

Nativul zodiei berbec este unul dintre cei mai posesivi nativi ai zodiacului. Are simtul proprietatii foarte bine dezvoltat si nu ii place sa se simta amenintat in niciun fel. Chiar daca pare un barbat sensibil in adancul sufletului, devine foarte gelos atunci cand observa ca cineva isi doreste ceea ce are el.

Prefera intalnirile in doi in pofida celor intr-un grup de prieteni unde ai putea acapara discutia si ai atrage priviri admirative. Pur si simplu nu este comod la gandul ca altcineva ar putea sa stea de vorba cu tine mai mult de cinci secunde sau ar putea sa te priveasca mai insistent.

Citește și:

Leu

Nativul zodiei leu traieste pentru iubire, respira prin iubire si face totul pentru iubire. De aceea el dezvolta o posesivitate atipica, nefondata si de cele mai multe ori gratuita si foarte deranjanta.

Spre deosebire de celelalte zodii, leul realizeaza cand exagereaza si cu toata mandria si orgoliul lui, inceasca sa isi repare greselile si sa isi ia inapoi cuvintele si reactiile nepotrivite datorate unui exces de gelozie. Trebuie sa ii fie dovedita loialitatea partenerei si aa nu ii lase nicio secunda timp de indoiala in ceea ce priveste sentimentele acesteia.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc