Setari Cookie-uri

Astrologie: Cea mai buna luna pentru fiecare semn zodiacal in 2016

Descopera luna norocoasa in 2016 pentru fiecare zodie!

Anul 2016 se anunta unul plin de provocari pentru toate zodiile dar si unul in care vor avea parte de multe experiente inedite, visuri realizate, dragoste si mult noroc. Iata care este cea mai norocoasa luna pentru fiecare semn zodiacal.

horoscop 2016
Foto: Photosani, Shutterstock

Horoscop 2016 Berbec - Luna august

Berbecii vor reusi sa-si indeplineasca toate scopurile.

Pentru tine, luna august va fi o luna incarcata si plina de planuri entuziaste in ceea ce priveste viitorul. Sarmul tau innascut si abilitatile de socializare te ajuta sa iti indeplinesti scopurile si sa gasesti noi oportunitati pentru dezvoltarea profesionala. La inceputul lunii vei beneficia de anumite promotii sau recompense financiare bine meritate. Astrele sunt de partea ta daca iti doresti sa investesti in proiecte imobiliare, care se vor dovedi extrem de profitabile. In a doua jumatate a lunii, Berbecii casatoriti isi consolideaza relatia de cuplu intr-o vacanta romantica si plina de suprize placute. Cuvantul-cheie al acestei perioade este distractia, asa ca este bine sa amani planurile serioase pentru mai taziu (extinderea familiei sau planificarea unei nunti). Cel mai bine este sa traiesti momentul si sa te bucuri de ce iti ofera viata. Zile norocoase: 11 si 22 august.

Citește și:

Horoscop 2016 Taur - Luna decembrie

Taurii vor avea parte de multe schimbari benefice in aceasta luna.

Schimbarea este cuvantul-cheie al anului 2016 in ceea ce priveste nativul acestei zodii, pentru care luna cea mai norocoasa a anului este decembrie, luna bilanturilor, a concluziilor si a planurilor de viitor. Influentele planetare ale lunii decembrie te ajuta sa gestionezi cateva schimbari majore referitoare la subtilitatile vietii, in general. Schimbarile de la locul de munca se vor dovedi net in avantajul tau si ti se vor recunoaste meritele de catre superiori si factorii de decizie. Sunt sanse mari sa te bucuri de o avansare sau chiar de un schimb de job. Financiar vorbind, este una dintre cele mai bogate luni ale anului si te bucuri de o remarcabila intuitie, care iti indica oportunitati de castig in cele mai neasteptate locuri. Pe plan amoros, luna decembrie este incarcata de pasiune, atat pentru nativii singuri, care se vor lasa cuceriti, cat si in cazul cuplurilor casatorite, care planuiesc extinderea familiei. Zilele cele mai norocoase sunt 3 si 17 decembrie.

Citește și:

Horoscop 2016 Gemeni - luna iulie

Gemenii vor avea parte de multa pasiune si satisfactie pe toate planurile.

Pentru Gemeni, luna iulie este o luna excelenta in toate planurile: familie, job si finante. In aceasta luna este indicat sa iti canalizezi energia in plan familial si psihologic si sa lasi deoparte chestiunile legate de serviciu. Abilitatile deosebite de comunicare si increderea resimtita in public te vor pune in valoare si vei reusi sa atragi toate privirile asupra ta. Ai parte de incurajarea si sprijinul total al superiorilor in tot ce iti propui. Personalitatea ta atractiva si incitanta iti va facilita si combinatiile amoroase, daca esti singur sau pasajul la un alt nivel al relatiei (nunta, copil), daca esti intr-un cuplu. Financiar vorbind, castigurile se incadreaza pe o panta ascendenta si provin, in principal, din proiecte ce vizeaza marketingul, comunicarea sau vanzarile. Tot acum este o perioada buna sa te implici in campanii si proiecte filantropice. Pe plan romantic, luna iulie este o luna pasionala si extrem de satisfacatoare. Zile norocoase: 3 si 16 iulie.

Citește și:

Horoscop 2016 Rac - Luna septembrie

Pentru Raci luna septembrie va fi una fabuloasa cu multe beneficii personale.

Ingredientele succesului in 2016 includ optimisul si increderea, lucruri pe care le vei afisa din plin si in luna cea mai norocoasa a anului, septembrie. Aceasta luna este, in principal, petrecuta alaturi de familie, copii si persoanele dragi care conteaza cu adevarat pentru tine. Septembrie este o luna de relationare excelenta pe toate planurile, insa cu accent pe sfera domestica. Din punct de vedere material, te bucuri de auspiciile favorabile ale lui Mercur care iti va facilita o situatie financiara fabuloasa. Armonia cu partenerul de viata si membrii familiei te incurajeaza sa investesti timp si bani pentru a aduce imbunatatiri spatiului in care locuiesti (renovari sau chiar schimbari de locuinta). Te bucuri de o stare de sanatate excelenta, care te va stimula sa profiti de numeroasele oportunitati de socializare care te mentin activ/a fizic si in forma de zile mari. Zile norocoase: 13 si 20 septembrie.

Citește și:

Horoscop 2016 Leu - Luna iunie

Leii vor fi rasfatati in iunie reusind sa-si satisfaca toate ambitiile personale si profesionale.

Luna iunie iti va aduce numeroase impliniri in sfera carierei, determinandu-te sa finalizezi cu bine unul dintre cele mai importante proiecte ale anului. Recompensa nu va intarzia sa apara, tot in decursul lunii, fapt care iti va satisface ambitiile profesionale si personale. Consecventa de care dai dovada in aceasta perioada iti va facilita accesarea unor oportunitati care se vor dovedi extrem de profitabile din punct de vedere financiar. Deciziile cu privire la viata privata (logodna, casatorie, copil, despartire) ar trebui luate inainte de 19 iunie. Leii neimplicati in relatii au sansa sa isi gaseasca sufletul pereche, cu ocazia participarii la o serie de campanii umanitare. Influenta lui Marte le asigura o stare de sanatate excelenta, o atitudine dinamica si plina de vitalitate. Spre sfarsitul lunii se intrezaresc planuri pentru o binemeritata si mult asteptata vacanta intr-o zona insorita, care iti va pava cu energie si determinare tot restul anului. Zilele norocoase: 5 si 18 iunie.

Citește și:

Horoscop 2016 Fecioara - Luna aprilie

Pentru Fecioara aprilie va fi luna descoperirilor din toate punctele de vedere.

Anul 2016 se caracterizeaza prin creativitate, descoperirea si constientizarea abilitatilor intrinseci si folosirea acestora pentru indeplinirea telurilor. Luna aprilie este o perioada optima de dezvoltare profesionala, de socializare cu factorii decizionali influenti, de colaborare multidisciplinara si de castig financiar consecutiv. Daca te trezesti cu un surplus financiar, este indicat sa iti mai acoperi o parte din datorii sau chiar sa investesti, daca te simti inspirat/a. Fecioarele singure isi pot gasi sufletul pereche intr-un cadru institutional: la serviciu, in timpul unor vizite oficiale sau in timpul unor campanii sociale. Sanatatea este influentata in mod favorabil de armonia de la locul de munca, la fel precum relatiile familiale. Zilele norocoase: 14, 17 si 27, cand este bine sa te bazezi pe propriile forte pentru a-ti pune ordine in viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc