Setari Cookie-uri

Astrologie: Cea mai buna luna pentru fiecare semn zodiacal in 2016

Descopera luna norocoasa in 2016 pentru fiecare zodie!

Horoscop 2016 Balanta - Luna decembrie

Balantele vor straluci in decembrie avand puterea de a schimba lucrurile in favoarea acestora.

In luna decembrie se creeaza premisele ideale pentru a straluci in tot felul de ocazii si interactiuni sociale. Efortul depus tot timpul anului se concretizeaza printr-o independenta financiara si o implinire profesionala extrem de satisfacatoare. In familie, atmosfera va fi una de armonie si intelegere. Ai puterea de a schimba lucrurile in favoarea ta si de a modifica cursul obiectivelor stabilite mai inainte. Ai parte de sprijinul total al partenerului de viata in ceea ce priveste progresul financiar, care va fi influentat pozitiv atat de contactele sociale nou facute, cat si de imaginea personala extrem de bine intretinuta. Dragostea este de partea ta in decembrie, daca inca nu esti implicat/a intr-un cuplu, acum este momentul potrivit sa o faci, insa tendinta este sa iti cauti un partener cu care sa ai o compatibilitate financiara excelenta, sa fie intelectual si cu bune abilitati de comunicare. Sexualitatea va juca un rol important in succesul profesional, iar flirtul si cucerirea, armele redutabile ale reusitei in afaceri. Sanatatea este la cote maxime, insa nu uita sa eviti excesele, sa dormi suficient si sa faci miscare, pentru a evita depresia sezoniera si a-ti mentine tonusul fizic. Zile norocoase: 15 si 23 decembrie.

Citește și:

Horoscop 2016 Scorpion - Luna noiembrie

Scorpionii vor avea parte de multa iubire si abundenta financiara.

In luna noiembrie trebuie sa iti domolesti ambitiile, pentru a-ti indeplini cu succes planurile personale si profesionale. In aceasta perioada dai dovada de o forta emotionala si o determinare care iti permit sa castigi fabulos. Situatia financiara iti va permite sa donezi sume mari cauzelor umanitare, alaturi de partenerul de viata, de al carui sprijin te vei bucura neconditionat. Abundenta financiara iti va permite sa te rasfeti cu accesorii luxoase, haine de designer sau decoratiuni la moda, care iti vor oferi tie sau casei in care locuiesti o nota de distinctie si bun gust. Carisma de care dai dovada in aceasta perioada iti va atrage un partener romantic, daca iti lipsea, si sunt sanse foarte mari sa te indragostesti in noiembrie 2016. Pasiunea este la apogeu, iar vitalitatea si activitatea sexuala nu raman cu mult in urma, prin urmare vei avea parte de numeroase intalniri romantice (daca esti single si in cautari) sau vei munci intens la extinderea familiei, daca esti casatorit/a. Sanatatea este la cote maxime, insa nu exagera cu “sportul” la orizontala. Te intereseaza metode mai putin conventionale de vindecare, cum ar fi meditatia sau aromaterapia. Zilele norocoase: 4 si 27 noiembrie.

Citește și:

Horoscop 2016 Sagetator - Luna Decembrie

Sagetatorii vor fi rasfatatii lunii decembrie, iar dragostea va fi pe urmele lor.

Luna decembrie 2016 este o luna ideala pentru rasfat si distractie. Investesti fara retinere in propria bunastare fizica si emotionala si te cadorisesti cu accesorii luxoase si vacante exotice in locuri insorite. Dragostea este pe urmele tale in luna decembrie, pentru ca te bucuri de un sex appeal care te face irezistibil/a celor din jurul tau. din punct de vedere al stabilitatii familiale, amana planificarea unei nunti sau o eventuala sarcina. Nu ai timp de angajamente, cata vreme se intrezareste atata distractie la orizont, insa parteneriatele cele mai solide vor rezista si vor deveni si mai stabile. Daca esti casatorit/a, viata de familie este armonioasa, iar sotul/sotia va face orice sa iti fie pe plac. Cu sanatatea nu vei avea probleme deosebite, cata vreme nu vei exagera cu activitatile de asternut. Te preocupa sa faci sa arati bine si sa iti intretii sarmul propriu, asa ca dai o sansa remediilor naturale de intretinere a frumusetii. Zilele norocoase: 8 si 27 decembrie

Citește și:

Horoscop 2016 Capricorn - Luna Decembrie

Capricornii vor intelege adevaratul scop ale existentei.

In decembrie 2016 majoritatea planetelor sunt situate in casa spiritualitatii, prin urmare misticismul va juca un rol important in viata ta in aceasta perioada. Vei lua parte la numeroase activitati religioase, seminarii spirituale sau vei vizita locuri sacre. Iti vei aloca destul timp pentru a intelege adevaratul scop al existentei si felul in care propria intuitie te poate ajuta sa surprinzi situatii viitoare cu care te vei confrunta. In cariera, pozitia si reputatia de care te bucuri au atins punctul culminant in acest an si chiar vei mai primi oferte pentru pozitii mai bune sau oferte de colaborare avantajoase. Spiritualitatea care te caracterizeaza iti va influenta si sansele la iubire in aceasta luna. Esti in cautarea cuiva cu care sa ai o compatibilitate spirituala si cu care sa cunosti adevarata pasiune. Daca esti deja indragostit/a si intr-o relatie, acum este momentul potrivit sa treceti la alta etapa, casatoria sau planificarea unei sarcini. Eventualele mici afectiuni ale sanatatii vor cunoaste o vindecare aproape miraculoasa, multumita credintei si a remediilor naturale existente in fiecare casa.

Citește și:

Horoscop 2016 Varsator - Luna februarie

Pentru Varsatori se anunta o luna ideala in care vor reusi sa evolueze pe toate planurile.

Februarie este luna ideala pentru a-ti indeplini cu succes scopurile financiare, avand sprijinul neconditionat al familiei, persoanei iubite si al colaboratorilor. Inteligenta ta financiara extrem de activa iti va permite sa faci profituri fabuloase din afaceri in domeniul energetic sau minier. Varsatorii singuri sunt in cautarea unui partener romantic si pasional, cautare care va avea succes cu siguranta, avand in vedere auspiciile favorabile financiare de care se bucura in aceasta luna si care ii vor permite sa isi rasfete partenerul/partenera cu lucruri bine alese si de bun gust. Pentru Varsatorii implicati intr-o relatie serioasa, acum este momentul potrivit pentru planificarea unei sarcini. Unii membri mai in varsta ai familiei iti pot pune bete in roate, iar comunicarea dintre voi poate sa nu fie prea buna, lucru care iti va testa limitele tolerantei. Te simti in mare forma fizica, ai multa energie si esti plin/a de zel pentru ca stii cum sa ai grija de tine si cum sa te odihnesti suficient si sa mananci ceea ce trebuie. Zilele norocoase: 19 si 29 februarie.

Citește și:

Horoscop 2016 Pesti - Luna mai

Pentru nativii din Pesti luna mai va fi ideala pentru planificarea viitorului si imbunatatirea relatiilor.

Luna mai este o luna extrem de buna pentru nativii acestei zodii, care au tendinta de a se concentra in aceasta perioada asupra implinirilor din sfera personala si profesionala. Astrele sunt aliniate intr-un mod favorabil pentru acumularea de capital, lucru care se intampla fara prea mare efort din partea ta. Te bucuri de incurajarea familiei si a prietenilor in ceea ce priveste implicarea in diverse business-uri si contracte noi extrem de profitabile, insa nu uiti sa te bucuri si de viata cat timp faci bani. Cheltuiesti sume mari pe produse de lux si excursii in locuri exotice si distractii. Nu iti este greu sa iti gasesti un partener romantic, daca esti singur/a, insa Pestii familisti, dupa o perioada scurta de tensiuni, revin la sentimentele profunde care i-au unit si chiar planifica extinderea familiei. Este luna ideala pentru planificarea viitorului si imbunatatirea relatiilor cu familia si prietenii. Zilele norocoase: 5 si 19 mai.

Citește și:

Foto prima pagina: elen_studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc