Setari Cookie-uri

Horoscopul geloziei: care sunt cele mai posesive zodii?

Gelozia este un sentiment contradictoriu pentru ca pare sa izvorasca din prea multa dragoste, dar pare sa izvorasca sin din lipsa increderii in propria persoana. Descopera si tu care sunt cele mai posesive zodii.

Sagetator

Chiar daca este unul dintre aventurierii zodiacului, nativul zodiei sagetator este si unul dintre cei mai posesivi si mai gelosi. Nu poate sa accepte ideea ca imparte timpul partenerei de cuplu cu altcineva sau atentia acesteia.

Are nevoie in permanenta de dovezi de iubire si de afectiune pentru a putea trai in liniste si pace. Altfel, gelozia este dusa la extrem si poate chiar sa devina o obsesie in cele mai multe dintre cazuri. Totusi, nativul zodiei sagetator are momente in care este foarte puternic ancorat in realitate si se desprinde usor de sentimentele negative de gelozie.

Varsator

Se poate spune despre nativul zodiei varsator ca este unul foarte cerebral si ca nu ar avea inclinatii spre sentimente nejustificate, insa gelozia il cuprinde atunci cand iubeste cu adevarat si cand se simte amenintat.

Nu este niciodata gelos fara motiv si nu isi exercita posesivitatea direct. El stie intotdeauna cum sa reactioneze si mai ales cum sa actioneze astfel incat partenera de cuplu sa nu simta aceasta gelozie ca fiind una nejustificata si iesita din comun.

Citește și:

Pesti

Chiar daca barbatul pesti este seducator si fermecator la prima vedere, este posibil ca accesele lui de gelozie sa nu fie intotdeauna pe placul partenerei, mai ales daca ea este mai libertina si mai independenta.

Modul in care el percepe realitatea inconjuratoare este unul cu totul deosebit si este posibil sa nu il intelegi de fiecare data. Trebuie sa fii atenta la ceea ce vrea sa transmita si sa ai grija sa nu ii dai motive de ingrijorare pentru ca isi va exercita spiritul posesiv si in acelasi timp va trai o dezamagire imensa.

foto prima pagina: femeie geloasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc